Legyen Tiéd a páros mozijegy!

 • nyiss K&H ifjúsági számlacsomagot bankkártyával
 • próbáld ki szolgáltatásainkat
Legyen Tiéd a páros mozijegy!

Köszönjük, hogy a K&H ifjúsági számlacsomagot választottad!

A teendőd csak annyi, hogy kipróbálod szolgáltatásainkat, és Tiéd lehet a páros mozijegy!

 • Nyiss K&H ifjúsági számlát 2018. szeptember 15-ig, K&H Maestro / Mastercard bankkártyával,
 • aktiváld bankkártyád, töltsd le és aktiváld K&H mobilbankod (ehhez e-bank szerződés megléte szükséges, amit a számlaszerződéssel egyidejűleg tudsz megkötni)
 • aktiváld K&H mobiltárcád (arra alkalmas készülék esetén)
 • fizess legalább 4-szer K&H mobiltárcával vagy új bankkártyáddal, legkésőbb 2018. szeptember 15-ig.

A részletes feltételeket a „K&H fizess a mobiloddal vagy bankkártyáddal” részvételi feltételekben találod.

Ha kérdésed van, kérj visszahívást, munkatársunk segít az eligazodásban.

kérjük, add meg adataid kérjük, add meg adataid

 1. Kérjük, ügyelj adataid helyes megadására, mert a nyertesekkel az itt megadott elérhetőségeken vesszük fel a kapcsolatot!

  vezetéknév, keresztnév *
  +36
  Az akció 16 éves kortól érhető el.

Az „elküldöm a regisztrációm” gomb megnyomásával rögzítem részvételi szándékom és a Részvételi feltételekben nyújtott tájékoztatás birtokában kifejezetten hozzájárulok személyes adataim előbbiekben ismertetett kezeléséhez.

A regisztrációval egyúttal kötelezettséget vállalok a K&H ifjúsági számlacsomaghoz igényelt Maestro / Mastercard érintőkártyámat, valamint mobilbankom aktiválom, valamint elfogadom a Részvételi feltételekben foglaltakat.

Az egyes lakossági számlatermékek és igényelhető bankkártyák feltételeit a természetes személyek részére nyújtott bankszámla, betétszámla és lekötött betét termékekre vonatkozó Általános Szerződési Feltételek, a bankkártya szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, a természetes személyek bankszámláira, betétszámláira, lekötött betéteire, valamint pénztári tranzakcióira vonatkozóhirdetmény, valamint a betéti bankkártya hirdetmény természetes személyek részére tartalmazza, amelyek megtekinthetők a bankfiókokban és a www.kh.hu honlapon. A kondíciók valamint az Akció módosításának jogát a Bank fenntartja.