már nem értékesített lakossági számlacsomagok megszűnése

2019. május 8-án lejárt a felmondási határidő a felmondással érintett számlacsomagokkal rendelkező ügyfelek ezen számlacsomagokhoz kapcsolódó betéti bankkártyáira vonatkozóan.

Az érintett ügyfelek bankkártyáikat a felmondási idő lejártát követően átmentileg továbbra is használhatják, a kellemetlenségek csökkentése  érdekében. A bankkártyák ugyanakkor legkésőbb 2019. június 12. napjáig – a kapcsolódó bankszámlaszerződés felmondási határidejének lejártáig – megszüntetésre kerülnek. A bankkártya megszüntetésének időpontjáról az érintetteket SMS-ben értesítjük.

Amennyiben a továbbiakban is használni szeretnéd bankkártyádat és számládat, kérjük keresd fel a hozzád legközelebb eső K&H bankfiókot.


A termékpalettánkról már kivezetett lakossági számlacsomagjaink körébe tartozó bankszámlaszerződéseket megszüntetjük. A már nem értékesített lakossági számlacsomagot használó ügyfeleinknek a jelenlegi ajánlatunkban elérhető K&H okos plusz és a K&H prémium számlacsomagokat ajánljuk figyelmébe.

Az átálláshoz elegendő egy egyszerű átszerződés, amelyre bármely bankfiókunkban lehetőség van, kényelmesen, előzetes online időpontfoglalás mellett.

a részletekért kérjük, kattints a megfelelő kategóriára a részletekért kérjük, kattints a megfelelő kategóriára

Levélben hívtuk fel a figyelmedet, hogy az általad használt már nem értékesített lakossági számlacsomagot kivezetjük szolgáltatási körünkből. A Bank a megszüntetni szándékozott bankszámlatípusba tartozó bankszámlaszerződéseket 2 hónapos felmondási idő megtartásával írásban postai úton felmondja. A felmondott bankszámlaszerződés 2019. június 12. napját követően megszűnik, amennyiben az addig rendelkezésre álló idő alatt nem élsz az átszerződés lehetőségével.

Amennyiben egyik tájékoztató levelünket sem kaptad kézhez, kérünk, mihamarabb keresd fel a hozzád legközelebb eső bankfiókunkat, ahol kollégáink tájékoztatnak a teendőkről. A fiók felkeresésekor mindenképp szánj időt elérhetőségi adataid frissítésére.

mi lesz a jelenleg használt számlacsomagommal?

A felmondással a jelenleg használt számlacsomagban vezetett bankszámlád megszűnik. Ha továbbra is szükséged van erre a bankszámlára, az továbbra is használható marad, ha még a felmondási idő lejárta előtt átszerződsz másik bankszámlacsomagra. Népszerű, ingyenes elektronikus szolgáltatásokat és kedvezményes banki szolgáltatásokat tartalmazó K&H okos plusz és K&H prémium számlacsomagjainkat ajánljuk figyelmedbe. A bankszámlaszerződés-módosítás esetén nem változik meg a számlaszámod.

K&H okos plusz számlacsomagok rövid tájékoztatója

Aszerint érdemes döntened, hogy milyen szolgáltatásokra van leginkább szükséged mindennapi pénzügyeid intézése során. A választás megkönnyítéséhez az alábbi táblázatos formában foglaltuk össze a K&H okos plusz számlacsomagok legfontosabb elemeit.

a K&H okos plusz számlacsomagok
(EBKM: 0,01%) legfontosabb szolgáltatásai

K&H kényelmi plusz számlacsomag

K&H bővített plusz számlacsomag

K&H minimum plusz számlacsomag

adott havi periódusban teljesített bankkártyás forint készpénzfelvételek K&H ATM-ből

első 5 darab*

első 3 darab*

első 2 darab*

0 forint

+ 0,6% tranzakciós költség**

0 forint

+ 0,6% tranzakciós költség**

0 forint

+ 0,6% tranzakciós költség**

adott havi periódusban teljesített eseti belföldi forint átutalási megbízás – K&H e-bankon vagy mobilbankon keresztül

első 5 darab

első 3 darab

első 2 darab

0 forint

+ 0,3%*** tranzakciós költség**

0 forint

+ 0,3%*** tranzakciós költség**

0 forint

+ 0,3%*** tranzakciós költség**

adott havi periódusban teljesített szolgáltatói díjterhelés (csoportos beszedés)

első 5 darab

első 3 darab

első 2 darab

0 forint

+ 0,3%*** tranzakciós költség**

0 forint

+ 0,3%*** tranzakciós költség**

0 forint

+ 0,3%*** tranzakciós költség**

K&H lakossági e-bank havi díja banki ügyintézés gyorsan, interneten keresztül

0 forint

K&H mobilbank havi díja
pénzügyek az okostelefonján

0 forint

114 forint / felhasználó
akció: díjmentes 2019. június 30-ig

K&H mobilinfo
azonnali információk SMS-ben bankszámlájáról és bankkártyájáról

havi díj: 0 forint
SMS üzenet díja: 35 forint / SMS
Te állíthatod össze, hogy mely tranzakciókról, milyen összeghatár felett kérsz értesítést

* Ingyenes készpénzfelvételi nyilatkozat megtétele esetén a jogszabályban megjelölt összeg (jelenleg 150 000 forint) legfeljebb két részletben való felvétele díjmentes. A nyilatkozat a 2009. évi LXXXV. törvény 36/A. § (4) bek. c) pont alapján kizárólag bankfiókjainkban vagy K&H lakossági e-bankon keresztül teheti meg.
** A tranzakciós költség mértéke megegyezik a pénzügyi tranzakciós illetékről szóló 2012. évi CXVI. törvényben szabályozott tranzakciós illeték mértékével.
*** A 20 000 forintot meghaladó átutalásokra érvényes. Maximum 6 000 forint / tétel.

A K&H okos plusz számlacsomagok díjkedvezményeinek feltételei

számlacsomag havi díj mértéke és a díjvisszatérítés feltételei (EBKM: 0,01%)

K&H kényelmi plusz számlacsomag

K&H bővített plusz számlacsomag

K&H minimum plusz számlacsomag

havi kedvezményes csomag díj, 100% díjvisszatérítéssel

0 forint

0 forint

0 forint

ha a havi jóváírás mértéke eléri a 300 000 forintot és a megtakarítások összege eléri a 3 000 000 forintot

ha a havi jóváírás mértéke eléri a 150 000 forintot és a megtakarítások összege eléri a 2 000 000 forintot

ha a havi jóváírás mértéke eléri a mindenkori nettó minimálbér összegét és a megtakarítások összege eléri a 500 000 forintot

havi kedvezményes csomag díj, 50% díjvisszatérítéssel

770 forint

462 forint

333 forint

ha a havi jóváírás mértéke eléri a 300 000 forintot vagy a megtakarítások összege eléri a 3 000 000 forintot

ha a havi jóváírás mértéke eléri a 150 000 forintot vagy a megtakarítások összege eléri a 2 000 000 forintot

ha a havi jóváírás mértéke eléri a mindenkori nettó minimálbér összegét vagy a megtakarítások összege eléri a 500 000 forintot

havi csomag díj, díjkedvezmény nélkül

1 540 forint

924 forint

666 forint

K&H prémium számla- és szolgáltatáscsomag

A folyószámla szolgáltatás mellett prémium ügyfelünkké is válsz, ami kiemelt figyelmet is biztosít számodra. Prémium szolgáltatásunk kulcsa a rendelkezésedre álló, magasan képzett személyes tanácsadó, aki segít kezelni befektetési portfoliódat és választ ad a bankkal és biztosításokkal kapcsolatos kérdéseidre, mindezt kiemelt figyelem, elsőbbségi kiszolgálás mellett.

K&H prémium szolgáltatásunk keretén belül a magyarországi piacon egyedülálló, kiemelten magas színvonalú szakmai kiadványt, a K&H prémium befektetési iránytű®-t is elkészítjük a számodra, mely a legfrissebb piaci események tükrében személyre szabott portfolió-elemzést, valamint konkrét befektetési ajánlást tartalmaz. Ezen felül természetesen prémium banki tanácsadód rendszeresen tájékoztat megtakarításaid alakulásáról, lejáró befektetéseidről vagy a legújabb pénzügyi lehetőségekről, illetve tanácsadással segíti befektetési portfolióddal kapcsolatos döntéseidben.

Prémium ügyfelünkként szeretettel várunk K&H prémium befektetői klubjainkra, ahol megismerheted a nemzetközi és a hazai pénzügyi világ legfrissebb eseményeit, illetve az ezekre adott befektetői válaszokat.

Fióki ügyintézés során lehetőséged van időpont egyeztetésre, így személyes tanácsadód a megbeszélt időpontban fogad Téged. Telefonos ügyfélszolgálatunkon is soron kívül várnak munkatársaink, legyen szó akár banki, akár biztosítási termékeiddel kapcsolatos ügyintézésről. Számos bankfiókunkban prémium banki tanácsadóink elkülönített irodában várnak Téged, hogy pénzügyi döntéseidet diszkrét környezetben, megfelelő figyelem mellett hozhasd meg.

A fióki nyitvatartási időn túl a Prémium távbankári szolgáltatásunk keretében soron kívül intézheted pénzügyeidet telefonon, e-mailben, sőt akár videóhíváson munkatársaink hétköznap reggel 8 és este 20 óra között állnak rendelkezésedre.

mit tartalmaz a prémium számlacsomag?

0 forint: havi 30 db belföldi forint átutalás

0 forint: K&H e-bank / mobilbank / mobilinfo

0 forint: havi 5 db betéti bankkártyás forint készpénzfelvétel K&H ATM-ből

0 forint: K&H Visa arany betéti bankkártya mindenkori éves djía

0 forint: deviza számlavezetési díj

0 forint: K&H World Mastercard plusz hitelkártya mindenkori éves díja

Ezekben az esetekben a bank a tranzakcióért külön díjat nem számít fel, kizárólag a hirdetmény szerinti tranzakciós költséget terheli, ami megfelel a jogszabály által előírt, a költségvetés felé fizetendő tranzakciós illeték összegének. Részeletek az aktuális prémium hirdetményben.

a K&H prémium számla- és szolgáltatáscsomag (EBKM: 0,01%) igénybevételi feltételei

18. életév betöltése

A) legalább 5 millió forint értékű megtakarítási állomány
(a K&H prémium szolgáltatások hirdetményben megjelölt feltételek szerint)

vagy

B) legalább 500 ezer forint beérkező átutalás jóváírás a türelmi időszak végéig

Havi díja 5 134 forint, ami akár 0 forint is lehet, amennyiben az alábbi feltételek közül a két felső közül legalább az egyiket és az alsó három feltétel közül is legalább az egyiket teljesíti. Például nullázhatja a havi díjat, hogyha adott hónapban minimum 500 000 forint érkezik a számlájára, amiből 100 000 forintot betéti és vagy hitelkártyás vásárlással költ el.

tudom módosítani a bankszámlaszerződésemet K&H bankfiókban?

A K&H okos plusz számlacsomagokra váltáshoz nincs szükség bonyolult ügyintézéshez. Látogass el a Hozzád legközelebbi bankfiókunkba, ahol kollégáink készségesen állnak a rendelkezésedre, segítenek kiválasztani a számlahasználati szokásaidnak legmegfelelőbb számlacsomagunkat és eljárnak a szerződés módosítása érdekében. A Hozzád legközelebb eső bankfiókunk megtalálásához használd térképes keresőnket. Időpontfoglaláshoz pedig használd az online időpontfoglaló szolgáltatásunkat.

tudom módosítani a bankszámlaszerződésemet postai úton?

Nem, ugyanis a pénzmosási törvény értelmében 2019. június 26-ig személyes találkozó keretében frissítenünk kell az adataidat és nyilatkozatot kell tenned, hogy kiemelt közszerepelő vagy-e.

abban az esetben, ha úgy döntök, hogy nincs szükségem a továbbiakban erre a bankszámlára a bankszámlához kapcsolódó mely szolgáltatásokat fogja érinteni bankszámlám megszűnése?

Amennyiben nem kívánsz élni az átszerződés lehetőségével, a bankkártyádat a szerződés megszűnését követően leadhatod bármely bankfiókunkban.

A bankszámla megszűnése magával vonja a bankszámlához esetlegesen kapcsolódó folyószámlahitel és kiegészítő életbiztosítás termékek megszűnését is.

Amennyiben a bankszámla megszűnését követően nem marad más terméked, amihez kapcsolódóan igénybe vehetnéd az alábbi szolgáltatásokat, a bankszámla megszűnésével ezek a szolgáltatások is megszűnnek: K&H TeleCenter szolgáltatás, K&H mobilinfo szolgáltatás, K&H e-bank és K&H mobilbank szolgáltatás.

a bankkártyám megszűnésekor foglalásban lévő tranzakciókkal mi fog történni?

Amennyiben a megszűnést megelőző napokban vásárlási vagy készpénzfelvételi tranzakciót hajtasz végre, és azok a megszűnés napján foglalásban vannak a számládon, a megszokott módon, a kártyatársasági elszámolás végeztével kerülnek könyvelésre bankszámládon.

hogyan tudom meg, hogy a bankszámlám megszűnését követően a záró egyenlegem nulla, pozitív vagy negatív volt? Mi a teendőm az egyes esetekben?

A bankszámla megszűnését követően záró bankszámla kivonat készül, amit a megadott értesítési címre küldünk el Neked postai úton. A kivonaton látható a záró egyenleg. Nullás egyenleg esetén nincs további teendőd. Pozitív egyenleg esetén a vonatkozó összeget bankfiókjainkban tudod felvenni (a bankfióki készpénzfelvétel díja 0,88% + 669 forint, minimum 885 forint). Negatív egyenleg esetén tartozásodat bankfiókjainkban történő készpénz befizetéssel tudod rendezni.

a jelenlegi számlacsomagom K&H-s hitelemben törlesztési számlaként használom. Mi történik, ha megszűnik a törlesztésre használt bankszámlám?

A megszüntetett csomaghoz tartozó bankszámlát technikai jellegű Hiteltörlesztési számlává alakítjuk, aminek számlaszáma meg fog egyezni az Általad jelenleg a hitel törlesztésére használt számlacsomag számlaszámával. A Hiteltörlesztési számlát a hitel lejáratáig fenntartjuk, hiteledet továbbra is azon keresztül tudod zavartalanul törleszteni. A Hiteltörlesztési számlán ingyenesen elhelyezheted a törlesztéshez szükséges összeget, egyéb banki műveletre azonban nem használhatod. A törlesztéshez szükséges összeget meghaladóan a számlán elhelyezett összeg átutalására nincs lehetősége, azt kizárólag a bank pénztárában, a pénztári készpénzkifizetés díjának megfizetése mellett tudod felvenni. A bankfióki pénztárban történő készpénz kifizetés díja az érintett összeg 0,88% + 669 forint, minimum 885 forint. Felhívjuk szíves figyelmedet, hogy a korábbi bankszámlád számán vezetett Hiteltörlesztési számlát a hitel törlesztéséhez szükséges műveleteken kívül más banki műveletre nem tudod használni. Továbbá felhívjuk figyelmedet, hogy a Hiteltörlesztési számlával munkabér átutalási kedvezményben nem részesülhetsz. Amennyiben hiteledhez munkabér átutalási kedvezményt vettél igénybe, bankszámlád megszűnésével a kedvezmény megszűnik.

Mivel már rendelkezel K&H prémium számla- és szolgáltatáscsomaggal, ezért javasoljuk, hogy a zökkenőmentes bankszámlahasználat érdekében időben vedd fel a kapcsolatot prémium banki tanácsadóddal, aki az általad jelenleg használt számlacsomagodhoz tartozó termékeket (pl. bankkártya) és szolgáltatásokat (pl. határidős megbízások, szolgáltatói díjterhelések, rendszeres átutalási megbízások) átköltözteti a K&H prémium számla- és szolgáltatáscsomagodra.

Ez azt jelenti, hogy jelenleg a jelenleg használt számlacsomagodhoz kapcsolódó termékeket és szolgáltatásokat ezt követően a prémium számlacsomagja keretében tudod igénybe venni a továbbiakban. Amennyiben a Számlához Társ-Számlatulajdonos is kapcsolódik, vele együtt tudsz csak rendelkezni a költöztetésről.

A költöztetést követően nincs más teendőd, mint továbbra is használni a K&H prémium számla- és szolgáltatáscsomagot.

Amennyiben hiteledet is a megszüntetésre kerülő jelenlegi számlacsomagodról törleszted, prémium banki tanácsadód eljár, hogy zavartalanul tudd törleszteni hiteledet a jelenlegi számlacsomag megszűnését követően is.

A fióki időpontfoglalás céljából kérjük, hogy keresd bizalommal banki tanácsadódat vagy foglalj online időpontot bankfiókjainkba.

Ne felejtsd! A bankfióki ügyintézés során mindenképp szakíts időt adataid, elérhetőségeid és nyilatkozataid egyeztetésére és frissítésére is.

További kérdés esetén, hívd bizalommal a hét bármely napján rendelkezésére álló K&H TeleCentert a 06 1/20/30/70 335 3355-ös telefonszámon, vagy keresd fel a legközelebbi K&H bankfiókot nyitvatartási időben.
Jelen tájékoztató nem minősül ajánlattételnek, célja pusztán a figyelem felkeltése. A termékek, szolgáltatások részletes leírását, kondícióit az Ügyfélszerződés, Devizabelföldi és devizakülföldi természetes személyek részére nyújtott bankszámla, betétszámla és lekötött termékekre vonatkozó Általános szerződési feltételek, a K&H Bank Üzletszabályzata és a Természetes személyek bankszámláira, betétszámláira, lekötött betéteire valamint pénztári tranzakcióira vonatkozó Hirdetménye tartalmazza, melyek megtekinthetőek a bankfiókokban és a kh.hu internetes oldalon. A feltüntetett díjak és EBKM értékek a 2019. január 8-án érvényben lévő Természetes személyek számláira, betéteire, pénztári tranzakciókra vonatkozó hirdetmény és a 2019. január 2-án érvényben lévő Lakossági forint kamat hirdetmény szerint kerültek megállapításra. A Bank a kondíciók megváltoztatásának jogát fenntartja. A K&H okos plusz számlacsomagok OBA által biztosított termékek. A biztosítási szolgáltatást a K&H Biztosító nyújtja, a termékek részleteit a vonatkozó biztosítási szerződési feltételek tartalmazzák.