K&H születésnapi betét

magas kamattal ünnepelünk

  • kösd le megtakarításaidat 2 hónapra, és most 30,00% (EBKM:30,00%) betéti kamatot is nyerhetsz!
  • az akció új megtakarításokra érvényes
  • 2017. szeptember 18. és november 3. közötti lekötés esetén
  • ha nem te vagy a szerencsés, a betét kamatozása eltérő lehet
K&H születésnapi betét
most az ünnepelt ad ajándékot!
30. születésnapunk alkalmából most 30% betéti kamatot fizetünk, ha jól tippel játékunkban a tippelek felületen keresztül.
A játékban történő részvételnek további feltételei vannak, melyek itt elérhetők.
A betét lejáratakor minden Nyertes számára a K&H születésnapi betétben elhelyezett összeg után járó nettó kamat összegén kívül a betétben elhelyezett eredeti összegre (nem kamattal növelt összeg) további bruttó évi 30% kamatnak megfelelő összeget, mint extra kamatot adunk.

részletek részletek

leköthető minimum összeg

50 ezer forint

leköthető maximális összeg 15 millió forint

30. születésnapunk alakalmából most 30% betéti kamatot fizetünk, ha jól tippelsz játékunkban

30. születésnapunk alkalmából most 30% betéti kamatot fizetünk, ha jól tippelsz játékunkban a tippelek felületen keresztül. Légy te a heti három szerencsés ügyfél egyike! Minden egyéb esetben a betétre évi 2,00% kamat és EBKM munkabér jóváírás esetén, valamint évi 1,00% kamat és EBKM munkabér átutalás nélkül kerül kifizetésre.

kamat

évi 2,00% kamat és EBKM munkabér jóváírás esetén, valamint évi 1,00% kamat és EBKM munkabér átutalás nélkül kerül kifizetésre

futamidő

2 hónap

biztonságos

a futamidő alatt fix kamatozás

OBA garancia

a betétben elhelyezett összeg az OBA (Országos Betétbiztosítási Alap) által biztosítva van

a betét leköthető az alábbi számlákról

K&H bankszámlák, K&H tervező megtakarítási számla, K&H bankszámlák, K&H tervező megtakarítási számla, K&H tartós betéti számla, K&H trambulin megtakarítási számlák vagy betétlekötési és lejárati számla

kondíciók

Lakossági bankszámla, betétszámla és lekötött betét termékek Általános Szerződési Feltételei
Lakossági forint kamat hirdetmény - 4. sz. melléklet
Számlavezetési hirdetmény természetes személyek részére
Üzletszabályzat
Országos Betétbiztosítási AlapOBA által biztosított termék
Figyelmedbe ajánljuk az MNB Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központ fogyasztóvédelmi honlapját, ahol hasznos termékleírásokat, összehasonlítást segítő alkalmazásokat (hitelkalkulátor, háztartási költségvetés-számító program) érhetsz el.
A jelen tájékoztató nem minősül ajánlattételnek vagy befektetési tanácsadásnak, célja pusztán a figyelem felkeltése. A termékek, szolgáltatások részletes leírását, feltételeit a vonatkozó szerződés, a Befektetési és kiegészítő szolgáltatások Üzletszabályzata, a befektetési szolgáltatások és értékpapír műveletek díjhirdetménye, a természetes személyek bankszámláira, betéteire, pénztári tranzakcióira vonatkozó hirdetmény tartalmazzák, melyek megtekinthetőek a kh.hu internetes oldalon vagy a bankfiókokban. A Bank a kondíciók megváltoztatásának jogát fenntartja. A tájékoztatóban szereplő kamat és EBKM értékek a 2017. szeptember 18-án hatályos Hirdetmény szerint kerültek megállapításra.