garantált ajándék K&H Mastercard hitelkártya igénylés esetén!

  • 2 x 5000 forint értékű ajándékutalvány új hitelkártya igényelése és használata esetén
  • vásárlásaid után pénzvisszatérítést is kapsz
  • kiegészítő és prémium szolgáltatások

mit kell ehhez tenned? mit kell ehhez tenned?

  • a garantált 5000 forintos Tesco utalványért igényelj 2016. október 17. - november 30. között K&H MasterCard vagy K&H World MasterCard hitelkártyát és aktiváld azt 2016. december 16-ig!
  • ezen kívül 2017. január 1. – február 28-ig vásárlásaidnál érdemes lesz az új kártyád használnod és érintéssel fizetned, hiszen az aktív kártyahasználatért még egy 5000 forint értékű Tesco vásárlási utalványt adunk ajándékba!

válassz hitelkártyát és kezdd az igénylést online! válassz hitelkártyát és kezdd az igénylést online!

további részletek további részletek

ki vehet részt?

Az Akcióban kizárólag azon természetes személy főkártyabirtokosok vehetnek részt, akik az alábbiakban felsorolt feltételek mindegyikének maradéktalanul eleget tesznek: 

  • az Akció időszaka alatt új K&H Mastercard érintő hitelkártya vagy K&H World Mastercard plusz érintő hitelkártya igénylés és aktiválás történik

  • a hitelkártya igénylése nem történhet később, mint 2016. november 30.

  • a hitelkártya aktiválása nem történhet később, mint 2016. december 16.

  • a 2016. október 17. és november 30. között igényelt hitelkártyával vásárolni kell 2017. január 1. és 2017. február 28-a között minimum négyszer, minimum összesen 20.000 forint értékben

garantált ajándék

Igényelési és aktiválási Akcióban teljesített feltétel esetén:
1 darab 5000 forintos Tesco vásárlási utalvány, kártyánként. Az Akcióban főkártyabirtokosok vehetnek részt.

Aktiválási időszakra vonatkozó Akcióban teljesített feltétel esetén:
1 db 5000 forintos Tesco vásárlási utalvány, kártyánként. Az Akcióban főkártyabirtokosok vehetnek részt.

Az Ajándék azon Résztvevők között kerülnek kiosztásra, akik mindenben megfelelnek a Részvételi feltételekben leírtaknak.

Játékunkkal kapcsolatos kérdéseivel, kérjük, hívd a K&H TeleCentert a +36 1/20/30/70 335 3355-ös telefonszámon.

Az akcióban való részvételnek feltételei vannak, a részletes Részvételi feltételeket a „Most igényelj K&H Mastercard hitelkártyát, aktiváld, használd és kapsz 2 x 5000 forint értékű Tesco utalványt!” dokumentumban megtalálhatod.

 

válassz hitelkártyát!

A termékek részletes leírását, illetve feltételeit a vonatkozó szerződés, a K&H hitelkártya hirdetmény természetes személyek részére, valamint a Bankkártya és hitelkártya szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei elnevezésű dokumentumok, az Akció feltételeit, illetve az adatkezelés szabályait a Részvételi feltételek tartalmazzák, amelyek megtekinthetők a bankfiókokban és a www.kh.hu honlapon. A kondíciók, valamint az Akció módosításának jogát a Bank fenntartja.