1, 2, 3 és… K&H lakásbiztosítás online!

kösd meg lakásbiztosításodat online és nyerd meg Te az iPhone 8 telefont!

  • mindössze 3 adat megadásával kiszámíthatod lakásbiztosításod díját
  • 3 csomag közül választhatsz
  • gyors és egyszerű biztosításkötés
1, 2, 3 és… K&H lakásbiztosítás online!
Köszönjük, hogy velünk játszottatok a „K&H Biztosító online lakásbiztosítás 2018 ősz” nyereményjátékban! Gratulálunk nyertesünknek, Stelcz József Gézánénak!
A nyereményjáték véget ért.
Jelen tájékoztató nem minősül ajánlattételnek, célja pusztán a figyelem felkeltése. A biztosítás részletes leírását a biztosítási szerződési feltételek tartalmazzák, amelyek megismerhetők a www.khdirektbiztositas.hu internetes oldalon. A regisztrációt megerősítő levél kiküldéséhez a K&H Bank Zrt. és az EDIMA.email Kft. (1061 Budapest, Káldy Gyula utca 4. 3. em. 7.), mint adatfeldolgozók szolgáltatását, kiszervezett tevékenység keretében veszi igénybe. Az adatfeldolgozók az adatkezelési követelmények érvényesítését garantálják. Az adatokat csak azok a munkatársak, szerződéses közreműködők ismerhetik meg, akik munkakörük szerint a levél címzésével kapcsolatban eljárnak. Az adatkezelésnek kizárólag az a célja, hogy a közvetlen üzletszerzési (marketing) célú megkeresést az Ön elektronikus levelezési címére eljuttassuk. Az ehhez való hozzájárulását a Biztosító mindaddig folyamatosnak tekinti, amíg azzal ellentétesen nem rendelkezik. A hozzájárulás a Biztosító bármely elérhetősége felé intézett nyilatkozattal bármikor visszavonható. Az adatkezelésről felvilágosítást kérhet, valamint bármikor kezdeményezheti – korlátozás és indoklás nélkül – adatainak helyesbítését, törlését. Amennyiben a továbbiakban nem kíván hasonló tartalmú levelet kapni, akkor kérjük, kattintson a leiratkozás linkre.
Adatai kezelésével kapcsolatos panaszaival a Biztosító belső adatvédelmi felelőséghez, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz vagy bírósághoz fordulhat. Adatvédelmi tájékoztatónkat a kh.hu/adatvedelem oldalon tekintheti meg.