igényelj most, válts egyszerűen!

  • segítünk, hogy meglévő hitelkártya egyenleged könnyen és egyszerűen áthozhasd hozzánk
  • az első éves kártyadíjat elengedjük
  • THM: 39,9%

válassz hitelkártyát és kezdd az igénylést online! válassz hitelkártyát és kezdd az igénylést online!

további részletek további részletek

Amennyiben már rendelkezel hitelkártyával, mi segítünk, hogy meglévő hitelkártya egyenleged könnyen és egyszerűen áthozhasd hozzánk most első éves kártyadíj mentességgel! THM: 39,9%

Az első éves kártyadíj elengedés feltétele más banknál lévő élő hitelkártya-szerződés igazolása. A jóváírás pontos feltételeit megtalálod a Részvételi feltételekben.

Az akciós időszak alatt igényelt és jóváhagyott hitelkártyák 2. évtől fizetendő éves kártyadíja 5 000-10 000 forint közötti az aktuális Hirdetmény szerint. THM 39.9.%

akciós időszak: 2016. december 14. – 2017. január 31.

Kérj visszahívást és munkatársunk tájékoztat a részletekről, igény esetén elvégzi előzetes hitelbírálatodat és időpontot foglal az általad kiválasztott bankfiókba.

Hitelkártyákkal kapcsolatos kérdéseiddel, kérjük, hívd a K&H TeleCentert a +36 1/20/30/70 335 3355-ös telefonszámon. 
 

Jelen tájékoztató nem minősül ajánlattételnek. A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja. A termék részletes leírását, illetve feltételeit a vonatkozó szerződés, a Bankkártya és hitelkártya szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, a K&H Bank Üzletszabályzata, a hatályos K&H hitelkártya hirdetmény természetes személyek számára, valamint a 2016. december 14-től hatályos Részvételi feltételek tartalmazza, melyek megtekinthetők a bankfiókokban és a www.kh.hu honlapon. A THM értékek a 2016. július 1-től hatályos Hirdetmény alapján kerültek meghatározásra. A biztosítási szolgáltatást a K&H Biztosító Zrt. nyújtja, a biztosítási termékről a kapcsolódó biztosítási tájékoztatóban olvashat. A K&H World MasterCard plusz PayPass hitelkártyához kapcsolódó asszisztencia szolgáltatást a Europ Assistance Magyarország Kft. nyújtja, az asszisztenciaszolgáltatás részleteit, így a vészhelyzet meghatározását is megtalálja a www.kh.hu oldalon a „Europe Assistance gépjármű és otthon asszisztencia tájékoztató és biztosítási feltételek” c. dokumentumban.