1. Amennyiben szeretne az Ön munkahelyéhez legközelebbi K&H bankfiókban további tájékoztatást kapni, kérjük, adja meg az alábbi elérhetőségi adatokat, és kollégánk telefonon/e-mailben fogja Önt keresni időpont egyeztetés céljából.

  név *
  +36

  Jogi/adatkezelési nyilatkozat
   

  Kérjük, az adatkezelési nyilatkozat melletti négyzet bejelölésével engedélyezze adatai felhasználását, melyre az Ön által igényelt ügyintézéshez van szükség.


  Elolvastam és elfogadom a K&H Bank Zrt. adatkezelési tájékoztatójában foglaltakat.

  Tájékoztatjuk, hogy a K&H Bank Zrt. (továbbiakban Bank) adatait kizárólag a fenti szolgáltatás igénybevétele, a szerződéskötés előkészítése  érdekében, jogszabályban meghatározott ideig, de legfeljebb a szerződés megszűnését követő 8 évig vagy amennyiben a szerződés nem jön létre, eltérő megállapodás hiányában, az adatok megadását követő 180 napig kezeli.

  Tájékoztatjuk továbbá, hogy az adatkezelés időtartama alatt tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről, kérheti személyes adatai helyesbítését, illetve – a kötelező adatkezelés kivételével – törlését, zárolását. Jogsérelem esetén tiltakozhat azok kezelése ellen, a Bank belső adatvédelmi felelőséhez, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz, valamint bírósághoz fordulhat. A Bank adatvédelmi nyilvántartási száma: 00465.

  A lenti adatkezelési tájékoztató elfogadásával Ön nyilatkozik, hogy adatai kezelésére vonatkozóan a Bank egyértelmű és részletes tájékoztatást adott és kifejezetten hozzájárul adatai kezeléséhez. Adatkezeléssel kapcsolatban felmerülő kérdés esetén tájékoztatást kérhet a Bank bármely elérhetőségén.

  (Szükséges)