hírek

értesítés karbantartásról!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy 2016.09.10-én 01:00 - 06:00 óra között a K&H mobilinfo (SMS küldés és fogadás) szolgáltatásunk technikai karbantartására kerül sor. Ezen időszakra eső SMS küldéseket (például kártyás vásárlást visszaigazoló SMS) a karbantartás lezárultával végezzük el. Köszönjük megértését és elnézést kérünk az emiatt esetlegesen okozott kellemetlenségért! 

Ismét a K&H lett Magyarország legjobb bankja!

A Euromoney nemzetközi pénzügyi folyóirat immáron harmadik alkalommal a K&H-t választotta meg Magyarország legjobb bankjának. A különleges elismerést a K&H Csoport vezérigazgatója, Hendrik Scheerlinck vette át Londonban.

értesítés karbantartásról

Ezúton tájékoztatjuk, hogy K&H SZÉP Kártya elfogadás, az Internetes biztonsági kód-szolgáltatás (3D Secure Code) és a K&H elfogadóhelyi elektronikus kereskedelem (Payment Gateway) tranzakcióinak végrehajtása 2016.06.19-én 01:30 - 03:30  óra között nem lesz lehetséges. Köszönjük megértését és elnézést kérünk az emiatt esetlegesen okozott kellemetlenségért! 

karbantartási üzenet

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a 2016.05.06-án 20:00 - 20:10 óra között a K&H mobilinfo (SMS küldés és fogadás) szolgáltatásunk technikai karbantartására kerül sor.  Ezen időszakra eső SMS küldéseket (például eBank és 3D Secure sms általi azonosítása, kártyás vásárlást visszaigazoló) a karbantartás lezárultával végezzük el. Köszönjük megértését és elnézést kérünk az emiatt esetlegesen okozott kellemetlenségért! 

K&H megújulás éjszakája

Április 29-én egy különleges ügyfélrendezvényt tartottunk a K&H Bank székházában, ahol a középpontban a megújulás állt, tekintsd meg az este legjobb pillanatait!

heti piaci hírek - 2016.12.02

  • megegyeztek az OPEC tagjai
  • újra kedvező adatok Amerikából

a részleteket keresd a heti piaci összefoglalóban

előzetes közzététel a K&H tőkevédett euró pénzpiaci alap nevének és befektetési politikájának változásáról - 2016.05.20

A K&H Alapkezelő döntést hozott arról, hogy megváltoztatja a K&H tőkevédett euró pénzpiaci alap nevét és ezzel párhuzamosan a befektetési politikáját. Erre vonatkozó kérelmét az engedélyező hatóságnak benyújtotta.

változás a szolgáltatói díjterheléseknél 2016-ban

Az Első Nemzeti Közműszolgáltató Zrt. fokozatosan átveszi a villamosenergia-, földgáz- és a távhőszolgáltatás ágazataiban a lakossági, kisüzleti és közintézményi ügyfelek egyetemes szolgáltatásban történő ellátását. Ez a változás érinteni fogja a szolgáltatói díjterheléseket.

elszámolási és forintosítási információk

Általános tájékoztató a Parlament által elfogadott, fogyasztói kölcsönszerződéseket érintő módosításokról szóló törvényekkel kapcsolatban, továbbá tájékoztató a 2014. évi XXXVIII. törvény szerinti perekről és az elszámolás megküldésének határidejéről