K&H megújulás éjszakája
családok a családokért

egy különleges program a családok jegyében

 • 23 kiállító családi vállalat
 • érdekes előadások
 • további izgalmas programok, játékok kicsiknek és nagyoknak

2017. május 19-én egy estére ismét különleges kiállítótérré alakul a K&H Csoport székháza, hiszen újra megrendezzük rendhagyó eseményünket, a K&H megújulás éjszakáját.

Szeretettel várunk Téged és családodat rendezvényünkre, ahol ezúttal hazai, családi tulajdonban lévő vállalkozások mutatkoznak be - egy kicsit másként.

Amellett, hogy megismerheted és kipróbálhatod a kiállító cégek szolgáltatásait, érdekes történeteket, háttér-információkat és „kulisszatitkokat” is megtudhatsz, akár közvetlenül a tulajdonosoktól! Ezen kívül ajándékok, játékok, nyeremények is várnak!

Ha szeretnéd tudni, hogy

 • hogyan lesz a tejfölből fabeton,

 • miért ugyanolyan egészséges a fagyasztott áru mint a friss,

 • hogyan lehet a kisvállalkozásból nagy cég,

 • milyen előnyei/hátrányai vannak annak, ha a cég családi tulajdonban van

látogass el hozzánk, hiszen kiállítóink standjainál lehetőség lesz beszélgetésre, kóstolásra, igazi családias hangulatban.

Izgalmas előadásokkal is készülünk, melyek végén lehetőség lesz beszélgetésre is:

 • 19:00 Szily Nóra: “Boldogság és/vagy elégedettség?” - minden hely betelt

 • 20:00 Kepes András: “A családi kör négyszögesítése” - minden hely betelt

Az előadásokra korlátozott számú jelentkezésre van lehetőség, mielőbb regisztrálj, hogy biztosítsd a helyed!

Ízelítő a további programokból:

 • Próbáld ki! Elektromos skateboard, e-roller, e-monowheel

 • Nissan elektromos autó és új modellek tesztvezetés. A tesztvezetésre a helyszínen a Nissan standjánál lehet jelentkezni.

 • Drón-simogató

 • családi piknik-hangulat a Duna parton

 • játékok kicsiknek és nagyoknak

K&H megújulás éjszakája - családok a családokért

a regisztráció lezárult

Honlapunkat folyamatosan frissítjük a kiállító partnerek információival, érdemes visszajönni!

rendezvény időpontja: 2017. május 19. péntek, 17:30–22:00.
helyszín: K&H Csoport székház (1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9.)
A rendezvényre és az előadásokra a belépés díjtalan, de regisztrációhoz kötött. (a regisztrációt követően további információkat fogunk küldeni a rendezvénnyel kapcsolatban)

A regisztrációhoz kérjük, kattints a „regisztrálok” gombra, majd add meg a szükséges adatokat. A személyes adatok megadása bankbiztonsági okokból, a K&H Csoport székházába történő belépés miatt szükséges, azokat bizalmasan, az adatvédelmi előírásoknak megfelelően kezeljük.

legfontosabb tudnivalók:

 • Az általad választott előadásra a regisztrációs felületen tudsz jelentkezni.
 • Kérjük, jelezd, ha gyermekkel érkezel, gyermekmegőrzést igény esetén tudunk biztosítani.
 • Parkoló igény esetén a gépjármű rendszámot szintén ezen a felületen tudod megadni.
 • Regisztrációs határidő: kérjük, hogy részvételi szándékod legkésőbb 2017. május 17-ig jelezd. Felhívjuk figyelmed, hogy a férőhelyek száma korlátozott, regisztrációt a maximális férőhely elérésig tudunk elfogadni.
 • A helyszínen büfé fog üzemelni.

Időpontfoglalás a Vitahelp Kft. pulzusdiagnosztika vizsgálatára

Agrosprint Kft.
Az AgroSprint Kft. 25 éves múltra visszatekintő, zöldség-gyümölcs feldolgozásával és gyorsfagyasztásával foglalkozó magyar családi tulajdonban lévő vállalat.

Biopont Kft.
A Biopont Kft. Magyarország legerősebb bio márkája, több mint 250 saját gyártású termékével.

EKO Kft.
“A zöldsé​g és a gyümölcs elevenen megőrzött, napsütötte íze" - Egy konzervnyi tökéletesség

Fabetker Kft.
Innovatív építési rendszer? Természetes zajvédés? A válasz FABETON!

Frittmann Testvérek Kft.
„Nálunk a borász szerepe az, hogy minden szüret ajándékából a lehető legjobb bort alkossa meg.”

Gallicoop Pulykafeldolgozó Zrt.
Az egészséges ételek valódi minőségét csak az garantálhatja, aki maga készíti, aki a készítés minden fázisában jelen van. Ez a Gallicoop- PULYKA.EGÉSZSÉG.MINŐSÉG"

Naturtex Kft.
A cég termékei fémjelzik mindazt, amit a Naturtex jelent: a kiváló minőséget, a folyamatos innovációt és a környezetbarát gondolkodásmódot a paplanok és párnák gyártásánál.

Filamania Kft.
A környezetbarát 3D nyomtatás szakértője. A cég háromdimenziós nyomtatáshoz szükséges alapanyagokat, nyomtatószálakat gyárt.

Sanatmetal Kft.
A Sanatmetal célja az emberek gyógyulásának elősegítése. Wiwe-innovatív diagnosztika: EKG mérés, önálló rizikóbecslés, sport és fitness funkciók.

Szerencsi Bonbon Kft.
Ha Szerencs, akkor csokoládé! A népszerű márka csaknem 100 éves múltra tekint vissza. A Szerencsi Bonbon termékei eredeti receptek alapján készülnek kiváló minőségben.

VitaHelp Kft. 
Egyedülállóan ötvözzük a konvencionális és az innovatív orvoslást. Nem csak a tüneteket, hanem a kiváltó okokat is feltárjuk és kezeljük.
Időpontfoglalás Pulzusdiagnosztika vizsgálatra

Codefon Solar Kft.
Üdvözöljük a pedelec az elektromos kerékpárok világában! A Megújulás éjszakáján kipróbálhatja  legújabb modelljeinket! Sportoljon, tekerjen és őrizze meg egészségét! 

Greentechnic Kft.
Cégünk alapvető célja a megújuló energia hatékony felhasználása. Napelemek és napkollektorok forgalmazásával, komplett rendszerek kiépítésével foglalkozunk.

Laptop.hu
A laptop.hu bemutatja a virtuális valóságot! Mobil számítástechnika.

Felföldi Édességgyártó Kft.
Alapgondolatunk, az együtt töltött családi pillanatokba belecsempészni az édes ízek élvezetét!

Wagner Solar Hungária Kft.
Azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy minél több háztartás és vállalkozás számára biztosítsunk energiahatékony fűtési, hűtési és áramtermelési megoldást.

Mirelite Mirsa Kft.
MIRELITE a “megőrzött érték”. A legjobb pillanatban lefagyasztott termékek beltartalmának megőrzése rengeteg fogyasztónak nyújt kényelmes megoldást a konyhában.  

Mobilchem Kft.
Cégünk fő profilja: autóápolás, ragasztás, munkavédelem, barkácsolás. Mobilchem Kft., a profi és gyors megoldásokért!

Art Water Kft.
Mi az ArtWater-nél a GSD csoport tagjaként a Te egészséged megőrzésén fáradozunk. Lúgos ásványvizünk megújult formában érkezik a megújulás éjszakájára.

Házi Piros Paprika Kft. 
A családi vállalkozást a világhírű magyar paprika szeretete indította el. A cég fűszerpaprika őrlemények, fűszerek feldolgozásával és forgalmazásával foglalkozik. Házi Arany-A házias ízek varázslója!

Printker Office Land Zrt.
Kreativitás felsőfokon! A legnagyobb érték az együtt eltöltött idő minden család számára. Ehhez kínálunk kézműves alapanyagokat, eszközöket, kreatív készleteket. 

Yogoplay Kft.
Hisszük, hogy a játék az élet sava-borsa és el kell kísérnie egész életed során. Ehhez szeretnénk magas esztétikai és használati értékkel rendelkező, kiváló minőségű játékokkal hozzájárulni egy átlátható webáruházon keresztül. 


további szórakoztató programok

az alábbi Nissan modellek tesztvezetésére lehet jelentkezni a helyszínen:

kövess minket a facebook-on
Szeretettel várunk!

További kérdésed van? Kérjük, jelezd a megujulas@kh.hu e-mail címen.

Tájékoztatás egyéni felelősségvállalásról
A K&H megújulás éjszakáján kiállító partnereink különböző termékek és szolgáltatások kipróbálására adnak lehetőséget. Tájékoztatjuk látogatóinkat, hogy a termékek és szolgáltatások kizárólag az adott kiállítók által adott tájékoztatást követően, a tájékoztatásnak, valamint a biztonsági követelményeknek megfelelően, rendeltetésszerűen, illetve saját felelősségre használhatóak. A kipróbálásra átadott eszközök kiállítók részére történő visszaszolgáltatása kötelező.
Az esetleges sérülések, károk elkerülése érdekében a termékeket, szolgáltatásokat alkohol, gyógyszer, drog befolyása alatt kipróbálni nem lehet, ezért, valamint a részvételre való egészségi és fizikai alkalmasságért látogatóink felelősek. Mindez vonatkozik egyes kiállítóink által biztosított étel-és italkóstolókra is. Látogatóink felelősséggel tartoznak továbbá a termékek és szolgáltatások rendeltetésszerű és előírások szerinti használatáért, amely megszegése esetén az esetlegesen saját magukban vagy harmadik személyben okozott sérülésért vagy egyéb kárért sem bankunk, sem az egyes kiállítók nem vonhatóak felelősségre. A kiállítókat csak az általuk szolgáltatott technikai eszközök hibájából keletkezett sérülésekkel összefüggésben terheli felelősség.
Amennyiben látogatóink 18 év alatti személy képviseletében járnak el, a 18 év alatti kiskorú személy törvényes képviselőinek minősülnek.
Kérjük a fentiek látogatóink általi szíves tudomásulvételét.