Használd külföldön is K&H World Mastercard hitelkártyád és használd ki az extra kedvezményeket, amellyel vásárlásaid után most összesen 7%-os pénzvisszatérítést kaphatsz!
THM: 39,6%

miért jó ez neked?

 • 2018. január 18. – 2018. március 31. között K&H World Mastercard hitelkártya használata esetén a K&H Bank 4%, maximum 3 000 forint extra pénzvisszatérítést jóváír a hitelkártyaszámládon, Magyarország területén kívül végrehajtott valamennyi vásárlási (POS) tranzakciói után
 • mindezt a megszokott kedvezményeken felül biztosítjuk, így továbbra is élvezheted a hitelkártya által nyújtott előnyöket:
  • 2% jóváírás minden élelmiszerüzletben történt vásárlás után, havi maximum 100 000 forint vásárlásig
  • 3% jóváírás minden benzinkútnál történt vásárlás után, havi maximum 50 000 forint vásárlásig
  • beépített utasbiztosítás
  • Mastercard Lounge ingyenes használata a Liszt Ferenc repülőtéren
  • otthon asszisztencia
  • gépjármű asszisztencia

Az extra kedvezmények jóváírását a Bank legkésőbb 2018. április 20-ig biztosítja a kedvezményezettek hitelkártyaszámláján.

Akciónkkal kapcsolatos kérdéseddel, kérjük, hívd a K&H TeleCentert a +36 1/20/30/70 335 3355-ös telefonszámon.

Az Akciónak feltételei vannak, amelyeket az oldal alján a részletes Részvételi feltételekben megtalálhatod.

résztvevők köre

Az Akcióban kizárólag azon természetes személyek vehetnek részt, akik az alábbiakban felsorolt feltételek mindegyikének maradéktalanul eleget tesznek:

 • Aktivált, élő K&H World Mastercard plusz vagy K&H World Mastercard plusz érintő hitelkártyával rendelkeznek. 
 • Akik az Akció időszakában a saját nevükre szóló, fentebb megnevezett hitelkártyát külföldön bárhol vásárlási tranzakcióra (POS) használják.

Az Akcióba nem számítanak bele a papíralapú (imprinter) elfogadói környezeten, interneten, ATM-en, valamint levélben/telefonon (MO/TO) végrehajtott vásárlási tranzakciók.

Az Akcióban az Akció időtartama alatt elszámolt (könyvelésre került), kiegyenlített vásárlási (POS) tranzakciók vesznek részt.  

A termékek részletes leírását, illetve feltételeit a vonatkozó szerződés, a Bankkártya és Hitelkártya szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, a K&H Bank Üzletszabályzata, valamint a K&H hitelkártya hirdetmény természetes személyek számára tartalmazza, melyek megtekinthetők a bankfiókokban és a www.kh.hu honlapon. A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja. A THM érték a 2018. január 1-jétől hatályos Hirdetmény alapján került meghatározásra. A biztosítási szolgáltatást a K&H Biztosító Zrt. nyújtja, a biztosítási termékről a kapcsolódó biztosítási tájékoztatóban olvashatsz. A K&H World Mastercard plusz érintő hitelkártyához kapcsolódó asszisztencia szolgáltatást a Europ Assistance Magyarország Kft. nyújtja, az asszisztenciaszolgáltatás részleteit, így különösen a vészhelyzet fogalmát megtalálja a www.kh.hu oldalon a „Europe Assistance gépjármű és otthon asszisztencia tájékoztató és biztosítási feltételek” c. dokumentumban.