Használd a bankkártyádat, mert ezt most SPAR vásárlási utalvánnyal jutalmazzuk!

mit kell ehhez tenned?

  • 2016. május 23. – június 20. között a szokásos vásárlásaid rendezd bármely K&H lakossági Visa betéti bankkártyáddal összesen legalább 4 alkalommal

  • az a 680 K&H lakossági Visa betéti bankkártyabirtokos fog 5 000 forintos SPAR vásárlási utalványt kapni, aki a promóció alatt a legtöbb betéti bankkártyás fizetést végzi és maradéktalanul megfelel a promóció feltételeinek

jó ha tudod:

  • bankkártyádat használhatod belföldön és külföldön egyaránt

  • Magyarországon, 5 000 forint alatti vásárlás esetén érintéses fizetés esetén nincs szükség PIN kód megadására

  • érintéses fizetésnél bankkártyád mindvégig Nálad marad

fontos még tudnod:

  • az akcióba nem számítanak bele a papíralapú (imprinter) elfogadói környezeten, interneten, ATM-en, valamint levélben/ telefonon (MO/TO) végrehajtott vásárlási tranzakciók.

  • az Akcióban az Akció időtartama alatt végzett és utóbb elszámolt (könyvelésre került), kiegyenlített vásárlási tranzakciók (POS) vesznek részt.

A nyerteseket postai úton értesítjük legkésőbb 2016. július 15-ig. Játékunkkal kapcsolatos kérdéseiddel kérjük, hívd a K&H TeleCentert a +36 1/20/30/70 335 3355-ös telefonszámon. A promóciónak feltételei vannak, amit megtalálsz a „Használd a bankkártyádat, mert most SPAR vásárlási utalvánnyal jutalmazzuk!” promóciójának részvételi feltételei dokumentumban.

A termékek részletes leírását, illetve feltételeit a vonatkozó szerződés, a Bankkártya és Hitelkártya szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, a K&H Bank Üzletszabályzata, valamint a K&H betéti bankkártya hirdetmény természetes személyek számára, a promóció feltételeit a Részvételi Feltételek tartalmazza, melyek megtekinthetők a bankfiókokban és a www.kh.hu honlapon. A kondíciók és a promóció módosításának jogát a Bank fenntartja.