Vállalkozásod adatainak megadását követően tudod letölteni a kedvezménykuponokat.

A kedvezménykupon felhasználásával érvényesítheted a partnereink (OPEL Magyarország, FORD Magyarország, BMW Vertriebs GmbH magyarországi fióktelepe) által biztosított listaár-kedvezményeket az akcióban szereplő gépjárművekre,  felszereltségekre, valamint igénybe veheted a K&H Bank kedvezményes nyíltvégű pénzügyi lízingfinanszírozását!

  1. kérjük, add meg adataidat

    +36
a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező

Az adatkezelés célja, hogy a Bank felvehesse veled a kapcsolatot, illetve, hogy később az  utánkövetést biztosítani tudja. Az adatkezelés a hozzájárulásodon alapul, melyet az űrlap kitöltésével és megküldésével adsz meg. A megadott adatokat a Bank az adatfelvételt követő 1 évig kezeli, függetlenül attól, hogy a kapcsolatfelvétel sikeres volt-e vagy sem.
Amennyiben a fentiek szerinti adatkezeléshez nem járulsz hozzá, szolgáltatásainkról érdeklődj a K&H Cégvonal (+36 1/20/30/70) 335 3355-ös telefonszámán!
Kérjük, hogy az adatkezeléssel kapcsolatos, téged megillető jogok és jogorvoslati lehetőségek, illetve a Bank adatkezeléseivel kapcsolatos további részletek megismerése céljából keresd fel a kh.hu/adatvedelem oldalt.