használd külföldön is K&H Mastercard® World hitelkártyád, amely után most összesen 7%‑os pénzvisszatérítést kaphatsz!

mit kell ehhez tenned?

 • 2017. január 16. – 2017. március 19. között K&H World Mastercard® hitelkártya használata esetén a K&H Bank 4%, maximum 3 000 forint extra visszatérítést jóváír a hitelkártyaszámládon, Magyarország területén kívül végrehajtott valamennyi vásárlási (POS) tranzakciói után
 • a kedvezmény a Hirdetmény szerinti általános pénzvisszatérítésen (élelmiszer és benzinkút kategóriákban) túl értendő, így most összesen 7%, maximum 6 500 forint pénzvisszatérítést is kaphatsz vásárlásaid után

 • ezen kívül természetesen továbbra is élvezheted a hitelkártya által nyújtott előnyöket:
  • 2% jóváírás minden élelmiszerüzletben történt vásárlás után, havi maximum 100 000 forint vásárlásig
  • 3% jóváírás minden benzinkútnál történt vásárlás után, havi maximum 50 000 forint vásárlásig
  • beépített utasbiztosítás
  • Mastercard® Lounge ingyenes használata a Liszt Ferenc repülőtéren
  • otthon asszisztencia
  • gépjármű asszisztencia

THM: 39,6% - 39,9%

Az extra kedvezmények jóváírását a Bank legkésőbb 2017. április 14-ig biztosítja a kedvezményezettek hitelkártyaszámláján.

Akciónkkal kapcsolatos kérdéseiddel, kérjük, hívd a K&H TeleCentert a +36 1/20/30/70 335 3355-ös telefonszámon.

Az Akciónak feltételei vannak, a részletes Részvételi feltételekben megtalálhatóak.

résztvevők köre

Az Akcióban kizárólag azon természetes személyek vehetnek részt, akik az alábbiakban felsorolt feltételek mindegyikének maradéktalanul eleget tesznek:

 • aktivált, élő K&H World Mastercard® plusz vagy K&H World Mastercard® plusz érintő hitelkártyával rendelkeznek. 
 • akik az Akció időszakában a saját nevükre szóló, fentebb megnevezett hitelkártyát külföldön bárhol vásárlási tranzakcióra (POS) használják.

Az Akcióba nem számítanak bele a papíralapú (imprinter) elfogadói környezeten, interneten, ATM-en, valamint levélben/ telefonon (MO/TO) végrehajtott vásárlási tranzakciók.

Az Akcióban az Akció időtartama alatt elszámolt (könyvelésre került), kiegyenlített vásárlási (POS) tranzakciók vesznek részt.  

A termékek részletes leírását, illetve feltételeit a vonatkozó szerződés, a Bankkártya és Hitelkártya szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, a K&H Bank Üzletszabályzata, valamint a K&H hitelkártya hirdetmény természetes személyek számára tartalmazza, melyek megtekinthetők a bankfiókokban és a www.kh.hu honlapon. A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja. A THM értékek a 2016. július 1-jétől hatályos Hirdetmény alapján kerültek meghatározásra. A biztosítási szolgáltatást a K&H Biztosító Zrt. nyújtja, a biztosítási termékről a kapcsolódó biztosítási tájékoztatóban olvashatsz. A K&H World Mastercard® plusz érintő hitelkártyához kapcsolódó asszisztencia szolgáltatást a Europ Assistance Magyarország Kft. nyújtja, az asszisztenciaszolgáltatás részleteit, így különösen a vészhelyzet fogalmát megtalálod a www.kh.hu oldalon a „Europe Assistance gépjármű és otthon asszisztencia tájékoztató és biztosítási feltételek” c. dokumentumban.