K&H minősített fogyasztóbarát lakáshitel - 3 éves kamatperiódussal

most igényeid szerint növekedhet otthonod

 • 3 évente változó kamattal
 • induló díjkedvezményekkel 2018. március 31-ig
 • THM: 4,1-4,2%
kölcsönösszeg
forint
futamidő
év
= hónap
ezt kalkuláltad:
törlesztőrészlet
kölcsönösszeg
futamidő
A kalkulátor a számításban a 3 éves kamatrögzítésű K&H minősített fogyasztóbarát lakáshitel - induló díjakkal - termékünket veszi alapul, K2 kockázati besorolással, a hatályos Hirdetmény szerinti kondíciók alapján, változatlan kondíciókat feltételezve a teljes futamidő alatt.
A kamatkedvezmények kiválasztásával az éves hitelkamat és ezáltal a havi törlesztőrészlet is csökken! A hitelkalkulátor a Prémium banki kamatkedvezménnyel nem számol.
Jelen kalkuláció nem minősül ajánlattételnek és nem helyettesíti az általános hitelbírálatot.
A hitelt a K&H bank nyújtja. A hitel fedezete ingatlanra bejegyzett jelzálogjog. A fedezetül bevont ingatlanra vagyonbiztosítással kell rendelkezni. Konkrét reprezentatív példánk lentebb található a lenyíló menüben.

a lakáshitel felvételének lépései a lakáshitel felvételének lépései

Munkatársaink személyre szabott tájékoztatással segítenek a megfelelő hitel kiválasztásában.

mit várunk tőled?

Gondold végig, melyik az igényeidnek legmegfelelőbb ajánlat, szerezd be az igény elbírálásához szükséges adatokat és dokumentumokat!

mit teszünk mi?

Elkészítjük az előzetes hitelkalkulációt (előbírálatot) a megadott adatok alapján, és tájékoztatunk a hitel jellemzőíről, a szükséges dokumentumokról és átfutási időről.


A Bank „Dokumentum listát” ad az ügyfélnek hiteligénylés esetén, melyen feltünteti, hogy mely dokumentumok maradéktalan benyújtása szükséges a kölcsönkérelem befogadásához

Igénylőlap kitöltése és az igényléshez szükséges adatok rögzítése, dokumentumok benyújtása, ingatlan értékbecslés megrendelése.

mit várunk tőled?

Add meg a Kölcsönigényléshez szükséges adatokat, töltsd ki és írd alá az igénylőlapot, nyújtsd be a  bírálathoz szükséges doumentumokat!

mit teszünk mi?

Munkatársaink segítenek elindítani a kölcsönigénylést és tájékoztatnak a további lépésekről.


 SMS-t küldünk az értékbecsélés megrendeléséről


A dokumentumlistán szereplő dokumentumok maradéktalan benyújtása esetén a Bank az ügyfél részére Kötelező érvényű ajánlatot ad ki, melyben meghatározza a hitel díját,

A megadott adatok alapján megtörténik a hitelbírálat, amelyből kiderül, hogy mekkora hitelösszeg nyújtható, és a hitelt milyen feltételekkel nyújtja a Bank (kamat, törlesztőrészlet stb.).

mit várunk tőled?

Hiánytalan dokumentumok esetén a bírálattal kapcsolatban nincs teendőd. Értékbecsléshez egyeztess az eladóval, hogy egy megbeszélt időpontban az értékbecslő meg tudja tekinteni az ingatlant.

mit teszünk mi?

Megtörténik a hitelgény elbírálása az értékbecsült ingatlan és az igazolt jövedelem alapján. Kollégáink telefonon megkeresnek Téged szerződéskötési időpont egyezetésre, illetve tájékoztatnak a további tudnivalókról.


 SMS-t küldünk a hitelbírálati döntésről

Bankfiókban megtörténik a hitelszerződés és a közjegyzői okiratba foglalás.

mit várunk tőled?

Tekintsd át és egyetértés esetén írd alá a Hitelszerződést az egyeztetett időpontban bankfiókban az ügyletben szereplő személyek jelenlétében, továbbá rendezd a közjegyzői díjat!

mit teszünk mi?

Előkészítjük és megküldjük aláírásra az igényeidre szabott hitelszerződést, továbbá segítséget nyújtunk a közjegyzői szerződéskötés szervezésében.


 SMS-t küldünk a hitelszerződés elkészültéről

A Bank az adásvételi szerődésben megadott személy(ek)nek elutalja a hitelösszeget a hitelszerződésben rögzített módon.

mit várunk tőled?

A hitelszerződésben megállapodtak szerint biztosítsd, hogy törlesztőrészlet összege minden esedékességkor rendelkezésre álljon a megadott bankszámlán.

mit teszünk mi?

Elutaljuk a hitelösszeget, valamint tájékoztatunk a törlesztések időpontjáról és módjáról.


 SMS-t küldünk a folyósításról

részletek részletek

A K&H Bank Zrt. sikeresen indult az MNB által meghirdetett Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel pályázaton. Ennek eredményeként az elsők között Bankunk megkapta a jogot arra, hogy a banki pályázatban megjelölt hitelcélokra és kamatperiódusú hitelek vonatkozásában lakáshitelt nyújthasson az Ügyfelei számára „K&H Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel” néven.

Felhívjuk Ügyfeleink figyelmét, hogy Minősített Fogyasztóbarát lakáshitel igénylése esetén a pályázati kiírásnak megfelelően a termékkel kapcsolatos speciális tájékoztatást és dokumentációt kapnak -  jogszabályok szerint kötelező fogyasztói tájékoztatáson túl

igényeld a K&H minősített fogyasztóbarát lakáshiteleket számos díjkedvezménnyel! 

Aktuális akciónk keretében az induló díjjal rendelkező K&H lakáshitelek esetében elengedjük, visszatérítjük, illetve átvállaljuk a következő induló költségeket 2018. január 1 – 2018. március 31. között befogadott hiteligénylések esetén:

 • visszatérítjük a közjegyzői okirat díját maximum 60 000 forint összegig
 • elengedjük a folyósítási díjat
 • átvállaljuk az értékbecslés díját egy ingatlanra vonatkozóan 
 • átvállaljuk a tulajdoni lap és amennyiben szükséges, a térképmásolat díját
 • a díjkedvezményekről és a feltételekről bővebben az oldal alján található információ

a hitel kamatát négyfajta kedvezménnyel is csökkentheted a teljes futamidőre

 • jövedelem átutalási kedvezmény (0,5% kedvezmény az ügyleti kamatból)
 • K&H lakásbiztosítási kedvezmény (0,1% kedvezmény az ügyleti kamatból)
 • K&H kockázati életbiztosítási vagy K&H jelzálog hitelfedezeti biztosítási kedvezmény (0,2% kedvezmény az ügyleti kamatból)
 • prémium és privát banki kedvezmény (0,2% kedvezmény az ügyleti kamatból)

A fenti kamatkedvezmények egymással összevonhatóak.

Az adott kedvezmény a vállalt feltételek nem teljesítése esetén visszavonásra kerül.

Az adott kedvezmény a vállalt feltételek nem teljesítése esetén visszavonásra kerül. Amennyiben a feltételeknek újból megfelelsz – kivéve K&H jelzáloghitel törlesztési és hitelfedezeti biztosításra járó kamatkedvezmény esetén – a soronkövetkező esedékességtől ismételten jogosulttá válsz az eredeti kedvezményre.

bővebben a kamatkedvezményekről és a feltételekről az oldal alján található információ

amit még jó tudni, mielőtt döntesz

kölcsönösszeg

2 – 100 millió forint

kamatperiódus

3 év, amely időszak alatt a törlesztőrészlet nem változik

hitelkamat

 • A kamat mértéke a K&H Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel – üzleti feltételekkel kondícióiról szóló mindenkor hatályos hirdetményben található
 • A K&H Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel esetében a kölcsön kamatkedvezmények nélküli induló ügyleti kamata nem lehet magasabb, mint az adott kamatperiódushoz tartozó ÁKK + 350 bázispont (évi 3,5%)
 • az ügyleti kamat - 3 évente - kamatperiódus fordulókor a szerződésben rögzített kamatváltoztatási mutató alapján változtatható

 

induló banki díjak és költségek

akciós kedvezményektől és a vállalt feltételektől függ

a kölcsön futamideje

1-30 év, amelyet szabadon választhatsz, de fontos, hogy a törlesztőrészlet és az igazolt jövedelem aránya megfelelő legyen, továbbá ügyelni kell arra, hogy legalább egy adós életkora a hitel lejáratakor ne érje el a 70. életévet.

felhasználási cél

 • használt lakóház/lakás/üdülő vásárlása

 • használatbavételi engedéllyel vagy tudomásul vétellel rendelkező új lakóház/lakás/üdülő vásárlása,

 • a kölcsönnel érintett ingatlanhoz kapcsolódó gépkocsi tároló, tároló vásárlása. Ezen hitelcél önállóan nem finanszírozható, csak és kizárólag akkor, ha a hitelcél ingatlan vásárlásához kapcsolódik.

 • igazoltan lakáscélú kölcsön kiváltása

hitelbírálat

 • Bankunk kockázat alapú árazást alkalmaz, ami azt jelenti, hogy a kamat mértéke minden esetben a hitelügylet végső kockázati minősítése alapján kerül meghatározásra. A különböző ügyletminősítési kategóriákhoz tartozó kamatszintekről a Hirdetményeinkben tájékozódhatsz.

 • maximális finanszírozási arány (vagyis a hitelösszeg és a fedezetként felajánlott ingatlan forgalmi értékének aránya) elérheti a 80%-ot

 • a termék igénybevételéhez vagyonbiztosítás szükséges

előtörlesztés

 • bármikor előtörleszthető a K&H Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel című mindenkor hatályos hirdetményben található díjszabás szerint

 • bármely lakástakarék-pénztári, a lakástakarék-pénztári szerződésben rögzített összegű havi betét befizetésével a teljes vagy részleges előtörlesztés időpontjáig szerződés szerint elérhető megtakarításból, a hozzá kapcsolódó állami támogatásból és az azokra jóváírt kamatból finanszírozott teljes vagy részleges előtörlesztés annak lejáratakor díjmentes.

 • Bankunk naptári évente legfeljebb két alkalommal nyújt lehetőséget díjmentes opcionális extra törlesztésre. A díjmentes extra törlesztés maximális mértéke évente egy alkalommal történő előtörlesztés esetén maximum két havi, évente két alkalommal történő előtörlesztés esetén alkalmanként maximum egy havi törlesztőrészletet kitevő összeg lehet.

igénylés

TeleCenteren keresztül, bankfiókban, közvetítő partneren és interneten keresztül is

ügyintézési határidők

 • a hitelbírálati határidő (hitelkérelem engedélyezése vagy elutasítása) nem haladhatja meg a befogadást (az igényléshez szükséges valamennyi dokumentum benyújtását) követően az értékbecslés rendelkezésre állásától illetve előrehozott értékbecslés esetén a befogadás időpontjától számított 15 munkanapot.

 • a folyósítás a folyósítási feltételek teljesítését követő 2 munkanapon belül megtörténik

SMS értesítés a hiteligénylés státuszáról 

Új szolgáltatásunkkal ügyfeleink a hiteligénylés során folyamatosan értesülhetnek igénylésük állapotáról. Nyomon tudják követni, hogy éppen milyen státuszban tart a kérelmük, hogyan tervezhetnek, mire számíthatnak. Mindezt díjmentesen!

Az alábbi igénylési státuszokról küldünk SMS értesítést:

 1. Értékbecslés megrendelése 
 2. Pozitív döntés a hitelkérelemről
 3. Hitelszerződés tervezetének elkészülte
 4. Hitelfolyósítás megtörténte 

díjkedvezmények feltételei

visszatérítjük a közjegyzői okirat díját maximum 60 000,- Ft összegig, amennyiben K&H kényelmi, maximum, kényelmi plusz számlacsomaggal vagy K&H prémium számla- és szolgáltatáscsomaggal rendelkezel vagy K&H kényelmi plusz vagy K&H prémium számla- és szolgáltatáscsomagot nyitsz újonnan.

további akciós kedvezmények:

 • elengedjük a teljes folyósítási díjat
 • átvállaljuk a teljes értékbecslés/műszaki ellenőrzés díját (egy ingatlanra vonatkozóan az első alkalommal) 
 • átvállaljuk a teljes értékbecslés/műszaki ellenőrzés során a tulajdoni lap és amennyiben szükséges, a térképmásolat díját (ha az a TakarNet rendszerből lehívható, 1 ingatlanra vonatkozóan és maximum 2 tulajdoni lap és 1 térképmásolat esetén) 

A fenti kedvezmények a 2018. január 1 – 2018. március 31. között a Bank által befogadott hiánytalan hitelkérelmek alapján legkésőbb 2018. június 30-ig leszerződött ügyletekre érvényesek és a 4000+ számlacsomagban nyújtott kedvezményekkel nem vonhatók össze. 

Amennyiben törlesztőszámlaként nem az Ügyfél Banknál vezetett lakossági bankszámlája kerül megjelölésre, a fenti kedvezmények nem vehetőek igénybe.

hitelfedezeti biztosítás, ha fontos számodra a biztonság

Ha fontos számodra, hogy hiteltörlesztésed váratlan esemény (munkanélküliség, keresőképtelenség, maradandó egészségkárosodás, haláleset) esetén is biztonsággal tudd teljesíteni, újonnan igényelt kölcsönödhöz válaszd a kapcsolódó K&H jelzálog hitelfedezeti biztosítást. A választható törlesztési biztosítás havi díja a törlesztőrészlet mindössze 8%-a. A biztosítási szolgáltatást a K&H Biztosító nyújtja.

kamatkedvezmények feltételei

 • 0,5% kedvezményt nyújtunk az ügyleti kamatból, ha vállalod, hogy legalább a nettó 100 000 forintot elérő jövedelmedet - a munkáltatótól vagy egyéb kifizetőhelytől - visszavonhatatlanul a K&H bankszámlájára - a hitel törlesztőszámlájára - utaltatod a hitel teljes futamideje alatt. 
 • 0,1% kedvezményt nyújtunk az ügyleti kamatból, ha a hitelhez kapcsolódó fedezeti ingatlanra K&H otthonbiztosítást kötsz, vagy már rendelkezel K&H otthonbiztosítással és a biztosítást a hitel teljes futamideje alatt fenntartod. 
 • 0,2% kedvezményt nyújtunk az ügyleti kamatból a futamidő végéig, amennyiben már rendelkezel rendszeres díjfizetésű K&H kockázati életbiztosítással, amelynek a hitelösszeg erejéig a Bank a kedvezményezettje. Amennyiben nem rendelkezel K&H kockázati életbiztosítással akkor a kedvezmény igénybevételéhez K&H családi életbiztosítás (hitelfedezeti záradékkal) vagy K&H jelzáloghitel törlesztési és hitelfedezeti biztosítás kötésére van szükség, úgy hogy ezt folyamatos díjfizetéssel fenntartod a hitel futamidejének végéig. A K&H jelzáloghitel törlesztési és hitelfedezeti biztosítás esetében a visszavont kamatkedvezmény ismételten nem vehető igénybe.
 • 0,2% kamatkedvezményre jogosult az a lakossági ügyfél, aki a hitel igénylésekor a K&H Banknál prémium számla- és szolgáltatáscsomag szerződéssel vagy K&H Privát banki szolgáltatás igénybevételére vonatkozó keretszerződéssel rendelkezik - vagy azzal legkésőbb a kölcsön folyósítását követő 1 hónapon belül rendelkezni fog -, valamint az egyéb banki feltételeknek megfelel. A hitelre vonatkozó prémium banki kedvezmény definíciója azonos a bank általános prémium banki szolgáltatások igénybevételi kritériumával. A kamatkedvezmény igénybevételének feltétele a futamidő alatt az érvényes prémium banki szerződés vagy K&H Privát banki szolgáltatás igénybevételére vonatkozó keretszerződés megléte. 

A fenti kamatkedvezmények egymással összevonhatók, így a megfelelő feltételek teljesülése esetén 1,00%-kal is csökkenthető ügyleti kamat, ami azonban nem lehet alacsonyabb, mint 3 éves kamatperiódus esetén 3,33%, 5 éves kamatperiódusnál 3,47%.

Amennyiben törlesztőszámlaként nem az Ügyfél Banknál vezetett lakossági bankszámlája kerül megjelölésre, a fenti kamatkedvezmények nem vehetőek igénybe.

kamatperiódusok meghatározása

3 vagy 5 éves kamatperiódusok esetén:
A kamatláb értéke a kamatperiódus forduló alkalmával a kamatváltoztatási mutatónak megfelelően változik. A kamatváltoztatási mutató egy olyan, a bank által nem befolyásolható, tőle független és általa el nem hárítható körülményekben bekövetkező változást objektív módon kifejező, a kamatmódosítás számításának alapjául szolgáló és a nyilvánosság számára hozzáférhető viszonyszám. Alkalmazása esetén a kamat csakis kizárólag a bankon kívül álló okok esetében kerülhet megváltoztatásra pozitív vagy negatív irányba. Ennek a mutatónak az alkalmazhatóságát, illetve összetevői mértékét minden esetben az MNB határozza meg és teszi közzé. A bankok kizárólag a mutató értéke alapján változtathatnak a kamat mértékén mind pozitív, mind negatív irányba.

 

szerződésminta

Tipikus szerződésminták a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. törvény 5. § (46) bekezdésében foglaltaknak szerint - lakáshitelek esetében.

reprezentatív példa

5 millió forint összegű kölcsön esetén, 240 hónapos futamidővel, éves fix, 3 éves fix, munkabér-átutalási és vagyonbiztosítási kedvezménnyel számított 3,57% kamat mellett a havi törlesztőrészlet 29 178 forint, a teljes visszafizetendő összeg 7 127 918 forint, a hiteldíj 2 127 918 forint, ebből a hiteldíjban foglalt díjak, költségek összege 125 160 forint, THM: 3,8%
A hitelt a K&H bank nyújtja. Törlesztőrészletek száma: 240 db. A hitel fedezete ingatlanra bejegyzett önálló zálogjog, illetve elidegenítési és terhelési tilalom kerül bejegyzésre. A fedezetül bevont ingatlanra vagyonbiztosítással kell rendelkezni.

a hitelfelvétel célja

használt lakás vásárlása

a hitel teljes összege

5 000 000 forint

futamidő

240 hónap

hitelelvételkor fizetendő összes díj és költség

folyósítási díj

0 forint

tulajdoni lap másolatának lekérési díja*

0 forint

térképmásolat lekérési díja*

0 forint

önálló zálogjog, illetve elidegenítési és terhelési tilalom bejegyzésének díja*

12 600 forint

értékbecslés díja*

0 forint

közjegyzői díj**

50 160 forint

a hitel teljes díja

2 127 918 forint

a teljes visszafizetendő összeg

7 127 918 forint

havi törlesztőrészlet

29 178 forint

induló kamatláb

3,57%

THM***

3,8%

A reprezentatív példák K3 kockázati kategóriával, munkabérátutalási és vagyonbiztosítási kamatkedvezmény figyelembevételével kerültek kiszámításra, 1 db lakás fedezettel kalkulálva. 
* A Hitelező érdekkörén kívül felmerülő költségek. 
** A jogszabályi előírások számított munkadíj és költségtérítés összegének középértéke alapján számolt reprezentatív példa. 
A közjegyzői díj pontos mértéke a közjegyzői díjszabásról szóló 14/1991. (XI. 26.) IM rendelet alapján kerül a közjegyző által meghatározásra. 
*** THM (Teljes hiteldíj mutató): A THM érték meghatározása az aktuális általános, illetve a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III. 25.) Kormányrendeletben meghatározott feltételek szerint, az alapszámlához való hozzáférésről, az alapszámla jellemzőiről és díjazásáról szóló 262/2016. (VIII. 31.) számú Kormányrendelet szerinti alapszámla díját figyelembe véve került megállapításra, ugyanakkor nem tartalmazza a fedezetül szolgáló ingatlanra vonatkozóan kötendő vagyonbiztosítás díját. A feltételek változása esetén a THM mértéke módosulhat. A THM értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát. 
A THM számításakor figyelembe vett díjak/költségek: kamatláb, folyósítási díj, ügyintézési költség I., ingatlanérték meghatározásának díja, ingatlan-nyilvántartási eljárás díja, biztosítási díj, hiteltörlesztési számla számlavezetési díja. 
A THM számításakor figyelembe nem vett díjak/költségek: vagyonbiztosítás díja, közjegyzői okiratba foglalás díja.

hirdetmény

K&H Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel Hirdetmény

a CSOK állami kedvezményeket jelent amit lakáscéljaink megvalósításához vehetünk fel meglévő vagy vállalt gyermekek esetén. A kedvezmény összege 600 000 forinttól 10 000 000 forintig terjedhet

 • CSOK „extra 10+10” (10 millió forint vissza nem térítendő támogatás + 10 millió forint kedvezményes hitel) 
 • CSOK (vissza nem térítendő állami támogatások) 

Hiteltanácsadóink segítségével telefonon vagy fiókban személyre szabott tájékoztatást nyújtunk a számodra, így könnyen megtudhatod, hogy mekkora összegre vagy jogosult.

3 típusú állami támogatás lakáscélhoz
támogatás típusa hitelcél támogatás összege
CSOK extra 10+10 új lakás vásárlásra, építésre speciális feltételekkel
 • 10 millió forint vissza nem térítendő támogatás, és akár
 • 10 millió forint kedvezményes hitel
CSOK (normál)

új lakás vásárlásra / építésre vagy használt lakás vásárlásra és bővítésére

600 000 és 2 600 000 forint közötti vissza nem térítendő támogatás
ÁFA támogatás új lakás építésénél az építési bekerülési költség megfizetéséhez vagy az építési telek vételárához maximum 5 millió forint adó-visszatérítés

bővebb információk

Családok Otthonteremtési Kedvezménye (CSOK extra 10+10)

A hirdetésben szereplő családi otthonteremtési kedvezménye Magyarország Kormánya által nyújtott támogatás.

CSOK extra 10+10 kedvezmények (vissza nem térítendő támogatások) összege új lakás építése vagy vásárlása esetén kizárólag 3 vagy többgyermekes családok esetében igényelhető. 

új lakás építése vásárlása (CSOK extra 10)

gyermekek száma

lakás hasznos alapterülete

ház (egylakásos lakóegység) hasznos alapterülete

kedvezmény összege

3 vagy több gyermek

min. 60 m2

min. 90 m2

10 000 000 forint

Fontos tudnivalók a fenti kedvezménnyel kapcsolatban

 • a kedvezmény igénybevételekor megtartható a már meglévő lakás

 • meglévő vagy vállalt gyermek esetén is igényelhető

 • fontos, hogy legalább 60 négyzetméteres hasznos alapterületű új lakásba vagy 90 négyzetméter alapterületű lakóépületbe kell költözni

maximum 10 000 000 forint kedvezményes állami kamattámogatott hitel igényelhető a CSOK mellé fix 3% kamatozással (THM:3,3%)

A hirdetésben szereplő három vagy több gyermekes családok otthonteremtési kamattámogatása Magyarország Kormánya által nyújtott támogatás.

Aktuális akciónk keretében elengedjük, visszatérítjük, illetve átvállaljuk az induló költségeket 2016. március 31-ig befogadott hiteligénylések esetén, azonban a hitelhez kamatkedvezmény nem vehető igénybe.

A hitel fontosabb feltételei:

 • kizárólag 3 vagy többgyermekes családok (meglévő vagy vállalt gyermek esetén is) új lakás vásárlására vagy építésére vehetik igénybe 

 • maximum 25 éves futamidővel, amennyiben a 10 000 000 Ft összegű CSOK is igénylésre kerül. 

ÁFA visszaigénylés 5 000 000 forintig banki lebonyolításban

Az adó-visszatérítési támogatás magáncélú építkezések bekerülési költség megfizetéséhez vagy az építkezés helyéül szolgáló építési telek magánszemély tulajdonosa által megfizetett építési telek vételárához való felhasználásaként lehetséges.

Családok Otthonteremtési Kedvezménye (CSOK)

A hirdetésben szereplő családi otthonteremtési kedvezménye Magyarország Kormánya által nyújtott támogatás.

CSOK kedvezmények összege (vissza nem térítendő támogatások) amennyiben a CSOK extra 10+10 feltételek nem teljesülnek

használt lakás vásárlása vagy bővítése

gyermekek száma

lakás alapterülete

kedvezmény összege

1 gyermek

min. 40 m2

600 000 forint

2 gyermek

min. 50 m2

1 430 000 forint

3 gyermek

min. 60 m2

2 200 000 forint

4 vagy több gyermek

min. 70 m2

2 750 000 forint

új lakás építése vagy vásárlása

gyermekek száma

lakás hasznos alapterülete

ház (egylakásos lakóegység) hasznos alapterülete

kedvezmény összege

1 gyermek

min. 40 m2

min. 70 m2

600 000 forint

2 gyermek

min. 50 m2

min. 80 m2

2 600 000 forint

nézd meg hitelezésről szóló rövid filmeinket! nézd meg hitelezésről szóló rövid filmeinket!

Kamatmatek – Hogy jön ki?

Figyelmedbe ajánljuk az MNB Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központ fogyasztóvédelmi honlapját, ahol hasznos termékleírásokat, összehasonlítást segítő alkalmazásokat (hitelkalkulátor, háztartási költségvetés-számító program) érhetsz el.

A hitelintézetek által kínált minősített hiteltermékek összehasonlítását egyrészt az egységesített dokumentumok és tájékoztatók, másrészt az MNB által üzemeltetett weboldal biztosítja. A weboldal az alábbi linken érhető el: www.mnb.hu/minositett-fogyasztobarat-lakashitel

Jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek. A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja. A termék részletes leírását, illetve feltételeit a vonatkozó szerződés, a Lakossági hitelek Általános Szerződési Feltételek, a K&H Bank Üzletszabályzata, valamint az aktuális, K&H Minősített Fogyasztóbarát lakáshitel – üzleti feltételekkel kondícióiról szóló hirdetmény tartalmazza, melyek megtekinthetők a bankfiókokban és a www.kh.hu internetes oldalon. A termékre vonatkozó egyéb részleteket és a hatályos hirdetményt megtalálhatod a termék oldalon található "dokumentumok" címszó alatt. A kölcsönszerződés megkötése minden esetben a Bank által végzett hitelbírálat függvénye. A THM nem tükrözi a hitel kamatkockázatát. A THM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat.