K&H mozdulj! futónapok

Az élsport támogatása mellett a K&H kiemelt figyelmet fordít a tömegsport támogatására is, ezért 2003 óta megrendezi az országos, több állomásos K&H mozdulj! futónapokat.

A K&H azért indította útjára a rendezvénysorozatot, hogy az ügyfeleinek nyújtott minőségi szolgáltatások és tanácsadás mellett szabadidejükben is okos döntésekre, aktív időtöltésre ösztönözze őket. A K&H Csoport az élsportolók támogatása mellett a K&H mozdulj! futónap és a K&H mozdulj! maraton váltó rendezvényeivel teszi lehetővé az élsporthoz való aktív kapcsolódást azok számára, akiknek fontos saját céljaik eléréséhez az elhivatottság, a kiválóság, és akik életüket lendületesen és dinamikusan élik.

A K&H mozdulj! futónapok 2003-ban még csak Budapesten megrendezett esemény 2004-től országos méretűvé vált, és évről évre több helyszínen várja országszerte a futás és a sport szerelmeseit. A futónapok résztvevőinek száma 2004 óta folyamatosan növekszik.

A 2015-ös K&H mozdulj! futónapokon sokan álltak rajthoz: márciusban, Kaposváron 3200 fő nevezett, budapesti maraton és félmaraton váltónkon pedig közel 10 000-en vettek részt. Az utolsó megmérettetésre november 14-15-én a Balaton maraton, félmaratonon került sor. Összességében 5600 nevezőt számlált az esemény, amelynek a siófoki aranyparton fekvő Erzsébet Szálloda és környéke adott otthont.

A K&H mozdulj! futónapokon rendszeresen részt vesznek Magyarország legkiválóbb sportolói is.

2016-ös időpontok:

  • 2016. június 12. K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltó, Budapest