K&H ifjúsági számlacsomag (14-18)

pont olyan egyedi, mint Te

 • 0 forint havi díj (EBKM: 0,01%)
 • saját érintőkártyáddal akár egy érintéssel tudsz fizetni
 • költéseid követheted okostelefonodon
K&H ifjúsági számlacsomag (14-18)

fizess a mobiloddal!

fizess mobiloddal akár egy érintéssel!

Az új K&H mobiltárca a legmodernebb fizetést teszi lehetővé, kényelmes és biztonságos:

 • a mobilod mindig kéznél van, a bankkártyádat otthon is hagyhatod
 • ami kell hozzá: legalább 4.4-es Android operációs rendszerrel működő, NFC-s telefon, Maestro vagy Mastercard kártya
 • a K&H mobilbankba van építve, így nem kell külön app-ot letöltened

mindent a mobilfizetésről

biztonságosan tarthatod a pénzed

Diákmunkából befolyó önálló kereseted, zsebpénzed kérheted saját K&H ifjúsági bankszámládra, így nem kell nagyobb összegű készpénzt magadnál vagy otthon tartanod. Egy helyen tarthatod a pénzed, így nem szóródik el és könnyebben tudod követni kiadásaidat is.

kényelmesen és biztonságosan fizethetsz

 • Érintő bankkártyáddal vagy akár a mobiloddal könnyedén, egy érintéssel tudsz fizetni. Ez biztonságosabb, mintha nagyobb összegeket készpénzben hordanál magaddal, és a visszajáróval, illetve az aprókkal sem kell bajlódnod. 
 • Online vásárlásaidnál is kényelmesen és biztonságosan tudsz fizetni.
 • Egyenleged követheted a mobilodon, mobilbankodban, de költéseidről kérhetsz külön SMS értesítést is (mobilinfo). 
 • A bankszámládról pénzt is tudsz küldeni bárkinek a bankszámlájára, akár a mobilodról.
 • Bankkártyádra tudsz használati limiteket beállítani, bankszámlád mellé pedig egy külön számlát is tudsz nyitni, amihez nem lehet közvetlenül bankkártyával hozzáférni (K&H ifjúsági megtakarítási számla).

elkerülheted a felesleges költekezést

Hogyan? Leginkább úgy, hogy követed mikor, mire adsz ki pénzt. Nem kell ezt magadnak vezetned, mi nyilvántartjuk Neked. E-bank és mobilbank szolgáltatásunkkal nyomon tudod követni:

 • mikor, mekkora összeg érkezett bankszámládra,  
 • mennyit költöttél el róla, 
 • hol, mikor vásároltál a kártyáddal üzletben vagy online, és 
 • hogy állsz jelenleg. 

Így nem folyik ki a kezed közül a pénz és marad arra, ami igazán fontos Neked.

félre tudsz tenni egy új kütyüre vagy a nyári programokra

Pár száz forintokból is hamar ezrek jönnek össze, ha ügyesen gazdálkodsz. Határozd el, mennyit szeretnél összegyűjteni, és mekkora összeget tudsz rendszeresen félretenni. Fontos, hogy kezeld külön azt a pénzt, amit félreteszel attól, amit a napi kiadásaidra használsz. 

 • K&H ifjúsági megtakarítási számládon pont így tudod gyűjteni a félretett pénzedet: nem férsz hozzá a bankkártyáddal, így nem tudod véletlenül elkölteni,
 • megtakarítási számládhoz e-bankodban egy online terveződ is van, amiben be tudod állítani, mire gyűjtesz, mennyi kell hozzá és könnyedén nyomon tudod követni, hogy állsz éppen.

Persze amint szükséged van a félretett pénzedre, azt bármikor átteheted normál bankszámládra, és fel tudod használni.

bárhol, bármikor tudsz segítséget kérni, ha nem világos valami

0-24 órás TeleCenter szolgáltatásunk keretében felkészült munkatársaink bármikor segítenek telefonon, ha kérdésed van, vagy elakadsz.

nem terhelnek nagy összegű banki díjak

A bank a szolgáltatások igénybevételéért díjat számít fel (ahogy például egy telefon- vagy zenei szolgáltató is). K&H ifjúsági csomagban tanulóként ezek a díjak Számodra kedvezményesek, így csak minimális kiadást jelentenek, főleg ha okosan használod a számládat.

alapdíjak

bankszámlavezetés

0 forint (EBKM*: 0,01%)

e-bank, mobilbank, mobiltárca

0 forint

kedvezményes Maestro érintő bankkártya

első évben 0 forint, majd 1 199 forint évente

megtakarítási számla

0 forint (EBKM*: 0,05-0,15%)

TeleCenter szolgáltatás

0 forint

Tippek az okos számlahasználathoz:

 • Készpénz helyett használd a bankkártyádat, vagy utalj a számládról.
 • Tájékozódj előre azon szolgáltatások díjairól, amit akár ritkán, de igénybe veszel (például készpénz felvétel, átutalás, sms értesítés). Ehhez nyugodtan kérd munkatársunk segítségét.
 • Intézd online: e-bankodból és mobilbankodból indított tranzakciók (azaz műveletek, például átutalás) kedvezőbb díjszabásúak, mintha bankfiókban intéznéd.
 • Próbáld havonta maximum 2-re csökkenteni a készpénzfelvételek számát, mert az 150 ezer forintig díjmentes. Ha mégsem sikerül, törekedj arra, hogy K&H automatából vegyél fel, mert ott kedvezőbb a díj, mint más automata esetén.
 • Ha már túl vagy a 2 készpénzfelvételen adott hónapban, és pénzt kell adnod valakinek, érdemesebb az utalást választanod.
 • Kövesd figyelemmel a számládat, például havonta egyszer nézd át e-bankodban vagy mobilbankodban, milyen banki költségeid voltak. Ha valami nem világos, kérd munkatársunk segítségét.

Összegyűjtöttünk pár példát további szolgáltatásokra, amit a hozzád hasonló ügyfeleink legtöbbször használnak:

 • SMS értesítés (mobilinfo): igényelhető plusz szolgáltatás, ennek keretében SMS-t küldünk, amikor vásárolsz a bankkártyáddal, így azonnal látod, ha azt illetéktelen használná. A havi díja 0 forint, SMS díj 18 forint/db. Tehát csak a kiküldött SMS után kell fizetned, ez a díj tartalmazza a figyelő szolgáltatás valamint a kiküldés árát is.
 • készpénzfelvétel K&H automatából: havonta 2-szer 150 ezer forintig 0 forint, a 3. felvételtől 0,44% + 387,- forint, ezen felül 0,6%-os tranzakciós költség - ez egyfajta adó, amit az államnak fizet meg a bank a tranzakciód után. Tehát ha például összesen 24 ezer forintot szeretnél felvenni egy hónapban, és ezt 2*12 ezer forint összegben teszed, akkor ezt díjmentes lesz. Ha viszont 3*8 ezer forintot veszel fel, akkor a 3. felvétel már díjköteles lesz, így ez összesen 470 forintodba fog kerülni. Erre érdemes tehát odafigyelned. 16 éves kortól az ingyenes készpénzfelvételi lehetőség igénybevételéhez egy nyilatkozatot kell tenned (ebben segít munkatársunk).
 • átutalás (pénz küldése) másbanki bankszámlára: 0,57%, min. 94 Ft, max. 4 382 Ft + 0,3%, max. 6 000 Ft / tétel tranzakciós költség (például ha 4 000 forintot utalsz át, akkor annak díja 94 forint, ezen felül 12 forint ún. tranzakciós díjat kell fizetni - ez egyfajta adó, amit az államnak fizet meg a bank a tranzakciód után-, összesen 106 forint költség lesz).
 • átvezetés bankszámlád és megtakarítási számlád között: 0 forint.

Ezek csak példák, a részletes díjakat a Hirdetmények tartalmazzák, ezeket megtalálod a kh.hu/hirdetmeny oldalon, illetve bármely bankfiókunkban. 

 • „Természetes személyek bankszámláira, betétszámláira, lekötött betéteire valamint pénztári tranzakcióira vonatkozó” Hirdetményben találod a bankszámládon végzett tranzakciókra vonatkozó díjakat, mint például az átutalási megbízás (pénzt küldesz valakinek a bankszámlájára), csoportos beszedési megbízás (megbízod a bankot, hogy adott szolgáltató felé teljesítse az esedékes kifizetéseket, például a havi telefonszámlád, így nem Neked kell ezt külön intézned).
 • „Betéti bankkártya hirdetmény természetes személyek részére”: ebben találod a bankkártyádra - K&H Maestro betéti érintőkártya - vonatkozó díjakat, mint például az éves díj, az ATM készpénzfelvétel, ATM-en történő egyenleglekérdezés.

* Az EBKM – azaz egységes betéti kamatmutatószám - egy bonyolult képlettel megállapítható mutatószám, aminek az a célja, hogy össze tudd hasonlítani a bankok különböző megtakarítási (pl. betét, bankszámla) ajánlatait, azaz lásd, mely esetben kapsz több kamatot az ott lévő pénzedre.

tanuló éveid után is kedvező szolgáltatások

18 éves korodig szüleid (törvényes képviselőd) hozzájárulásával veheted igénybe a szolgáltatásainkat.

Ha betöltötted 18. életéved, már saját felelősségedre intézed pénzügyeidet. Számlacsomagod ekkor K&H ifjúsági számlacsomag 18+ csomagra fog váltani, amely azok számára tartalmaz kedvezményes szolgáltatásokat, akik tovább folyatják tanulmányaikat. A Bank jogosult a tanuló státusz ellenőrzésére. Ha megszűnik tanulói státuszod, akkor a fiatal pályakezdők számára ideális „felnőtt” számlacsomagra vált majd a számlád, egy egyszerű átszerződéssel.

Természetesen erről időben fogunk tájékoztatni, és eltérő igényed esetén bármely más szolgáltatási csomagunkat is választhatod, hiszen fontos nekünk, hogy hosszútávon elégedett ügyfelünk legyél.

hirdetmények

természetes személyek számláira, betéteire, pénztári tranzakcióira vonatkozó hirdetmény
lakossági forint kamat hirdetmény - 4. sz. melléklet
K&H betéti bankkártya hirdetmény természetes személyek részére
lakossági bankszámla, betétszámla és lekötött betét termékek Általános Szerződési Feltételei Üzletszabályzat
szülőknek szóló tájékoztatónk itt érhető el K&H ifjúsági ajánlatokról szülőknek

hogyan lássak hozzá? hogyan lássak hozzá?

tekintsd át a szolgáltatásokat, beszéld át szüleiddel (törvényes képviselőddel). Ha az indítás előtt még kérdésed lenne, kérhetsz visszahívást, munkatársunk készséggel segít bármiben.

szülőddel keressétek fel bármely K&H bankfiókot, előzetesen kényelmesen, online időpontot is tudtok foglalni, így sorban állás nélkül mehet az ügyintézés. A bankfiókban munkatársunk elmondja a részleteket, bemutatja szolgáltatásainkat, válaszol a felmerülő kérdésekre. Legyen szülődnél és nálad a személyazonosító igazolvány, lakcímkártya és diákigazolványod is vidd magaddal.

bankkártyád kb. 1 hét alatt elkészül, és postán megküldjük neked. Ha megérkezett, akkor a hozzá tartozó PIN kódot bankfiókunkban lehet átvenni (biztonságod érdekében), munkatársunk segítségével aktiváljátok, és már használhatod is.

hasznos tippek, érdekességek hasznos tippek, érdekességek

Figyelmedbe ajánljuk az MNB Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központ fogyasztóvédelmi honlapját, ahol hasznos termékleírásokat, összehasonlítást segítő alkalmazásokat (hitelkalkulátor, háztartási költségvetés-számító program) érhetsz el.
Jelen tájékoztató nem minősül ajánlattételnek, célja pusztán a figyelem felkeltése. A termék, szolgáltatás részletes leírását, kondícióira vonatkozó Szerződés, a lakossági bankszámla, betétszámla, és lekötött betét termékek Általános szerződési feltételei, a K&H Bank Üzletszabályzata, valamint a Természetes személyek számláira, betéteire, pénztári tranzakcióira vonatkozó hirdetmény tartalmazza, melye megtalálhatóak a bankfiókokban vagy a www.kh.hu internetes oldalon. A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja.