1. Ön jelenleg mely banknak/bankoknak az ügyfele?

 2. kérjük, válassza ki a K&H Bank által kínált szolgáltatások közül azokat, amelyekről szeretne tájékoztatást kapni az Ön munkahelyén fogadóórát tartó tanácsadótól

 3. kérjük, adja meg adatait

  név *
  +36

  Jogi/adatkezelési nyilatkozat
   

  Kérjük, az adatkezelési nyilatkozat melletti négyzet bejelölésével engedélyezze adatai felhasználását, melyre az Ön által igényelt ügyintézéshez van szükség.


  Elolvastam és elfogadom a K&H Bank Zrt. adatkezelési tájékoztatójában foglaltakat.

  Tájékoztatjuk, hogy a K&H Bank Zrt. (továbbiakban Bank) adatait kizárólag a fenti szolgáltatás igénybevétele, a szerződéskötés előkészítése  érdekében, jogszabályban meghatározott ideig, de legfeljebb a szerződés megszűnését követő 8 évig vagy amennyiben a szerződés nem jön létre, eltérő megállapodás hiányában, az adatok megadását követő 180 napig kezeli.

  Tájékoztatjuk továbbá, hogy az adatkezelés időtartama alatt tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről, kérheti személyes adatai helyesbítését, illetve – a kötelező adatkezelés kivételével – törlését, zárolását. Jogsérelem esetén tiltakozhat azok kezelése ellen, a Bank belső adatvédelmi felelőséhez, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz, valamint bírósághoz fordulhat. A Bank adatvédelmi nyilvántartási száma: 00465.

  A lenti adatkezelési tájékoztató elfogadásával Ön nyilatkozik, hogy adatai kezelésére vonatkozóan a Bank egyértelmű és részletes tájékoztatást adott és kifejezetten hozzájárul adatai kezeléséhez. Adatkezeléssel kapcsolatban felmerülő kérdés esetén tájékoztatást kérhet a Bank bármely elérhetőségén.

  (Szükséges)