K&H megújulás éjszakája

egy különleges program a megújulás jegyében!

 • Új otthon, átalakítás, célok, változás a munkában, életmódban, fejlődés, új megoldások, sport, egyensúly, felfedezés, technológia, szemléletváltás… és Te miben újítanál?

megújulás éjszakája

Greentechnic Hungary Kft.
Megújuló energiahasznosító rendszerek, napelemes és napkollektoros rendszerek, hőszivattyúk kereskedelme, beruházások lebonyolítása. 

Fitbike Kft. 
A Kickbike gyártmányú felnőtt vagy más néven sport rollerek forgalmazója. Próbálja ki ezt az innovatív kétkerekűt, a rendezvényen akár 15% kedvezményt szerezhet! 

Polaris-Solar – a megújuló energia
Találkozzon a jövő tiszta energiáival! A Polaris-Solar standján garantált ajándékokkal várjuk, és kipróbálhatja a Nissan Leaf elektromos autót is! 

Budapest Sportiroda (BSI)  
A megújulás nálunk mozgást jelent. Évente 20 szabadidősport rendezvényünkön, 5 sportágban több, mint 110 000 részvevőnek kínáljuk a célba érkezés örömét. Mozdulj velünk!

Duna House
Közel 20 éve nyújtunk segítséget ingatlan eladásában, vásárlásban. Látogasson el standunkra és válogasson, egyedi, újépítésű kínálatunkból is! 

Piramis Építőház Kft.
Építőanyagtól a szaniterig - itt megtalálható minden, ami egy ház építéséhez, felújításához szükséges! 3D fürdőszoba látványtervezés a rendezvényen! 

Vemoco - okosautó olcsón, egyszerűen!
Olcsóbban, biztonságosabban közlekedne? Jó lenne folyamatosan ismerni autója műszaki állapotát? Örülne, ha autója biztosítási díja a valós vezetési viselkedése szerint alakulna? 

MAXCity Lakberendezési Áruház
Rendezze be az életét az ország legnagyobb bútor és lakberendezési kiegészítő választékából Törökbálinton, a MAXCity Lakberendezési Áruház közel 100 üzletében! 

Toplakások Kft. – minőségi lakásépítés
Otthonok, ahol a magas műszaki tartalom, környezetvédelem, megújuló energiaforrások hasznosítása optimális összhangban van.

Sauna-Bau – a jó szauna egy életre szól...
Szaunáink időtlen mesterművek. A múlt tapasztalatával, a jelen technológiáival a jövő számára készülnek. WELLNESS technika magas fokon az importőrtől!               

Virág Trend Áruház Kft. - dekoráció és élővirág
Segítségünkkel a lakás dekorálás és ajándékozás nem más mint kreatív alkotás. A legújabb kiegészítőkkel és a legszebb virágokkal tesszük ezt örömtelivé.

Impala Bútorkereskedő Kft. – A Székkirály
Külső, belső megújuláshoz az otthon megújítása is szükséges! Minőségi, természetes anyagokból készült asztal, szék, az ország legnagyobb raktárkészlete!

Duna Medical Center - teljes körű szolgáltatás, egy intézményben
Modern, kényelmes környezetben teljes körű, nemzetközi színvonalú járó - és fekvőbeteg ellátás, egyedülálló felszereltséggel, kiváló szakemberekkel! 

Balance Mozgásterápiás és Sportinnovációs MR Diagnosztikai Központ 
Hobbi- és versenysportolók, páciensek teljes körű mozgásszervi rehabilitációja, a legmodernebb eszközökkel. Téged is Balance-ba hozunk! 

iCentre

Az iCentre Apple Premium Reseller üzleteiben és webshopon a legújabb iPhone, iPad, Mac és Apple Watch modellek, valamint kiegészítől közül választhatja ki az Önnek legmegfelelőbbet.  

Diego
Felújítás, átalakítás? Kezdje a Diego-val! Laminált padló, szőnyeg, padlószőnyeg, PVC, függöny és tapéta széles választékban. Áruházainkban egy csésze forró kávéval várjuk! 

Haris Travel Club – kulturális körutazások 5 földrészen
Dél-Amerikától Európán és Ázsián át, egészen Új-Zélandig. Akár egy napos belfödli kirándulás, akár több hetes tengeren túli körutazás – a régió legjobb élményét nyújtjuk! 

Kvint-R Kft.
A jelenlegi hazai legnagyobb, színes tárgyak előállítására képes professzionális 3D nyomtató alkalmas modellek, makettek, szobrok vagy akár működő prototípusok előállítására is! 

Microsoft Magyarország
Már rég nem csak a Windows és Office cége – egy komoly transzformációt követően a produktivitás, hatékonyság növelése a célunk, az üzleti életben és a mindennapokban!

Rothbeer – az újhullámos sörfőzés hazai úttörője
Javában zajlik a kisüzemi sörfőzés minőségi megújulása. Rég elfeledett sörtípusokat keltünk életre, máskor teljesen új ízekkel kísérletezünk – kizárólag természetes összetevőkkel.

MEE Villamos Energia Társaság & Go Mobility - a jövőbarát közlekedés
Elektromos közlekedési eszközök és kerékpárok Magyarország legszélesebb innovatív jármű kínálatában: a megújuló lendület!

VitaHelp Integratív Egészségközpont
Egyedülállóan ötvözzük a konvencionális és az innovatív orvoslást. Nem csak a tüneteket, hanem a kiváltó okokat is feltárjuk és kezeljük.

 

előadások

K terem

18:30 Duna Medical Center 
Korszerű egészségügy: Mit kínál a Duna Medical Center a betegeknek és az egészségeseknek, illetve mik a központ céljai?  

19:00 Vemoco Kft.
Okos autó a gyakorlatban. Gépjármű telematika az olcsóbb, biztonságosabb autózásért!

19:30 Google Magyarország
"A jövő már itt van!" - újdonságok, érdekességek a technológia világából

20:00 Svéda Dóra üzleti coach és tréner, humán erőforrás szakértő
Megújulás és harmónia? Tények és tippek a megvalósításhoz

20:30 Magyar Napelem Napkollektor Szövetség
"Ön még fizet az áramért?" Előadás a napenergia hasznosításról


H terem

18:45 Sallak Andrea, enteriőr tervező
Otthonteremtés egyedül vagy szakemberrel - avagy lehet stresszmentesen is?

19:15 Polaris Nord Kft.
Megújuló energiaforrás hibrid napelemmel, elektromos autó töltés

19:45 K&H digitális csatornák főosztály
Gyakorlati tanácsok a digitális bankolásban

20:15 Microsoft / Grósz Judit – Microsoft operatív és marketing igazgató, Farkas Bálint – Microsoft technológiai evangelista
"Okos jövő a Microsoft szemüvegén keresztül – avagy hol mászik be a technológiai innováció a mindennapjainkba"

20:45 KBC Equitas / Somi András, online üzletág vezető
Befektetés a jövőbe - A jövő befektetése / Mit változtat meg a technológiai fejlődés: azt, hogy mibe, vagy azt, hogy hogyan kell befektetnünk?

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

 

Ízelítő a további programokból:

 • lábállás diagnosztika és talpvizsgálat a rendezvényen - időpontfoglalással
  A BSI standjánál a Podiart szakemberei ingyenes számítógépes talpvizsgálattal, lábállás diagnosztikával és szaktanácsadással várják, amelyre előzetesen akár időpontot is foglalhat! A vizsgálatok maximum 10 percet vesznek igénybe.
 • gasztroenterológiai tanácsadás, vércukor, vérnyomás mérés / Duna Medical
  A megújulás éjszakáján Duna Medical Center személyre szabottan nyújt táplálkozási tanácsadást az érdeklődők számára. A tanácsadás maximum negyed órát vesz igénybe. Biztosítsd helyed, foglalj előzetes időpontot, ehhez a teendőd mindössze annyi, jelzed érdeklődésed a kívánt időpont megjelölésével a megujulas@kh.hu e-mail címen.
 • Pulzusdiagnosztika vizsgálat a rendezvényen VitaHelp Integratív Egészségközpont
  Dinamikus vizsgálat során ellenőrzi a páciens funkcionális és pszichofizikai állapotát. Vizsgálja többek között a szervezet biológiai életkorát, a stressz szintet, az alvási mutatókat, a vegetatív és központi idegrendszer állapotát. Biztosítsa helyét előzetes időpontfoglalással
 • Legyél Te is Önkéntes mesedoktor! / K&H gyógyvarázs, meseolvasási lehetőség
 • Nissan Leaf elektromos autó – bemutató és tesztvezetés / Polaris Nord Kft.
 • x-box sarok / Microsoft Magyarország
 • Próbáld ki! elektromos kerékpár / Codefon Solar, Kickbike kétkerekű / Fittbike Kft.
 • kézműves sörkóstoló / Roothbeer
 • Napnyugta megtekintése a Duna-partról
 • szaunavirgács bemutató / Sauna-Bau
 • Step tánc előadás / Diego
 • lakberendezési tanácsadás / Impala Kft.

műsorvezető: Buda Márton - a Petőfi Rádió napindító műsorának hangja, az év médiaszemélyisége 2015

A rendezvény ideje alatt kiállítóink jóvoltából nyereményjátékokkal, további érdekességekkel várunk!

A helyszínen büfé fog üzemelni.      

kövess minket a facebook-on!

További kérdésed van? Kérjük, jelezd a megujulas@kh.hu e-mail címen.

A regisztrációs felület kitöltésével önkéntesen hozzájárulsz ahhoz, hogy a megadott adataid a K&H Bank Zrt. (továbbiakban: Bank) kezelje, tárolja.
Adataid a Bank a hatályos jogszabályoknak megfelelően kezeli, azokat harmadik félnek át nem adja. Az adatkezelésnek kizárólag az a célja, hogy a Bank a rendezvényével kapcsolatos információkat az általad a jelen regisztráció során megadott elérhetőségekre (e-mail, telefonszám) eljuttassa, illetve a rendezvény helyszínére a belépést biztosítsa, azokat a rendezvény lebonyolítását követő 90 napon belül törli. Az ehhez való hozzájárulásod a Bank mindaddig folyamatosnak tekinti, amíg azzal ellentétesen nem rendelkezel. Bármikor kezdeményezheted - korlátozás és indokolás nélkül - adataid helyesbítését, törlését a Bank elérhetőségeinek bármelyikén. 
Adataid kezelésével kapcsolatos panaszaiddal a Bank belső adatvédelmi felelőséhez, vagy bírósághoz fordulhatsz. Adatvédelmi tájékoztatónkat weboldalunkon tekintheted meg, vagy arról személyesen bankfiókjainkban tájékozódhatsz. A Bank adatvédelmi nyilvántartási száma: 00465.
​A regisztrációval tudomásul veszed, hogy a rendezvény helyszínén hang - és képfelvétel készül, amely a rendezvény internetes- illetve facebook oldalán megjelenítésre kerülhet.