használd érintéses fizetésre K&H Mastercard vagy Maestro bankkártyádat, mert 5000 forintos Tesco utalványt kaphatsz!

  • legyél a 400 nyertes egyike!

mit kell ehhez tenned?

2017. október 30. - november 30. között vásárlásaid rendezd bármely lakossági érintő K&H Mastercard hitelkártyáddal vagy lakossági érintő K&H Mastercard/Maestro betéti bankkártyáddal

  • fizess érintéssel
  • összesen legalább 6 alkalommal
  • vásárlásonként minimum 1000 forint értékben

és legyél a 400 nyertes között, aki 5000 forintos Tesco vásárlási ajándékutalványt kap!

miért jobb érintéssel fizetni?

  • kényelmes és gyors! Magyarországon, 5000 forint alatti vásárlás esetében még a PIN kód megadására sincs szükség
  • biztonságos: az érintéses fizetés során bankkártyád mindvégig Nálad marad
  • széles körben használható: belföldön és külföldön is egyaránt használható

ismerd meg a Mastercard akcióját!

Az Akcióba kizárólag érintéses bankkártyás fizetés (POS) elfogadott. Érintéses fizetésnek számít az 5000 forintot meg nem haladó PIN kód megadása nélküli érintéses fizetés és az 5000 forintot meghaladó PIN kód megadását igénylő érintéses fizetés is.

A Bank legkésőbb 2017. december 10-ig postán küldi az utalványt a Banknál megadott levelezési címre. Az Akcióval kapcsolatos kérdéseiddel kérjük, hívd a K&H TeleCentert a +36 1/20/30/70 335 3355-ös telefonszámon. Az Akciónak feltételei vannak, a részletes Részvételi feltételeket az oldal alján megtalálhatod.

A vásárlási tranzakció meghatározását a Hirdetmény tartalmazza.

A Nyeremények azon Résztvevők között kerülnek kiosztásra, akik az Akció teljes időtartama alatt a legtöbb érintéses vásárlási tranzakciót hajtották végre, valamint mindenben megfelelnek a jelen Részvételi feltételeknek.

A vásárlási tranzakciók időpontját napi pontossággal vizsgálja a Bank. Amennyiben több mint 400 Résztvevő lenne jogosult Nyereményre, a Bank azok között osztja ki a Nyereményeket, akik az Akció időszakában a legtöbb érintéses POS vásárlást és a legnagyobb összegben bonyolítják. További azonosság esetén azon Résztvevők részesülnek Nyereményben, akik az Akció kezdetétől számítva a leghamarabb elérik azt az összesített tranzakció darabszámot, amivel bekerültek a 400 legtöbbet és legmagasabb összeget tranzaktáló Résztvevő közé.

K&H Mastercard hitelkártya termékek THM-je: 38,4% - 39,6%

A termékek részletes leírását, illetve feltételeit a vonatkozó szerződés, a Bankkártya és Hitelkártya szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, a K&H Bank Üzletszabályzata, valamint a Betéti bankkártya hirdetmény természetes személyek részére, és a hitelkártya hirdetmény természetes személyek részére, az Akció feltételeit a Részvételi feltételek tartalmazza, melyek megtekinthetők a bankfiókokban és a www.kh.hu honlapon. A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja. A THM értékek a 2017. szeptember 22-től hatályos Hirdetmény alapján kerültek meghatározásra.