Játssz és nyerj egy 100 000 forint értékű Danubius Hotels ajándékkártyát lakossági K&H Mastercard vagy Maestro bankkártyáddal!

  • használd lakossági K&H Mastercard, vagy Maestro betéti-, vagy hitelkártyád a JOY napok alatt
  • Tiéd lehet egy 100 000 forint értékű Danubius Hotels ajándékkártya

mit kell ehhez tenned?

  • használd lakossági K&H Mastercard, vagy Maestro betéti-, vagy hitelkártyád a JOY napok alatt, 2017. május 12–14. között, ruházati, szépségápolási vagy kozmetikai termékek vásárlásához

  • 2017. május 10–14. között tippeld meg a helyes választ a játszom gombra kattintva

  • THM: 38,4%–39,9%.

Az Akcióban kizárólag azon természetes személyek vehet részt, aki az alábbiakban felsorolt feltételek mindegyikének maradéktalanul eleget tesz:

  1. a Részvételi feltételekben meghatározott típusú K&H betéti-, vagy hitelkártyával rendelkeznek

  2. a Bank részére az Akció regisztrációs felületén elküldi a tippjét az ott feltett kérdésre: „Tippeld meg, hogy az Akció teljes ideje alatt, a résztvevők összesen hány darab bankkártyával végzett vásárlási (POS) tranzakciót fognak végezni”. A tippeknek 2017. május 10. 00.00 óra és 2017. május 14. 24:00 óra között kell megérkeznie az Akció elektronikus felületén.

  3. a 2017. május 12. napja 0 óra 0 perc és 2017. május 14. napja 24 óra 0 perc közötti időszakban a saját nevére szóló K&H bankkártyájával, összesen legalább 1 alkalommal bankkártyás fizetést végez interneten vagy elektronikus bankkártya elfogadó terminálon (POS), Magyarország területén, a meghatározott kereskedelmi kategóriákhoz (MCC) besorolt kereskedőknél

nyeremény

Az Akció során az alábbi nyeremények kerülnek kiosztásra:

9 db 100 000 forint értékű Danubius Hotels Csoport ajándékkártya (továbbiakban: Nyeremény, Nyeremények), amely bármelyik magyarországi Danubius szállodában, bármilyen szolgáltatásra beváltható (szállás, étkezés, wellness, fitness, szépségápolás) 2017. december 19-ig.

nyertesek

Az Akció során az a 9 Résztvevő számít nyertesnek, aki a Részvételi feltételekben foglaltaknak maradéktalanul megfelelt, és számszakilag a legközelebbi tippet küldte a feltett kérdésre, vagy pontosan eltalálta a helyes választ (számot).

Minden Résztvevő legfeljebb 1 darab nyereményre jogosult. A Nyeremények készpénzre nem válthatóak át.

egyéb rendelkezések

Minden Résztvevő 1 db tippet küldhet a megadott regisztrációs felületen, több elküldött tipp esetén, az első tippet veszi a Bank figyelembe. Ugyanazon ügyfélhez tartozó bankszámlához, illetve hitelkártyaszámlához tartozó több bankkártya birtokos által beküldött tipp esetén az első tippet veszi a Bank figyelembe.

Az Akcióban, az Akció időtartama alatt, a Részvételi feltételek 1.3.1 pontban felsorolt K&H bankkártyákkal végrehajtott, a Részvételi feltételek 2. pontjában meghatározott tranzakcióknak megfelelő, elszámolt és legkésőbb 2017. május 19-ig könyvelésre került, interneten vagy elektronikus bankkártya elfogadó terminálon (POS) végrehajtott bankkártyás fizetések (vásárlási tranzakciók) vesznek részt.

A kártyahasználat az Akcióban meghatározott kódokkal rendelkező kereskedőknél ruházati, szépségápolási és kozmetikai termékek, interneten, vagy elektronikus bankkártya elfogadó terminálon (POS) keresztül történő vásárlások hitelkártyás fizetéseire vonatkozik Magyarországon belül. Az Akcióba bevont kereskedők típusát a hitelkártyát elfogadó Bank által meghatározott kereskedelmi kategória kód (ún. MCC kód) alapján határozza meg.

A nyertesek megállapítása legkésőbb 2017. június 15-ig megtörténik.

Az Akcióban elfogadható vásárlási tranzakciók körét a vonatkozó Hirdetmények tartalmazzák.

Az Akciónak feltételei vannak, a részletes Részvételi Feltételeket az alábbiakban megtalálhatod.

Nézd meg, hogy miért érdemes még a K&H-t választanod a JOY napok alatt is! érdekel
Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek. A kondíciók és az Akció módosításának jogát a Bank fenntartja. A termék részletes leírását, illetve feltételeit a vonatkozó szerződés, a Bankkártya és Hitelkártya szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, a K&H Bank Üzletszabályzata, a K&H bankkártya és hitelkártya hirdetmények természetes személyek részére, az Akció feltételei a Részvételi Feltételek tartalmazza, melyek megtekinthetők a bankfiókokban és a www.kh.hu honlapon. A THM értékek a 2016. július 1-jétől hatályos Hirdetmény alapján kerültek meghatározásra, amelyek 375 000 forintra és 1 éves futamidőre vonatkoznak.