Szeretsz lazítani? Használd K&H Visa bankkártyádat, és nyerj Danubius Hotels ajándékkártyát!

mit kell ehhez tenned?

  • 2016. november 7. – december 9. között a szokásos vásárlásaid rendezd bármely K&H lakossági Visa betéti bankkártyáddal összesen legalább 10 alkalommal, minimum 500 forint értékben vásárlásonként
  • az a 40 K&H lakossági Visa betéti bankkártya-birtokos fog 100 000 forintos Danubius Hotels ajándékkártyát kapni, aki az Akció alatt a legtöbb betéti bankkártyás fizetést végzi és maradéktalanul megfelel az Akció feltételeinek
  • az a további 1000 K&H lakossági Visa betéti bankkártya-birtokos, akik trankakciójukkal nem kerültek a 40 legtöbb kártyás fizetést végrehajtó Résztvevő közé kap tőlünk egy varázslatos mesekönyvet

jó ha tudod:

  • bankkártyádat használhatod belföldön és külföldön egyaránt
  • Magyarországon, 5 000 forint alatti vásárlás esetén érintéses fizetés esetén nincs szükség PIN kód megadására
  • érintéses fizetésnél bankkártyád mindvégig Nálad marad

fontos még tudnod:

  • az akcióba nem számítanak bele a papíralapú (imprinter) elfogadói környezeten, interneten, ATM-en, valamint levélben/ telefonon (MO/TO) végrehajtott vásárlási tranzakciók.
  • az Akcióban az Akció időtartama alatt végzett és utóbb elszámolt (könyvelésre került), kiegyenlített vásárlási tranzakciók (POS) vesznek részt.

A Nyeremények azon Résztvevők között kerülnek kiosztásra, akik az Akció teljes időtartama alatt a legtöbb – alábbiak szerinti – vásárlási tranzakciót hajtották végre, valamint mindenben megfelelnek a jelen Részvételi feltételeknek.

Hogy mi minősül pontosan vásárlási (POS) tranzakciónak, a Részvételi feltételek, illetve a betéti bankkártya hirdetmény természetes személyek részére tartalmazza.

A Nyertesek megállapítása az Akció végét (2016. december 9-ét) követően történik, legkésőbb 2016. december 15-ig. A vásárlások számának kimutatására a Bank belső információs rendszere az irányadó.

A Nyertesek megállapítását követően a Bank a Nyerteseket telefonon, vagy amennyiben telefonon sikertelen a kapcsolat felvételi próbálkozás, levélben értesíti a Bank rendszereiben rögzített postai levelezési címen. Az Értesítést a Bank 2016. december 31-ig postára adja.

Az Akciónak feltételei vannak, a részletes Részvételi feltételeket a „Szeret lazítani? Használja K&H Visa bankkártyáját, és nyerjen Danubius Hotels ajándékkártyát!” dokumentumban megtalálhatod.

Akcióval kapcsolatos kérdéseiddel kérjük, hívd a K&H TeleCentert a +36 1/20/30/70 335 3355-ös telefonszámon. 

A termékek részletes leírását, illetve feltételeit a vonatkozó szerződés, a Bankkártya és Hitelkártya szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, a K&H Bank Üzletszabályzata, valamint a K&H betéti bankkártya hirdetmény természetes személyek számára, az Akció és az adatkezelés feltételeit a Részvételi feltételek tartalmazzák, melyek megtekinthetők a bankfiókokban és a www.kh.hu honlapon. A kondíciók és az Akciómódosításának jogát a Bank fenntartja.