K&H személyi kölcsön lakásfelújításra, lakásvásárlásra

gyorsan, kötöttségek nélkül

 • kedvező fix törlesztőrészlet, nincs induló díj, THM: 8,1–13,8%
 • akár 10 millió forint igényelhető kölcsönösszeg 10 éves futamidővel
 • akciós kamattal
kölcsönösszeg
forint
futamidő
év
= hónap
tipp
ezt kalkuláltad:
törlesztőrészlet
kölcsönösszeg
futamidő
A kalkulátor a 2017. január 16-tól érvényes kondíciókat veszi alapul. Konkrét reprezentatív példánk lentebb található a lenyíló menüben.
A kamatkedvezmény kiválasztásával az éves hitelkamat és ezáltal a havi törlesztőrészlet is csökken! Jelen kalkuláció nem minősül ajánlattételnek és nem helyettesíti az általános hitelbírálatot.

részletek részletek

kölcsöncél Otthonodhoz kapcsolódó beruházási célra igényelhető (például fűtéskorszerűsítés, kazán csere, nyílászáró csere, belső-külső felújítás, háztartási berendezés, szigetelés, tetőfelújítás, napelem/napkollektor telepítése stb.), az elfogadható célok pontos listáját a K&H forint személyi kölcsön hirdetmény tartalmazza. A kölcsöncél igazolásához nem kérünk be számlákat, csupán egy egyszerűsített költségvetés megadására van szükség az igényléskor.

kölcsönösszeg

500 ezer – 5 millió forint

kamat (éves)

fix 11,99%

kedvezményes kamat (éves) 2,0% munkabér-átutalási kamatkedvezmény feltétele, hogy az Adós vagy Adóstárs legalább havi nettó 100 000 Ft-ot elérő jövedelme a kölcsön törlesztőszámlájaként beállított K&H bankszámlára érkezzen a hitel teljes futamideje alatt.

szerződéskötési díj

0 forint

a kölcsön futamideje

1 millió forintig 24-72, 1 millió forinttól 24-84 hónap választható

előtörlesztés

bármikor előtörleszthető

THM

12,7%

igénylés

K&H TeleCenteren keresztül, bankfiókban, interneten keresztül is

fontos számodra a biztonság?

Ha fontos számodra, hogy hiteltörlesztésed váratlan esemény (munkanélküliség, keresőképtelenség, maradandó egészségkárosodás, haláleset) esetén is biztonsággal tudd teljesíteni, újonnan igényelt kölcsönödhöz válaszd a kapcsolódó K&H személyi kölcsön törlesztési biztosítást. A választható törlesztési biztosítás havi díja a törlesztőrészlet mindössze 8%-a. A biztosítási szolgáltatást a K&H Biztosító nyújtja.

ez a neked való megoldás, ha

 • kifejezetten otthonoddal kapcsolatos felújítási, átalakítási, szépítési célokra szeretnél egy kölcsönt, kedvezőbb feltételekkel
 • nagyjából megvan már az elképzelésed, hogy milyen munkálatokat szeretnél elvégezni, és erről meg tudsz adni egy leegyszerűsített költségvetést
 • szereted az egyszerű, gyors ügyintézést és nem szeretnél ingatlanfedezetet bevonni
 • megfelelsz az igénylés feltételeinek
Kérj visszahívást munkatársunktól, aki készséggel válaszol felmerült kérdéseidre!

előzetes bírálat egyszerűen, kötelezettség nélkül

Az általad megadott adatok alapján előzetesen megvizsgáljuk, hogy mekkora összeget tudnál igénybe venni, milyen feltételekkel, és milyen dokumentumok benyújtására van szükség az igényléshez. Ennek tükrében

 • felmérheted, hogy az elérhető kölcsönösszeg megfelel-e igényednek, szükséges-e esetleg társigénylő bevonása

 • személyre szabott tájékoztatást kapsz a szükséges dokumentumokról, így már ezek birtokában tudod felkeresni a bankfiókot

 • egyszerűbbé válik az ügyintézés, időt takarítasz meg

Az előzetes hitelbírálat díjmentes és kötelezettséggel nem jár, nem jelent igénylést, viszont segíti döntésedet.

online indítva még egyszerűbb és gyorsabb

Online kérhetsz visszahívást az általad választott időpontra tanácsadó munkatársunktól, aki 

 • további tájékoztatást nyújt a kölcsönről, az igénylés részleteiről, 
 • igényed esetén elvégzi az előzetes telefonos bírálatot - egyszerűen, díjmentesen, kötelezettségek nélkül. 
 • időpontot foglal az általad kiválasztott bankfiókba, így kényelmesebbé válik az ügyintézés, időt takarítasz meg.

ismerd meg az igénylés feltételeit!

 • a kölcsönt állandó magyarországi lakhellyel, telefonos elérhetőséggel rendelkező nagykorú magánszemély igényelheti

 • aki rendelkezik minimum havi nettó 100 ezer forintos igazolható jövedelemmel

 • minimum 3 hónapos alkalmazotti munkaviszony, 12 hónapos vállalkozói múlt vagy véglegesített nyugdíj szükséges

 • az igénylő nem szerepelhet a Központi Hitelinformációs Rendszerben (korábban BAR) negatív információval

 • ha az igénylő életkora a kölcsön lejáratakor meghaladja a 65 évet, a Bank adóstárs bevonását írhatja elő

Megfelelsz a feltételeknek? Kérj visszahívást tanácsadónktól, aki elvégzi az előzetes bírálatot, így máris megtudhatod, mekkora az általad igényelhető kölcsönösszeg! 

reprezentatív példa

3 millió forint összegû kölcsön esetén, 60 hónapos futamidõvel, éves fix, munkabér-átutalási kedvezménnyel számított 9,99% akciós kamat mellett a havi törlesztõrészlet 63 726 forint, a teljes visszafizetendõ összeg 3 851 700 forint, a hiteldíj 851 700 forint, ebbõl a hiteldíjban foglalt díjak, költségek összege 28 140 forint, THM: 10,8%

hogyan lássak hozzá? hogyan lássak hozzá?

1. lépés: tájékozódás és kalkuláció
2. lépés: előzetes bírálat akár pár perc alatt
3. lépés: időpontfoglalás kényelmesen
4. lépés: tanácsadás a bankfiókban, igénylés benyújtása
5. lépés: hitelbírálat és folyósítás
más terveid, céljaid vannak? Ha nem kifejezetten otthonszépítési célból igényelnél kölcsönt, számos további kedvező ajánlattal  állunk rendelkezésére már 10,5% THM-től!
Figyelmedbe ajánljuk az MNB Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központ fogyasztóvédelmi honlapját, ahol hasznos termékleírásokat, összehasonlítást segítő alkalmazásokat (hitelkalkulátor, háztartási költségvetés-számító program) érhetsz el.
Jelen tájékoztató nem minősül ajánlattételnek. A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja. A termék részletes leírását, illetve feltételeit a személyi kölcsön Ügyfélszerződés, a Lakossági hitelek Általános Szerződési Feltételei, a K&H Bank Üzletszabályzata, valamint az aktuális K&H személyi kölcsönökre vonatkozó hirdetmény tartalmazza, melyek megtekinthetők a bankfiókokban és a www.kh.hu internetes oldalon. A hirdetésben szereplő díjak, költségek, kamatok értékei az aktuális, "K&H személyi kölcsönök kondíciói" Hirdetmény szerint kerültek megállapításra. A kalkulátor reprezentatív példának minősül.
A kölcsönigényléshez szükséges dokumentumokról részletesen a dokumentumok fül alatt található "Hiteligényléshez szükséges dokumentumok listája fogyasztási hitelekhez" tájékoztatóban olvashatnak, illetve további információkat bankfiókjaink nyújtanak. A kölcsönigénylés elfogadása minden esetben a Bank által végzett hitelelbírálás függvénye.