K&H ifjúsági számlacsomag (14-18 évesek számára)

hallgass ránk, ha pénzügyekről van szó

 • saját érintőkártyáddal akár egy érintéssel tudsz fizetni
 • költéseid követheted okostelefonodon
 • 0 forint havi díj, sőt 2000 forintot kaphatsz
K&H ifjúsági számlacsomag (14-18 évesek számára)

0 forint havi díj, 0 forint kártyadíj az első évben, sőt, 2000 forintot kaphatsz!

Ha most nyitsz K&H ifjúsági számlacsomagot megtakarítási számlával, akkor az új megtakarítási számládon félretett minimum 2000 forint nyitóösszeghez további 2000 forintot teszünk hozzá.

Az akció a 2017. június 30-ig megkötött szerződések esetén érvényes.

A részletes feltételeket a dokumentumok fülön találod, a „2000 forintot teszünk hozzá félretett pénzedhez” akciójának Részvételi Feltételei c. dokumentumban, illetve munkatársaink készséggel segítenek a részletek ismertetésében.

K&H ifjúsági számlacsomag / Neked tervezve!

mit kapsz

erre tudod használni

ennyibe kerül

bankszámla

itt biztonságosan tarthatod a pénzed azon részét, amit könnyen el szeretnél érni, ide kérheted zsebpénzed, diákmunkából befolyó keresetedet

0 forint

Maestro érintő bankkártya

bankkártyáddal kényelmesen hozzáférhetsz a bankszámládon lévő pénzhez, fizethetsz - akár egy érintéssel - itthon vagy külföldön, vásárolhatsz vele online, vagy készpénzt vehetsz fel

első évben 0 forint
majd kedvezményes díj egy egész évre csak 1199 forint

e-bank

könnyen kezelhető online felület, ahol áttekintheted a bejövő összegeket, költéseid, pénzt küldhetsz, kezelheted beállításaid, követheted félretett pénzed

0 forint

K&H mobilbank alkalmazás

a letölthető alkalmazással egyszerűen, okostelefonodon követheted egyenleged, költéseidet, vagy akár pénzt küldhetsz másnak

0 forint

megtakarítási számla, online tervezővel

ezen a számlán külön tudsz félretenni arra, amire csak szeretnél, az e-bankodban elérhető online tervező segít abban, hogy beállítsd és kövesd, mikor mire mennyit teszel félre, célokat állíthatsz be, így tudatosabban tudsz tervezni

díjmentes

0-24 órás TeleCenter szolgáltatás

fiatal, felkészült munkatársaink bármikor segítenek telefonon, ha kérdésed van, vagy elakadsz, TeleCenter: +36 1/20/30/70 335 3355 (2.1. menüpont)

díjmentes

+ mobilőr szolgáltatás (Android)

ellenőrzi, hogy okostelefonodon megbízható-e az adatkezelés, hogy szuperbiztosan tudd használni

-

gyakran használt szolgáltatások díjai

bankkártyás vásárlás belföldön és külföldön

díjmentes

készpénzfelvétel bármely belföldi bank automatából (16 éves kortól ingyenes készpénzfelvételi nyilatkozat megtételével)

díjmentes
havonta kétszer, 150 ezer forintig

mobilinfo: választható szolgáltatás, kérésedre SMS-t küldünk az általad beállított tranzakciókról (pl. kártyás vásárlás)

0 forint havi díj
18 forint / SMS

Az általad indított tranzakciók (pl. utalás, beszedési megbízás, további készpénzfelvételek, stb.) kapcsolódó díjait a dokumentumok fülön található Hirdetmény tartalmazza, illetve azokról munkatársaink készséggel adnak tájékoztatást. 

ez a Neked való megoldás, ha

 • 14-18 éves tanuló vagy, rendelkezel érvényes diákigazolvánnyal,
 • szeretnéd önállóan kezelni pénzügyeidet,
 • szereted az érthető, átlátható és kényelmes ügyintézést,
 • egy biztos hátterű, országos hálózattal rendelkező bankot választanál, ahol hozzáértők támogatnak a pénzügyek világában.

miért érdemes a K&H ifjúsági számlacsomagot választanod?

 • egyszerűen használható okos szolgáltatásokat tartalmaz
 • kényelmesen egy csomagban
 • készpénz helyett érintő  kártyáddal akár egy érintéssel tudsz fizetni belföldön vagy külföldön
 • online is tudsz vásárolni
 • költéseid követheted okostelefonodon
 • online tervezővel könnyebben takarékoskodhatsz például a nyaralásra
 • nap 24 órájában elérsz minket, ha segítségre van szükséged

amit érdemes tudnod, mielőtt döntesz

18 éves korodig szüleid (törvényes képviselőd) hozzájárulásával veheted igénybe a szolgáltatásainkat.

Ha betöltötted 18. életéved, már saját felelősségedre intézed pénzügyeidet. Számlacsomagod ekkor K&H ifjúsági számlacsomag 18+ csomagra fog váltani, amely azok számára tartalmaz kedvezményes szolgáltatásokat, akik tovább folyatják tanulmányaikat. A Bank jogosult a tanuló státusz ellenőrzésére. Ha megszűnik tanulói státuszod, akkor a fiatal pályakezdők számára ideális „felnőtt” számlacsomagra vált majd a számlád, egy egyszerű átszerződéssel.

Természetesen erről időben fogunk tájékoztatni, és eltérő igényed esetén bármely más szolgáltatási csomagunkat is választhatod, hiszen fontos nekünk, hogy hosszútávon elégedett ügyfelünk legyél.

hirdetmények

természetes személyek számláira, betéteire, pénztári tranzakcióira vonatkozó hirdetmény
lakossági forint kamat hirdetmény - 4. sz. melléklet
K&H betéti bankkártya hirdetmény természetes személyek részére
lakossági bankszámla, betétszámla és lekötött betét termékek Általános Szerződési Feltételei Üzletszabályzat

hogyan lássak hozzá? hogyan lássak hozzá?

tekintsd át a szolgáltatásokat, beszéld át szüleiddel (törvényes képviselőddel). Ha az indítás előtt még kérdésed lenne, kérhetsz visszahívást, munkatársunk készséggel segít bármiben.

szülőddel keressétek fel bármely K&H bankfiókot, előzetesen kényelmesen, online időpontot is tudtok foglalni, így sorban állás nélkül mehet az ügyintézés. A bankfiókban munkatársunk elmondja a részleteket, bemutatja szolgáltatásainkat, válaszol a felmerülő kérdésekre. Legyen szülődnél és nálad a személyazonosító igazolvány, lakcímkártya és diákigazolványod is vidd magaddal.

bankkártyád kb. 1 hét alatt elkészül, és postán megküldjük neked. Ha megérkezett, akkor a hozzá tartozó PIN kódot bankfiókunkban lehet átvenni (biztonságod érdekében), munkatársunk segítségével aktiváljátok, és már használhatod is.
Figyelmedbe ajánljuk az MNB Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központ fogyasztóvédelmi honlapját, ahol hasznos termékleírásokat, összehasonlítást segítő alkalmazásokat (hitelkalkulátor, háztartási költségvetés-számító program) érhetsz el.
Jelen tájékoztató nem minősül ajánlattételnek, célja pusztán a figyelem felkeltése. A termék, szolgáltatás részletes leírását, kondícióira vonatkozó Szerződés, a lakossági bankszámla, betétszámla, és lekötött betét termékek Általános szerződési feltételei, a K&H Bank Üzletszabályzata, valamint a Természetes személyek számláira, betéteire, pénztári tranzakcióira vonatkozó hirdetmény tartalmazza, melye megtalálhatóak a bankfiókokban vagy a www.kh.hu internetes oldalon. A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja.
szülőknek szóló tájékoztatónk itt érhető el K&H ifjúsági ajánlatokról szülőknek