őszi megújulás és extra pénzvisszatérítés lakossági K&H Mastercard hitelkártyával!

  • első éves kártyadíj elengedés (új főkártya igénylése esetén)
  • 10% extra pénzvisszatérítés a JOY napok alatt
Szerezd be most az őszi-téli kollekciók legjobb darabjait lakossági K&H Mastercard hitelkártyáddal!

miért jó ez neked?

  • igényelj 2017. szeptember 18. és október 20. között lakossági K&H Mastercard érintő hitelkártyát, és elengedjük az első éves kártyadíjat (THM: 38,4%)
  • sőt a JOY napok idején – 2017. november 9-12. között – ruházati, kozmetikai vagy szépségápolási szerek vásárlásakor, annak összértéke után összesen extra 10%, maximum 4 000 forint pénzvisszatérítést jóváírunk a hitelkártya-számládon (THM: 38,4%)

Az extra kedvezmények jóváírását a Bank legkésőbb 2017. december 15-ig biztosítja a kártyabirtokos hitelkártyaszámláján egy összegben. Akciónkkal kapcsolatos kérdéseiddel, kérjük, hívd a K&H TeleCentert a +36 1/20/30/70 335 3355-ös telefonszámon.

Az extra 10%, maximum 4 000 forint értékű pénzvisszatérítés az Akcióban meghatározott kódokkal rendelkező kereskedőknél ruházati, szépségápolási, vagy kozmetikai termékek interneten, vagy elektronikus bankkártya elfogadó terminálon (POS) keresztül, Magyarországon történő vásárlások hitelkártyás fizetéseire vonatkozik.

Az Akciós időszakra érvényes rendkívüli kedvezményen kívül változatlanul érvényben marad:

a lakossági K&H Mastercard és lakossági K&H Mastercard érintő hitelkártya esetén, minden vásárlás után 2%, maximum havi 3 000 forint értékű jóváírás, az elszámolási ciklusra érvényes minimum 20 000 forint költés esetén


Az Akcióba bevont kereskedők típusát a Bank, a hitelkártyát elfogadó bank által meghatározott kereskedelmi kategória kód (ún. MCC kód) alapján határozza meg. Az Akciós időszak alatt igényelt és jóváhagyott hitelkártyák 2. évtől fizetendő éves kártyadíja lakossági K&H Mastercard érintő hitelkártya esetén 5000 forint az aktuális Hirdetmény szerint.

Az Akciónak feltételei vannak, a részletes Részvételi feltételeket megtalálhatod az alábbiakban.

Jelen tájékoztató nem minősül ajánlattételnek. A kondíciók és az Akció módosításának jogát a Bank fenntartja. A termék részletes leírását, illetve feltételeit a vonatkozó szerződés, a Bankkártya és hitelkártya szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, a K&H Bank Üzletszabályzata, a hitelkártya hirdetmény természetes személyek részére, az Akció feltételeit a 2017. szeptember 18-tól hatályos “JOY kedvezmények K&H Mastercard hitelkártyával” elnevezésű Akcióra vonatkozó Hirdetmény és Részvételi feltételek tartalmazza, melyek megtekinthetők a bankfiókokban és a www.kh.hu honlapon. A THM érték a hatályos jogszabályok alapján, nem kedvezményes díj figyelembe vételével, a 2017. július 18-tól hatályos Hirdetmény alapján került meghatározásra, amely 375 000 forintra és 1 éves futamidőre vonatkozik.