Ugrás a tartalomhoz

őszi megújulás és extra pénzvisszatérítés lakossági K&H hitelkártyával a JOY napokon!

  • vásárolj K&H hitelkártyáddal
  • regisztrálj az oldalon
  • 10%, maximum 5000 forint extra pénzvisszatérítés kaphatsz

Szerezd be most az őszi kollekciók legjobb darabjait lakossági K&H hitelkártyával és növeld meg a kedvezményeket 10% pénzvisszatérítéssel!

miért jó ez Neked?

  • amennyiben a JOY napok alatt, 2018. november 811. között, lakossági K&H Mastercard, K&H World Mastercard vagy K&H Visa hitelkártyádat használod ruházati, szépségápolási és kozmetikai termékek vásárlásához, a Bank a vásárlások összegeiből összesen 10%, de maximum 5 000 forint extra pénzvisszatérítést jóváír a hitelkártyaszámládon
  • a kedvezmény a Hirdetmény szerinti általános pénzvisszatérítésen túl értendő

2018. október 5. napja előtt kötött hitelkártya szerződések esetén a THM mértéke: 38,5–39,7%

2018. október 5. napja után kötött hitelkártya szerződések esetén a THM mértéke: 18,3–26,0%

Az extra pénzvisszatérítés az Akcióban meghatározott kódokkal rendelkező kereskedőknél ruházati, szépségápolási és kozmetikai termékek, interneten, vagy elektronikus bankkártya elfogadó terminálon (POS) keresztül történő vásárlások hitelkártyával való fizetéseire vonatkozik Magyarországon belül. Az Akcióba bevont kereskedők típusát a hitelkártyát elfogadó Bank által meghatározott kereskedelmi kategória kód (ún. MCC kód) alapján határozza meg.

A kedvezmény jóváírása legkésőbb 2018. december 15-ig megtörténik a kártyabirtokos hitelkártyaszámláján.

Az Akciónak feltételei vannak, a részletes Részvételi feltételeket az oldal alján megtalálhatja.

Jelen tájékoztató nem minősül ajánlattételnek. A kondíciók és az Akció módosításának jogát a Bank fenntartja. A termék részletes leírását, illetve feltételeit a vonatkozó ügyfélszerződés, a Bankkártya és hitelkártya szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, a K&H Bank Üzletszabályzata, a hitelkártya hirdetmény természetes személyek részére, a pénzvisszatérítés feltételeit a 2018. október 5. napja előtt kötött szerződések esetén a hirdetmény,  a 2018. október 5. napja után kötött szerződések esetén a K&H hitelkártyákhoz kapcsolódó vásárlás utáni pénzvisszatérítés feltételei dokumentum, az Akció feltételeit a 2018. november 7-től hatályos, „JOY kedvezmények K&H hitelkártyával” Hirdetmény és Részvételi feltételek tartalmazza, melyek megtekinthetők a bankfiókokban és a kh.hu/hitelkartya honlapon. A THM értékek a 2018. október 5-től hatályos Hirdetmény alapján kerültek meghatározásra, amelyek 375 000 forintra és 1 éves futamidőre vonatkoznak.