egy páros mozijegyért vásárlásaidat fizesd K&H Visa bankkártyáddal és használd K&H tervező megtakarítási számládat!

  • páros mozijegyet nyerhetsz!

mit kell  tenned a páros mozijegyért?

  • 2017. november 1. és december 31. között belföldi vásárlásaidnál használd K&H Visa bankkártyádat legalább négyszer, összesen minimum 20 000 forint értékben (minimum 1 000 forint/tranzakció)
  • használd K&H tervező megtakarítási számládat, minimum havi 5 000 forintos rendszeres befizetéssel 2017. november 1. és december 31. között! Ajánlatunk a fenti akciós időszakot megelőzően megnyitott K&H tervező megtakarítási számla esetén is érvényes
A páros mozijegyet elektronikus kupon formájában juttatjuk el számodra a Bank által nyilvántartott e-mail címedre (ha szükséges, a K&H e-bankban, a K&H TeleCenteren keresztül vagy bankfiókban tudod ellenőrizni, módosítani).

nyeremény

1 darab páros mozijegy ügyfelenként. Az akcióban kizárólag a főkártyabirtokosok vehetnek részt (társkártyabirtokosok nem). 

A páros mozijegyet a feltételeket elsőként teljesítő 2000 ügyfél kapja meg.  Egyezőség esetén a bankkártyával legtöbbet és legnagyobb összegben vásárló ügyfél kapja meg a mozijegy utalványt. 

ajándékra jogosultak

Az ajándékok azon résztvevők között kerülnek kiosztásra, akik mindenben megfelelnek a Részvételi feltételekben leírtaknak.

Akciónkkal kapcsolatos kérdéseddel, kérjük, hívd a K&H TeleCentert a (06 1/20/30/70) 335 3355-ös telefonszámon. 

Az Akciónak feltételei vannak. A részletes feltételeket tartalmazó Részvételi feltételek alább megtalálható.

 

Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek. A kondíciók illetve az Akció módosításának jogát a Bank fenntartja. A termékek részletes leírását, illetve feltételeit a vonatkozó szerződés, a lakossági bankszámla, betétszámla, és lekötött betét termékek Általános Szerződési Feltételei, a bankkártya és hitelkártya szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, a K&H Bank Üzletszabályzata,  természetes személyek bankszámláira, betétszámláira, lekötött betéteire, valamint pénztári tranzakcióira vonatkozó Hirdetmény, a betéti bankkártya és a hitelkártya hirdetmény természetes személyek részére, valamint az Akció feltételeit a Részvételi feltételek tartalmazza, melyek megtekinthetők a bankfiókokban és a www.kh.hu honlapon.