K&H Maestro és Mastercard énkártya kivezetése

A K&H Maestro énkártya és K&H Mastercard énkártya kártyatípusok megszűnnek, a meglévő kártyákat korszerűbb kártyatípusokra cseréljük, amelyekkel egyszerűbben, gyorsabban, érintéssel is fizethetsz.

  • korszerűbb kártyatípus
  • egyszerű, gyors, érintéses fizetés

Mikor történik a csere?

2018. január 20-ától folyamatosan oly módon, hogy a legközelebbi esedékes kártya megújításkor automatikusan már az új típusú kártyát fogod megkapni.

Milyen kártyát kapok?

Van valami teendőm a változással kapcsolatban?

Nincs külön teendőd, a megújítás esedékességekor a szokott módon külön tájékoztatást fogunk küldeni. A kártyát a szokott módon tudod majd aktiválni (legegyszerűbben e-bankon keresztül), a PIN kódod is változatlan marad.

Változik viszont a kártyaszámod, ezért ha már használod a K&H mobiltárcát, akkor az új kártyádat digitalizálnod kell a lejárt helyett.

Változik a kártyadíjam?

Az új típusú kártyákat a korábbi kártyatípusnak megfelelő díjért biztosítjuk a továbbiakban is. Az aktuális díjakat a mindenkor hatályos, a „Betéti bankkártya hirdetmény természetes személyek részére” c. Hirdetmény tartalmazza, ami elérhető honlapunkon (kh.hu/hirdetmeny), illetve bankfiókjainkban.

Változik a kártyaképem?

Igen, az új kártyatípusok sztenderd képpel kerülnek kibocsátásra, egyedi kártyakép igénylésére a továbbiakban nem lesz mód.

Mi az előnye az érintéses fizetésnek?

  • Gyorsabb, gördülékenyebb fizetést tesz lehetővé, mivel a fizetéshez elég a kártyát a terminálhoz érintened, PIN kódod megadására pedig csak 5000 forint feletti vásárlás esetén van szükség.
  • Biztonságosabb, mivel bankkártyád mindvégig Nálad marad. 
  • További biztonsági elem, hogy ha az érintéssel történt belföldi fizetéseid összértéke eléri a 45 000 forintot, akkor szükséges egy hagyományos fizetési tranzakció (a kártyád terminálba történő behelyezésével, PIN kód megadásával).

Próbáltad már?

Már mobiloddal is fizethetsz egy érintéssel a K&H mobiltárcával, arra alkalmas készülék esetén. (K&H mobiltárca)

További kérdésed van? Kérj visszahívást, vagy foglalj időpontot a legközelebbi bankfiókunkban.