tájékoztatás visszamenőleges díjterhelés kapcsán a fiatalok számára nyújtott bankszámla korcsoport váltását követően

A K&H Bank kifejezetten fiatalok számára nyújtott szolgáltatása keretében fiatal ügyfelei számára korcsoportonként, illetve a tanulói státusz szerint biztosít kedvezményes szolgáltatásokat. Azon ügyfeleink számára, akik bankszámlájuk megnyitása óta eltelt időben átléptek a soron következő korcsoportba, számlacsomagjuk ennek megfelelően változik, ami egyes díjak változásával is jár.

A 18. életévét betöltött K&H trambulin számlacsomaggal rendelkező fiatalok korcsoport váltása során automatikusan megtörténik a „felnőtt” számlacsomagba való átsorolásuk, egységesen K&H minimum plusz számlacsomagra.

Technikai okokból kifolyólag 2018. augusztustól nem történt meg az érintett számlákon sem a havi számla vezetési díjak terhelése, sem ennek megfelelően a díjvisszatérítések jóváírása.

2019. februári hó záráskor már a sztenderd módon számolt fel a Bank havi számlavezetési díjat és díjvisszatérítést az érintett számlákon, a visszamenőleges korrekcióra azonban 2019. április 2-án kerül sor.

Az új korcsoportban igénybe vehető szolgáltatásokkal és kedvezményekkel, valamint a vonatkozó kondíciók változásával kapcsolatban további információért keresse fel bármelyik K&H bankfiókot, hívja a K&H TeleCentert a (06 1/20/30/70) 335 3355 telefonszámon (2.1. menüpont), vagy kérjen visszahívást online.

K&H minimum plusz számlacsomag

Jelen tájékoztató nem minősül ajánlattételnek, célja pusztán a figyelem felkeltése. A termék, szolgáltatás részletes leírását, kondícióira vonatkozó Szerződés, a lakossági bankszámla, betétszámla, és lekötött betét termékek Általános szerződési feltételei, a K&H Bank Üzletszabályzata, valamint a Természetes személyek számláira, betéteire, pénztári tranzakcióira vonatkozó hirdetmény tartalmazza, melye megtalálhatóak a bankfiókokban vagy a www.kh.hu internetes oldalon. A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja.