megajándékozunk egy páros mozijeggyel!

  • vásárolj online K&H Maestro vagy K&H Mastercard bankkártyáddal
  • töltsd fel a vásárlásod adatait 2017. december 12-ig
  • és szerezd meg az 1000 páros mozijegy egyikét

A feltöltési időszak véget ért. A nyerteseket 2017. december 21-én értesítjük e-mailben.

mit kell ehhez tenned?

  • 2017. november 28. - december 12. között rendezd a legalább 5 000 forint értékű online vásárlásaid bármely lakossági K&H Maestro vagy K&H Mastercard bankkártyáddal
  • töltsd fel vásárlásod adatait ezen az oldalon
  • az első 1000 feltöltőnek páros mozijegyet adunk ajándékba

hogyan kapom meg a páros mozijegyet?

A Bank december 12-ét követően ellenőrzi le, hogy az online vásárlásaikat feltöltők közül kik jogosultak az 1000 páros mozijegyre. A Bank a jogosultaknak 2017. december 21-én a Banknál megadott e-mail címükre küldi ki a voucher kódokat tartalmazó értesítőt.

A voucher kódok a Cinema City magyarországi vetítőtermeiben válthatóak be normál, nem 3D vetítésekre.

Amennyiben több, mint 1000 Résztvevő lenne jogosult Ajándékra, a Bank azok között osztja ki az Ajándékot, akik az akciós időszakban a leghamarabb regisztrálták vásárlásukat ezen az oldalon.

Az Akcióba kizárólag az internetes bankkártyás fizetésekkel kiegyenlített legalább 5000 forint értékű online vásárlásokkal nevezhet a bankkártyához tartozó lakossági bankszámla számlatulajdonosa. Egy résztvevő maximum egy páros mozijegyet kaphat. Amennyiben egy Résztvevő több vásárlás adatait is feltölti, a legkorábban feltöltött vásárlással vesz részt az Akcióban.

Az Akcióval kapcsolatos kérdéseiddel kérjük, hívd a K&H TeleCentert a (06 1/20/30/70) 335 3355-ös telefonszámon. Az Akciónak feltételei vannak, a részletes Részvételi feltételeket az oldal alján megtalálod. 

próbáltad már?

Bolti fizetéseknél már mobiloddal is fizethetsz a K&H mobiltárcával. 2017. december 31-ig vásárlásaid után 2% jóváírásban részesülhetsz, ráadásul okostelefont is nyerhetsz. A részletekért kattints.

K&H Mastercard hitelkártya termékek THM-je: 38,4% - 39,6%