nyiss a K&H-nál ifjúsági számlát és játszd újra korlátlanul a nyári kedvenceket! EBKM: 0,01%

  • ajándék 2 hónapos Spotify Prémium kód
  • hallgasd nyári kedvenceidet a K&H-STRAND playlisten!
nyiss a K&H-nál ifjúsági számlát és játszd újra korlátlanul a nyári kedvenceket! EBKM: 0,01%
Az ajánlat 2019. október 31-ig volt érvényes.

szeretnéd az idei nyarat kedved szerint újrajátszani? szeretnéd az idei nyarat kedved szerint újrajátszani?

számlavezetés fiataloknak 

Az első 380 K&H ifjúsági számlacsomagot vagy K&H minimum plusz számlacsomagot nyitó ügyfelünk, aki teljesíti az alábbi feltételeket

  • nem rendelkezik 2019. augusztus 31-ét megelőzően a K&H-nál megnyitott lakossági bankszámlával 
  • a bankszámlához kapcsolódó K&H Maestro, K&H Mastercard érintő bankkártyát igényel és aktivál legkésőbb 2019. november 30-ig 
  • 16. életévét már betöltötte, de 29. életévét még nem
  • a K&H Bank regisztrációs felületét kitölti és a 3 válaszlehetőség közül kiválasztja a helyes megoldást a következő kérdésre: ki volt a STRAND fesztivál első napján (augusztus 20-án) a fő fellépő?

2 hónapra szóló Spotify Prémium kódokat kap, ami akkor is felhasználható, ha valaki már előfizető!

Az Akció időtartama: 2019. szeptember 1. – október 31. 

A voucher kódokat a Bank 2019. december 31-ig küldi ki a jutalomra jogosultak számlanyitás során megadott e-mail címére, így kérlek, ugyanazt az e-mail címet add meg a regisztráció kitöltésekor. 

A részvételi szándék rögzítéséhez és a „Újrajátszom a nyarat” elnevezésű Részvételi feltételekben nyújtott adatkezelési tájékoztatás alapján az adatkezeléshez való hozzájárulás megadásához kattints az 'elküldöm a regisztrációm' gombra.
 

Jelen tájékoztató nem minősül ajánlattételnek, célja pusztán a figyelem felkeltése. Az Akció részleteit az „Újrajátszom a nyarat” Részvételi feltételek tartalmazzák. A termék, szolgáltatás részletes leírását, kondícióit a vonatkozó ügyfélszerződés, a lakossági bankszámla, betétszámla, és lekötött betét termékek Általános szerződési feltételei, a bankkártya és hitelkártya szolgáltatások Általános szerződési feltételei, az Üzletszabályzat, a Természetes személyek bankszámláira, betétszámláira, lekötött betéteire, valamint pénztári tranzakcióira vonatkozó hirdetmény, továbbá a betéti bankkártya hirdetmény természetes személyek részére tartalmazzák, melyek megtalálhatóak a bankfiókokban vagy a www.kh.hu internetes oldalon. A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja. A feltüntetett EBKM értékek és díjak a 2019. augusztus 2-án érvényben lévő Hirdetmények szerint kerültek megállapításra.