dupla pénzvisszatérítés

K&H World Mastercard plusz érintő hitelkártyával

  • 2018. július 1. – augusztus 31. között
  • használja K&H World Mastercard plusz érintő hitelkártyáját és
  • megduplázzuk a vásárlások után járó pénzvisszatérítései összegét
  • THM: 39,7%

akció időtartama: 2018. július 1. – augusztus 31.

megduplázzuk visszatérítéseit!

  • a benzinkutaknál történt vásárlásai után 3% helyett most 6% visszatérítésben részesül, maximum 3 000 forintig 
  • az élelmiszerüzletekben történt vásárlásai után 2% helyett most 4% visszatérítést kap, maximum 4 000 forintig 

ha eddig még nem használta hitelkártyáját, tegye meg most! 

2018. július 1. és 2018. augusztus 31. között K&H World Mastercard plusz érintő hitelkártyával végrehajtott vásárlási tranzakciói után extra visszatérítést adunk, melyet a Bank 2018. szeptember 28-ig jóváír az Ön hitelkártyaszámláján. 

fedezze fel a K&H World Mastercard plusz érintő hitelkártya további előnyeit is:

  • szükség esetén otthon- és gépjárműasszisztencia-szolgáltatást vehet igénybe
  • ingyenesen használhatja a Mastercard Lounge-ot a Budapest Liszt Ferenc reptéren

THM: 39,7%

reprezentatív példa: A 83/2010. (III.25.) Korm. rendelet rendelkezései szerinti hitelösszeg (hitelkeret összege): 375 000 forint, futamidő: 1 év, a hitelkeret a futamidő első napján teljes összegben lehívásra kerül, a futamidő alatt a minimum törlesztőrészletekkel csökken és a fennmaradó törlesztőrészlet egy összegben, a futamidő utolsó napján kerül visszafizetésre. Hitelkamat mértéke és típusa: évi 31,08%, változó kamatozású. Éves kártyadíj: 10 250 forint. A törlesztőrészlet a felhasznált hitelkeret függvényében változó, havonta, a felhasznált hitelkeret minimum 5%-a.
A fentiek alapján a THM: 39,7%, a hitel teljes díjában foglalt díj: 10 250 forint, és a teljes visszafizetendő összeg: 486 975 forint.
A K&H World Mastercard érintő hitelkártyára további díjtételeit az aktuális K&H hitelkártya hirdetmény természetes személyek részére és a Prémium banki ügyfelek bankszámláira, betéteire, pénztári tranzakcióira, bankkártyáira és befektetéseire vonatkozó hirdetmény dokumentum tartalmazza, amelyek megtekinthetők a bankfiókokban és a www.kh.hu honlapon. A kondíciók valamint az Akció módosításának jogát a Bank fenntartja.