használd K&H Mastercard hitelkártyád és exkluzív koncertjeggyel ajándékozunk meg!

 • a páros koncertjegyre a legtöbb vásárlási tranzakciót végrehajtó 35 szerződött prémium ügyfél jogosult

mit kell ehhez tenned?

használd K&H Mastercard hitelkártyád 

 • belföldön vagy külföldön
 • legalább 3 alkalommal
 • vásárlásonként minimum 1000 forint értékben
 • 2017. november 15. – december 5. között

A 35 páros exkluzív koncertjegyet a legtöbb vásárlási tranzakciót végrehajtó szerződött prémium ügyfelünk kapja.

a nyereményről

A Royal Christmas Gala 2017. december 20-án, a Papp László Budapest Sportarénában kerül megrendezésre. A világ egyik leglátványosabb karácsonyi show-ján Sarah Brightman, minden idők legsikeresebb szopránja tizenhárom év után ismét színpadra lép Magyarországon! 

Az exkluzív Sky koncertjegyekkel a luxus kivitelezésű Class FM Sky Bar szolgáltatásait vehetik igénybe, ahol a nagyszerű kilátáson felül catering szolgáltatást, külön Sky bejáratot és parkolót is biztosítanak nyerteseink számára.

nyertesek

A 35 darab páros koncertjegyre azok válhatnak jogosulttá, akik az Akció időszaka alatt a legtöbb tranzakció darabszámot produkálják. Tranzakció azonosság esetén azon Résztvevők részesülnek Nyereményben, akik az Akció kezdetétől számítva magasabb vásárlási összértéket értek el. 

A koncertjegyeket elektronikus úton juttatjuk el a Nyerteseknek a Bank által nyilvántartott e-mail címükre (ha szükséges, a K&H e-bankban, a K&H TeleCenteren keresztül a (06 1/20/30/70) 335 3355-ös telefonszámon vagy bankfiókban tudod ellenőrizni, módosítani).  

Az Akcióval kapcsolatos kérdéseiddel, kérjük, hívd prémium banki tanácsadód vagy lépj kapcsolatba velünk a bank@kh.hu e-mail címen!

az Akcióban való részvétel feltételei

ügyfélkör

K&H prémium banki számla- és szolgáltatásszerződéssel rendelkező ügyfelek

bankkártyák köre

Lakossági, aktivált, élő

 • K&H Mastercard hitelkártya,
 • K&H Mastercard érintő hitelkártya,
 • K&H World Mastercard plusz hitelkártya,
 • K&H World Mastercard plusz érintő hitelkártya.

vásárlási tranzakciók köre

A Bank vásárlási (POS) tranzakciónak tekinti a hitelkártya hirdetmény természetes személyek részére című dokumentum, a K&H lakossági hitelkártyák használati köre fejezetében foglalt tranzakció típusokat, (belföldön és külföldön) az alábbi megkötésekkel:

 • érintéses bankkártyás fizetés (POS) valamint hagyományos bankkártyával történő, hagyományos vásárlási (POS) tranzakció is elfogadott
 • az Akcióba nem számítanak bele a papíralapú (imprinter) elfogadói környezeten, interneten, ATM-en, valamint levélben/ telefonon (MO/TO) végrehajtott vásárlási tranzakciók
 • az Akcióban az Akció időtartama alatt végzett és elszámolt (könyvelésre került), kiegyenlített vásárlási tranzakciók (POS) vesznek részt

kapcsolódó dokumentum

Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek. A kondíciók illetve az Akció módosításának jogát a Bank fenntartja. A termékek részletes leírását, illetve feltételeit a vonatkozó szerződés, a bankkártya és hitelkártya szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, a K&H Bank Üzletszabályzata a K&H prémium banki ügyfelek bankszámláira, betéteire, pénztári tranzakcióira, bankkártyáira és befektetéseire vonatkozó hirdetmény, a hitelkártya hirdetmény természetes személyek részére, valamint az Akció feltételeit a Részvételi feltételek tartalmazza, melyek megtekinthetők a bankfiókokban és a www.kh.hu honlapon.