Ugrás a tartalomhoz

ha rendelkezel K&H Visa bankkártyával, most ajándékot adunk K&H tervező megtakarítási számla nyitása esetén!

  • páros mozijegyet nyerhetsz, akár duplán is!

mit kell  tenned a páros mozijegyért?

  • nyiss K&H tervező megtakarítási számlát minimum 25 000 forintos kezdő megtakarítással 2017. szeptember 13. – október 31. között

megnyitom

  • ha még nincs K&H Visa bankkártyád, igényelj! Ajánlatunk új K&H Visa bankkártya (betéti vagy hitel) esetén is érvényes!
    Ha még nem rendelkezel a K&H-nál bankszámlával, online is igényelheted, és kérhetsz hozzá VISA bankkártyát:

online számlaigénylés

nyerd meg a második páros mozijegyet is!

  • 2017. november 1. – december 31. között belföldi vásárlásaidnál használd K&H Visa bankkártyádat legalább négyszer, összesen minimum 25 000 forint értékben (minimum 1 000 forint/tranzakció)
  • használd K&H tervező megtakarítási számládat, minimum havi 5 000 - 5 000 forintos rendszeres befizetéssel 2017. november 1. – december 31. között! Ajánlatunk a fenti akciós időszakot megelőzően megnyitott K&H tervező megtakarítási számla esetén is érvényes.
Az utalványt elektronikus kupon formájában juttatjuk el számodra a Bank által nyilvántartott e-mail címedre (ha szükséges, a K&H e-bankban, a K&H TeleCenteren keresztül vagy bankfiókban tudod ellenőrizni, módosítani). 

nyeremény mindkét Akció esetén

1 darab páros mozijegy ügyfelenként. Mindkét Akcióban kizárólag a főkártyabirtokosok vehetnek részt.

A feltételeknek megfelelő, a 2017. szeptember 13. – október 31. közötti akciós időszakban megnyitott K&H tervező megtakarítási számlával és K&H Visa kártyával rendelkező valamennyi ügyfél egy darab páros mozijegyet kap.

A második páros mozijegyet a feltételeket elsőként teljesítő 2000 ügyfél kapja meg.  Egyezőség esetén a bankkártyával legtöbbet és legnagyobb összegben vásárló ügyfél kapja meg a mozijegy utalványt.

ajándékra jogosultak

Az ajándékok azon résztvevők között kerülnek kiosztásra, akik mindenben megfelelnek a Részvételi feltételekben leírtaknak.

Játékunkkal kapcsolatos kérdéseddel, kérjük, hívd a K&H TeleCentert a +36 1/20/30/70 335 3355-ös telefonszámon.

Az Akciónak feltételei vannak. A részletes feltételeket tartalmazó Részvételi feltételek alább megtalálható. 

Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek. A kondíciók illetve az Akció módosításának jogát a Bank fenntartja. A termékek részletes leírását, illetve feltételeit a vonatkozó szerződés, a bankkártya és hitelkártya szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, a K&H Bank Üzletszabályzata, a K&H betéti bankkártya és a K&H hitelkártya hirdetmény természetes személyek részére, valamint az Akció feltételeit a Részvételi feltételek tartalmazza, melyek megtekinthetők a bankfiókokban és a www.kh.hu honlapon.