használd K&H hitel-, vagy betéti bankkártyádat külföldön és pihenj belföldön is!

  • legyél a 100 nyertes egyike és pihenj pároddal két éjszakát egy Danubius szállodában!
  • THM: 38,5–39,7%

Köszönjük regisztrációdat, amellyel részt veszel a „Használd K&H bankkártyádat külföldön és pihenj belföldön is” Akciónkban.

mit kell tenned a nyereményért?

2018. július 18. - szeptember 16. között külföldi vásárlásaid rendezd bármely K&H lakossági betéti,-vagy hitelkártyáddal

  • összesen legalább 5 alkalommal
  • összesen minimum 70 000 forint értékben (vásárlásonként minimum 1000 forint értékben)

és legyél a 100 nyertes között, aki megnyerheti két főre, két éjszakára szóló all inclusive Danubius Hotels ajándékutalványunkat!

az ajándékutalványt a következő Danubius szállodákban válthatod be:

  • Danubius Health Spa Resort Bük
  • Danubius Health Spa Resort Aqua Hévíz

K&H hitelkártya termékek THM-je: 38,5–39,7%

A Bank a 100 nyertes részére legkésőbb 2018. október 30-ig elektronikusan elküldi az utalványt a Banknál megadott e-mail címre. Játékunkkal kapcsolatos kérdéseivel kérjük, hívja a K&H TeleCentert a +36 1/20/30/70 335 3355-ös telefonszámon.

Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek, célja pusztán a figyelem felkeltése. A kondíciók módosításának jogát, valamint az akció visszavonásának jogát a Bank fenntartja. A termék részletes leírását és feltételeit a vonatkozó ügyfélszerződés, Általános szerződési feltételek bankkártya és hitelkártya szolgáltatásokra vonatkozóan, az Üzletszabályzat, a Betéti bankkártya hirdetmény természetes személyek részére és a Hitelkártya hirdetmény természetes személyek részére hirdetmények, valamint a „Használd K&H bankkártyádat külföldön és pihenj belföldön is!” elnevezésű Részvételi feltételek tartalmazzák, amelyek megtekinthetőek a bankfiókokban és a www.kh.hu internetes oldalon. A hirdetésben szereplő THM érték 2018. június 29-től hatályos Hirdetmény szerint került megállapításra. Részletek a www.kh.hu honlapon és a K&H bankfiókokban. 
Jelen levelet a K&H Bank Zrt. (1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9.; Postafiók 1851 Budapest; bank@kh.hu, a továbbiakban, mint Bank), mint adatkezelő részére korábban adott felhatalmazása alapján és az Ön által megadott elektronikus levelezési címre kapta. Az e-mail cím kezelésnek célja a Bank közvetlen üzletszerzési (marketing) célú megkereséseinek Ön részére való elektronikus eljuttatása, jogalapja pedig hozzájárulása.
A Bank adatkezelésével kapcsolatos bővebb tájékoztatást a https://www.kh.hu/adatvedelem internetes oldalon található Adatkezelési tájékoztató, valamint a „Használd K&H bankkártyádat külföldön és pihenj belföldön is!” elnevezésű Részvételi feltételek tartalmazzák, továbbá tájékoztatást kérhet a Bank bármely elérhetőségén.
Adatai kezelésével kapcsolatos panaszaival a Bankhoz, annak adatvédelmi tisztviselőjéhez (adatvedelem@kh.hu), a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.)  vagy bírósághoz fordulhat. Adatkezeléssel kapcsolatos jogvitákban az illetékes törvényszék jár el.