10 ezer forint a hitelkártyája mellé

K&H World Mastercard hitelkártyával

 • 2018. november 15. – december 14. között
 • igényelj K&H World Mastercard hitelkártyát és
 • 10 ezer forint pénzvisszatérítést adunk
 • THM: 18,3%

akció időtartama: 2018. november 15. – 2018. december 14.

Új Mastercard World hitelkártya igénylési akció

Igényelj 2018. november 15. – december 14. között K&H Mastercard World hitelkártyát, aktiváld 2019. január 15-ig és 10 000 forint összeget visszatérítünk 2019. február 15-ig.

Az extra pénzvisszatérítés további feltételei:

 • Az akcióra azok az ügyfelek jogosultak, akik az akció kezdetét (2018. november 15.) megelőző fél évben nem rendelkeztek K&H World Mastercard hitelkártyával.
 • amennyiben az ügyfél meglévő K&H Mastercard vagy K&H Visa hitelkártyáját módosítja K&H World Mastercard hitelkártyára, úgy részt vesz az akcióban
 • az akció új hitelkártya igénylési részébe a társkártya igénylés nem számít, amennyiben egy meglévő K&H World Mastercard hitelkártya birtokos ügyfelünk igényel az akció ideje alatt társkártyát hitelszámlájához, úgy a 10 ezer forint jóváírásra nem jogosult
 • az új kártyák igénylése után járó visszatérítést a Bank legkésőbb 2019. február 15-ig a hitelkártyaszámlán jóváírja. Az így jóváírt összeg az ezt követő első hitelkártya-kivonaton kerül feltüntetésre, mint „Kártya igénylési jóváírás”
 • az akció igénybevételére kizárólag azok jogosultak, akik az első 200 regisztráló közé tartoznak

Az akció regisztrációhoz kötött, kérjük regisztrálj lent.

fedezd fel a K&H World Mastercard plusz érintő hitelkártya további előnyeit is:

 • szükség esetén otthon- és gépjárműasszisztencia-szolgáltatást vehetsz igénybe
 • ingyenesen használhatod a Mastercard Lounge-ot a Budapest Liszt Ferenc reptéren

THM: 18,3%

reprezentatív példa: A 83/2010. (III.25.) Korm. rendelet rendelkezései szerinti hitelösszeg (hitelkeret összege): 375 000 forint, futamidő: 1 év, a hitelkeret a futamidő első napján teljes összegben lehívásra kerül, a futamidő alatt a minimum törlesztő részletekkel csökken és a fennmaradó törlesztő részlet egy összegben, a futamidő utolsó napján kerül visszafizetésre. Hitelkamat mértéke és típusa: évi 11,88%, változó kamatozású. Éves kártyadíj: 13 900 forint. A törlesztő részlet a felhasznált hitelkeret függvényében változó, havonta, a felhasznált hitelkeret minimum 5%-a.
A fentiek alapján a THM: 18,3%, a hitel teljes díjában foglalt díj: 13 900 forint, és a teljes visszafizetendő összeg: 412 296 forint.

részt veszek az Akcióban részt veszek az Akcióban

 1. kérjük, olyan adatokat adj meg, ahol elérünk, majd kattints az 'elküldöm a regisztrációm' gombra

  +36

Az 'elküldöm a regisztrációm' gomb megnyomásával rögzítem részvételi szándékom és a Részvételi feltételekben nyújtott tájékoztatás birtokában kifejezetten hozzájárulok személyes adataim előbbiekben ismertetett kezeléséhez.

A K&H World Mastercard érintő hitelkártyára további díjtételeit az aktuális K&H hitelkártya hirdetmény természetes személyek részére és a Prémium banki ügyfelek bankszámláira, betéteire, pénztári tranzakcióira, bankkártyáira és befektetéseire vonatkozó hirdetmény dokumentum tartalmazza, amelyek megtekinthetők a bankfiókokban és a www.kh.hu honlapon. A kondíciók valamint az Akció módosításának jogát a Bank fenntartja.

a *-gal jelolt mezők kitöltése kötelező

Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek, célja pusztán a figyelem felkeltése. A kondíciók és Akció módosításának jogát a Bank fenntartja. A termék részletes leírását, illetve feltételeit az ügyfélszerződés, a Bankkártya és Hitelkártya szolgáltatásokra vonatkozó Általános Szerződési Feltételek, az Üzletszabályzat, Hirdetmény prémium banki ügyfelek bankszámláira, betéteire, pénztári tranzakcióira, bankkártyáira és befektetéseire vonatkozóan, hirdetmény privát bank ügyfelek bankszámláira, betéteire, pénztári tranzakcióira, bankkártyáira és befektetéseire vonatkozóan, az Akció feltételeit a Részvételi Feltételek tartalmazzák, amelyek megtekinthetőek a bankfiókokban és a www.kh.hu honlapon. A THM értékek a 2018. október 5-től hatályos Hirdetmény alapján kerültek meghatározásra. A K&H World Mastercard hitelkártyához kapcsolódó asszisztencia szolgáltatást a Europ Assistance Magyarország Kft. nyújtja. Az asszisztenciaszolgáltatáshoz kapcsolódó részletes leírást megtalálja a www.kh.hu oldalon.