tavaszi megújulás és extra pénzvisszatérítés lakossági K&H Mastercard hitelkártyákkal!

  • első éves kártyadíj elengedés (új kártya igénylése esetén)
  • 10% extra pénzvisszatérítés a JOY napok alatt
szerezd be most a tavaszi-nyári kollekciók legjobb darabjait lakossági K&H Mastercard és lakossági K&H World Mastercard hitelkártyáddal! 

miért jó ez neked?

  • igényelj 2017. március 13. és április 21. között lakossági K&H Mastercard érintő, vagy lakossági K&H World Mastercard érintő plusz főhitelkártyát, és elengedjük az első éves kártyadíjat (akciós THM: 34,9%-35,8%)
  • sőt a JOY napok idején – 2017. május 12-14. között – ruházati, kozmetikai vagy szépségápolási szerek vásárlásakor, annak összértéke után a Bank összesen extra 10%, maximum 4 000 forint visszatérítést jóváír a hitelkártya-számládon (THM: 38,4%-39,6%)

Az extra kedvezmények jóváírását a Bank legkésőbb 2017. június 15-ig biztosítja a kedvezményezettek hitelkártya számláján egy összegben. Akciónkkal kapcsolatos kérdéseiddel, kérjük, hívd a K&H TeleCentert a +36 1/20/30/70 335 3355-ös telefonszámon. 

Az Akciónak feltételei vannak, a részletes Részvételi Feltételeket az alábbiakban megtalálhatod.

Az extra 10%, maximum 4 000 forint értékű pénzvisszatérítés az Akcióban meghatározott kódokkal rendelkező kereskedőknél ruházati, szépségápolási, és kozmetikai termékek interneten, vagy elektronikus bankkártya elfogadó terminálon (POS) keresztül, Magyarországon történő vásárlások hitelkártyás fizetéseire vonatkozik.

Az Akciós időszakra érvényes rendkívüli kedvezményen kívül változatlanul érvényben marad:

  • a lakossági K&H Mastercard és lakossági K&H Mastercard érintő hitelkártya esetén, minden vásárlás után 2%, maximum havi 3 000 forint értékű jóváírás, az elszámolási ciklusra érvényes minimum 20 000 forint költés esetén
  • lakossági K&H World Mastercard és lakossági K&H World Mastercard plusz érintő hitelkártyák esetén, benzinkútnál történt vásárlások után adható 3% (maximum havi 1500 forint), valamint élelmiszerüzletekben történt vásárlások után adható 2% (maximum 2000 forint) jóváírás

Az Akcióba bevont kereskedők típusát a Bank, a hitelkártyát elfogadó bank által meghatározott kereskedelmi kategória kód (ún. MCC kód) alapján határozza meg. Az Akciós időszak alatt igényelt és jóváhagyott hitelkártyák 2. évtől fizetendő éves kártyadíja lakossági K&H Mastercard érintő hitelkártya esetén 5000 forint, lakossági K&H World Mastercard érintő plusz hitelkártya esetén 10 000 forint az aktuális Hirdetmény szerint.

Jelen tájékoztató nem minősül ajánlattételnek. A kondíciók és az Akció módosításának jogát a Bank fenntartja. A termék részletes leírását, illetve feltételeit a vonatkozó szerződés, a Bankkártya és hitelkártya szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, a K&H Bank Üzletszabályzata, a hitelkártya hirdetmény természetes személyek számára, az Akció feltételeit a 2017. március 13-tól hatályos Hirdetmény és Részvételi Feltételek tartalmazza, melyek megtekinthetők a bankfiókokban és a www.kh.hu honlapon. A THM értékek a 2016. július 1-jétől hatályos Hirdetmény alapján kerültek meghatározásra, amelyek 375 000 forintra és 1 éves futamidőre vonatkoznak.