1. a rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött

    név*

    adatkezelési tájékoztató

    A regisztrációhoz szükséges megadnod neved és e-mail címed. A megadott adatokat kizárólag a K&H Bank Zrt. (1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9.; Postafiók 1851 Budapest; bank@kh.hu, K&H TeleCenter telefonszáma: +36 1/20/30/70 335 3355, a továbbiakban: mint Bank), mint adatkezelő kezeli, azokat harmadik félnek nem adja át. Az adatokat a Banknak csak azon munkatársai ismerik meg, akik munkakörük szerint a rendezvény megvalósításában részt vesznek.

    A regisztráció során megadott adatok kezelésének célja a rendezvényre való jelentkezések nyilvántartása, és a rendezvényt megelőzően egy emlékeztető, vagy részvételi szándék megerősítését kérő e-mail megküldése. Az adatkezelés jogalapja hozzájárulásod, amelyet a regisztráció elküldése fejez ki. Hozzájárulásodat bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen visszavonhatod a Bank bármely elérhetősége felé intézett nyilatkozattal, valamint a K&H TeleCenter telefonszámán. Amennyiben hozzájárulásodat a rendezvényt megelőzően vonod vissza, az egyben a rendezvényen való részvételre való jelentkezésed visszavonását is jelenti. Hozzájárulásod visszavonása hiányában a Bank a regisztráció során megadott adataidat a rendezvény lebonyolítását követő 15 napon belül törli.

    Tájékoztatunk, hogy kérelmezheted a Banktól személyes adataidhoz való hozzáférést, azok helyesbítését, törlését vagy kezelésének korlátozását, és tiltakozásodat fejezheted ki a személyes adatok kezelése ellen. Adataid kezelésével kapcsolatos panaszaiddal a Bankhoz bármely fenti elérhetőségén, a Bank adatvédelmi tisztviselőjéhez (bank@kh.hu), a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (weboldal: http://naih.hu/; cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c; postacím: 1530 Budapest, Pf.: 5.; telefon: +36 1 391 1400; fax: +36 1 391 1410; e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu), vagy bírósághoz fordulhatsz. A Bank adatkezelésével kapcsolatos bővebb tájékoztatás a https://www.kh.hu/adatvedelem internetes oldalon található Adatkezelési tájékoztatóban találsz.

*-gal jelölt mezők kitöltése kötelező