K&H emelkedő betét

Minél tovább tartod a pénzed K&H emelkedő betétben, annál magasabb kamatot kaphatsz. EBKM: 0,18%.

  • 3 havonta emelkedő kamatozás
  • meglévő és új pénzekre egyaránt
  • OBA garancia
K&H emelkedő betét

részletek részletek

leköthető összeg

50 ezer – 5 millió forint

futamidő

18 hónap

biztonságos

3 havonta emelkedő kamatozás

OBA garancia

a betétben elhelyezett összeg az OBA (Országos Betétbiztosítási Alap) által biztosítva van

  • a 18 hónapos futamidő alatt 3 havonta, azaz 6 alkalommal kifizeti az előre rögzített kamatokat, így rendszeres jövedelmet biztosít Neked

  • ha mégis szükséged lenne lekötött pénzedre a futamidő alatt, a betétet teljes összegben felmondhatod, és csupán az adott 3 hónapos periódusra nem jár kamat

  • a betétet lekötheted bankfiókjainkban valamint K&H TeleCenteren keresztül is

  • 24 órás hozzáférés K&H TeleCenteren és a K&H e-bankon keresztül

Az aktuális kamatok és kondíciók a Lakossági forint kamat hirdetményben (4. sz. melléklet) találhatod meg.

amit érdemes tudnod mielőtt döntesz

  • a betétet K&H biztos tartalék, K&H trambulin megtakarítási betétszámlákról, K&H tartós betéti számlákról valamint a K&H trambulin start számla kivételével a Természetes személyek bankszámláira, betétszámláira, lekötött betéteire valamint pénztári tranzakcióira vonatkozó hirdetmény 1.1 "Számla termékek" elnevezésű pontjában "Lakossági bankszámlák" fogalma alatt felsorolt számlák közül a forintban vezetett bankszámlákról kötheted le, csak forintban.

  • K&H tartós betéti számláról lekötve, a kamatadó mértéke kedvezőbb lehet

  • K&H biztos tartalék számláról kötöd le, lejáratkor a betét összegét is ezen a számlán írjuk jóvá, így az tovább kamatozik, amíg másként nem rendelkezel.

hirdetmények, szerződési feltételek, üzletszabályzat

Lakossági bankszámla, betétszámla és lekötött betét termékek Általános Szerződési Feltételei
Számlavezetési hirdetmény természetes személyek részére
Lakossági forint kamat hirdetmény - 4. sz. melléklet
Üzletszabályzat
Országos Betétbiztosítási AlapOBA által biztosított termék
Figyelmedbe ajánljuk az MNB Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központ fogyasztóvédelmi honlapját, ahol hasznos termékleírásokat, összehasonlítást segítő alkalmazásokat (hitelkalkulátor, háztartási költségvetés-számító program) érhetsz el.
Jelen tájékoztató nem minősül ajánlattételnek. A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja. A termék részletes leírását és feltételeit, valamint az egyéb részleteket a devizabelföldi és devizakülföldi természetes személyek részére nyújtott bankszámla, betétszámla és lekötött betét termékekre vonatkozó általános szerződési feltételek, illetve a Természetes személyek bankszámláira, betétszámláira, lekötött betéteire valamint pénztári tranzakcióira vonatkozó hirdetmény és annak a 4. sz. melléklete, és a Bank Üzletszabályzata tartalmazza, melyek megtekinthetők a bankfiókokban és a kh.hu internetes oldalon. A Bank a kondíciók változtatásának jogát fenntartja.