1. kérjük, add meg adataidat a vállalkozói számla kedvezménykuponhoz

A * -gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Kérjük, hogy elektronikus levelezési címhez céges e-mail címet adj meg. Amennyiben természetes személy elektronikus levelezési címét adod meg, felhívjuk figyelmedet az alábbiakra:
A lenti tájékoztatás birtokában és ismeretében hozzájárulok ahhoz, hogy a K&H Bank Zrt. (továbbiakban: Bank) a www.kh.hu oldalon megadott személyes adataimat felhasználva, a vállalkozásoknak nyújtott üzlettámogató hitelekről, egyéb ajánlatokról és kedvezményekről tájékoztatást nyújtson, a kedvezmények és ajánlatok igénybevételéhez szükséges kuponokat részemre megküldje és ezzel kapcsolatban, valamint ezen túl más közvetlen üzletszerzési céllal ajánlatot küldjön számomra, illetőleg vállalkozásom számára az általam erre a célra megadott email címre.

A kapcsolatfelvétel során megadott fenti adataidat a K&H Bank Zrt. (Bank) mint adatkezelő a hatályos jogszabályoknak megfelelően kezeli, azokat illetéktelen harmadik félnek át nem adja. A kezelt adatok körét kizárólag az www.kh.hu oldalon megadott adatok jelentik, melyek kezelésének célja marketing célú megkeresés (a Bank közvetlen üzletszerzési célú ajánlatainak, üzeneteinek, tájékoztatásainak, hírleveleinek, esetleg minőségbiztosítási, termékfejlesztési célú megkereséseinek eljutattása). 
A Bank e tevékenységéhez harmadik fél szakértő közreműködő (adatfeldolgozó) segítségét veheti igénybe. A közreműködő az adatvédelmi garanciák érvényesülését szerződésben garantálja. Az adatokat csak az adatkezelő (illetve közreműködő) azon munkatársai ismerhetik meg, akik munkakörük szerint a kapcsolatfelvétel megvalósításában részt vesznek.
Az adatkezelésről felvilágosítást kérhetsz, valamint bármikor kezdeményezheted – korlátozás és indoklás nélkül – adataid helyesbítését, regisztrációd törlését vagy módosítását, a www.kh.hu oldalon szereplő elérhetőségek bármelyikén. A Bank a jelen körben megadott személyes adataidat a jogszabály által szabott megőrzési időn belül kezeli.
Adataid kezelésével kapcsolatos panaszaiddal a Bank belső adatvédelmi felelőséhez, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz vagy az illetékes bírósághoz fordulhatsz. A Bank adatvédelmi nyilvántartási száma: 00465.
A kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésének befejezésével, a "kérem a kupont" gombra kattintva önkéntesen hozzájárulásod adod - a fenti egyértelmű és részletes tájékoztatás birtokában - a fentiek szerinti adatkezeléshez, mely hozzájárulásod a fenti keretek között a Bank mindaddig folyamatosnak tekintheti, amíg azzal ellentétesen nem rendelkezel.
Amennyiben a fentiek szerinti adatkezeléshez nem járulsz hozzá, szolgáltatásainkról érdeklődj a +36 1/20/30/70 335 3355-ös számon!