Miért érdemes telefonos hitelbírálatot kérni?

  • mert képzett szakértőink telefonon segítenek megtalálni a legmegfelelőbb lakáshitelt.
  • mert elkészítünk egy előzetes hitelbírálatot, amit elküldünk e-mail-ben, így nem érhetnek meglepetések.
  • mert igény szerint időpontot is foglalunk a hiteligénylés elindításához, hogy ne kelljen várakoznod a bankfiókban.
a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező

A fenti adatokat a K&H Bank Zrt. (adatkezelő) a hatályos jogszabályoknak megfelelően kezeli, azokat illetéktelen harmadik félnek át nem adja.
Az adatkezelésnek kizárólag az a célja, hogy a Bank felvegye önnel a kapcsolatot és a megadott adatok - valamint a kapcsolatfelvétel során kért egyéb adatok - alapján a szerződést előkészítse, valamint, hogy a Bank képet kapjon arról, hogy a digitális csatornái milyen hatékonysággal járulnak hozzá a Bank által megfogalmazott célokhoz. 
Az adatok 1 év elteltével törlésre kerülnek.
Bármikor kezdeményezheti - korlátozás és indokolás nélkül - adatai helyesbítését, törlését a Bank elérhetőségeinek bármelyikén.
Adataid kezelésével kapcsolatos panaszával a Bank belső adatvédelmi felelőséhez, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz, vagy bírósághoz fordulhat. A Bank általános adatkezelési tájékoztatója a kh.hu/adatvedelem címen ismerhető meg.
Az adatokat csak az adatkezelő azon munkatársai ismerhetik meg, akik munkakörük szerint a kapcsolatfelvétel megvalósításában és a szerződés előkészítésében részt vesznek.