használd K&H bankkártyádat, most nyerhetsz!

bármilyen K&H kártyával részt vehetsz az akcióban!

  • legyél a 412 nyertes egyike!

mit kell ehhez tenned?

2017. december 13. - december 15. között vásárlásaid rendezd bármely lakossági K&H Mastercard/Visa hitelkártyáddal vagy lakossági K&H Mastercard/Maestro vagy Visa betéti bankkártyáddal

  • fizess bankkártyával
  • összesen legalább 10 alkalommal
  • vásárlásonként minimum 1000 forint értékben

és legyél a 412 nyertes egyike! 

mit lehet nyerni?

  • négy darab all inclusive Danubius utalványt, két éjszakára, két fő részére
  • öt darab félpanziós Danubius utalványt, két éjszakára, két fő részére
  • három darab Danubius Sunday branch utalványt
  • 400 darab 5 000 forintos Tesco vásárlási utalványt 

A Nyeremények azon Résztvevők között kerülnek kiosztásra, akik az Akció teljes időtartama alatt a legtöbb vásárlási tranzakciót hajtották végre belföldön vagy külföldön, valamint mindenben megfelelnek a jelen Részvételi feltételeknek.

A vásárlási tranzakciók időpontját napi pontossággal vizsgálja a Bank. Amennyiben több mint 412 Résztvevő lenne jogosult Nyereményre, a Bank azok között osztja ki a Nyereményeket, akik az Akció időszakában a legtöbb POS vásárlást és a legnagyobb összegben bonyolítják. További azonosság esetén azon Résztvevők részesülnek Nyereményben, akik az Akció kezdetétől számítva a leghamarabb elérik azt az összesített tranzakció darabszámot, amivel bekerültek a 412 legtöbbet és legmagasabb összeget tranzaktáló Résztvevő közé.

Érintéses bankkártyás fizetés (POS), mobiltárcával történő fizetés, valamint hagyományos bankkártyával történő, hagyományos vásárlási (POS) tranzakció is elfogadott.

A vásárlási tranzakció meghatározását a vonatkozó Hirdetmények tartalmazzák.

A Bank legkésőbb 2017. december 20-ig belső postán küldi a nyereményt a nyertesek részére. Az Akciónak feltételei vannak, a részletes Részvételi feltételeket az oldal alján megtalálhatod. 

K&H hitelkártya termékek THM-je: 38,4% - 39,6%

A termékek részletes leírását, illetve feltételeit a vonatkozó szerződés, a Bankkártya és Hitelkártya szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, a K&H Bank Üzletszabályzata, valamint a Betéti bankkártya hirdetmény természetes személyek részére, és a hitelkártya hirdetmény természetes személyek részére, az Akció feltételeit a Részvételi feltételek tartalmazza, melyek megtekinthetők a bankfiókokban és a www.kh.hu honlapon. A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja. A THM értékek a 2017. október 27-től hatályos Hirdetmény alapján kerültek meghatározásra.