K&H családi vállalatok kiválósági díj 2017

pályázat a magyarországi családi tulajdonban lévő vállalatok számára

  • elismerés a társadalom iránt elkötelezett vállalatok számára
  • 3 kategóriában hirdettünk győzteseket
  • neves szakmai zsűri bírálta el a beérkezett pályázatokat
  • a 2017. évi pályázati időszak lezárult, a nyerteseket lásd alább!

K&H családi vállalatok kiválósági díj nyertesei

a „sikeres hosszú távú stratégia” kategóriában

Ferzol Lemezmegmunkáló Kft.
Ferzol Lemezmegmunkáló Kft. 
A közel 450 főt foglalkoztató, 100%-ban magyar, családi tulajdonú nagyvállalat meghatározó szerepet tölt be a lemezmegmunkálás területén. A cég 27 éves története során elért sikerek és eredmények, a megfogalmazott hosszú távú stratégiai célok igazolják a megbízhatóságot és az értékteremtést. 
Naturtex Gyapjú- és Tollfeldolgozó Kft.
Naturtex Gyapjú- és Tollfeldolgozó Kft.
A 100%-ban magyar, családi tulajdonú vállalkozás 28 éve dolgozik azon, hogy a pihentető alvás elérése érdekében a legmegfelelőbb termékeket biztosítsa vásárlói számára. A cég termékei között a klasszikus, tollal, pehellyel vagy gyapjúval töltött termékek mellett olyan különleges paplanokat és párnákat is találunk, amelyek kasmírral vagy éppen teveszőrrel vannak töltve. 

a „családi értékek a vállalatvezetés részeként és a generációváltás sikeres kezelése” kategóriában

Confector Mérnök Iroda Kft.
Confector Mérnök Iroda Kft.
Az építőipari generálkivitelező cég jelenleg a harmadik generációt tudhatja sorai között. A tulajdonos három gyermekéből a két fiú jelenleg is a cégben dolgozik, tehát javában zajlik már a következő generációváltás.
Ratskó-Bau Építőipari és Fővállalkozási Kft.
Ratskó-Bau Építőipari és Fővállalkozási Kft.
A céget 1998-ban a Ratskó házaspár alapította, de napjainkban már két fiúk is részt vesz a cég mindennapi életében. A tulajdonos szerint a jó családi vállalkozáshoz biztos családra van szükség, ahol nincs helye szakmai féltékenységnek és pozícióharcnak.

az „elkötelezettség a társadalom iránt, felelősségvállalás a szűkebb vagy tágabb közösségért, a társadalomért” kategóriában

​Bio-Fungi Termelő és Kereskedelmi Kft.
Bio-Fungi Termelő és Kereskedelmi Kft.
A 100%-ban magyar tulajdonban levő 250 főt foglalkoztató gomba nagyhatalom igen aktív a társadalmi felelősségvállalás területén. Többek között az ő nevükhöz fűződik GoPink kampány, amely a mellrákra és a szűrés fontosságára hívja fel a figyelmet, vagy az IskolaGomba Program, amely minden félévben 30 iskola számára biztosít gombatermesztő ládákat, hogy a diákok megismerjék a különböző gombafajtákat.
Hungerit Baromfifeldolgozó és Élelmiszeripari Zrt.
Hungerit Baromfifeldolgozó és Élelmiszeripari Zrt.
A hazai piacon a második legnagyobb baromfifeldolgozó cég folyamatosan támogatja anyagilag és/vagy termékekkel az elsősorban helyi érdekeltségű sport- és kulturális szervezeteket, eseményeket. Emellett pedig környezetirányítási rendszerükben kiemelkedően figyelnek a víz-, zaj-, talaj- és levegővédelemre, valamint a hulladék- és energiagazdálkodásra.

Gratulálunk a díjazottaknak!