használd K&H hitel-, vagy betéti bankkártyádat külföldön és pihenj belföldön is!

  • legyél a 100 nyertes egyike és pihenj pároddal két éjszakát egy Danubius szállodában!
  • THM: 38,5–39,7%

mit kell ehhez tenned?

2018. július 18. - szeptember 16. között külföldi vásárlásaid rendezd bármely K&H lakossági betéti-, vagy hitelkártyáddal

  • összesen legalább 5 alkalommal
  • összesen minimum 70 000 forint értékben (vásárlásonként minimum 1000 forint értékben)

és legyél a 100 nyertes között, aki megnyerheti két főre, két éjszakára szóló all inclusive Danubius Hotels ajándékutalványunkat!

az ajándékutalványt a következő Danubius szállodákban válthatod be:

  • Danubius Health Spa Resort Bük
  • Danubius Health Spa Resort Aqua Hévíz

K&H hitelkártya termékek THM-je: 38,5–39,7%

A Bank a 100 nyertes részére legkésőbb 2018. október 30-ig elektronikusan elküldi az utalványt a Banknál megadott e-mail címre. Játékunkkal kapcsolatos kérdéseivel kérjük, hívja a K&H TeleCentert a +36 1/20/30/70 335 3355-ös telefonszámon.

A kondíciók módosításának jogát, valamint az akció visszavonásának jogát a Bank fenntartja. A termék részletes leírását és feltételeit a vonatkozó ügyfélszerződés, Általános szerződési feltételek bankkártya és hitelkártya szolgáltatásokra vonatkozóan, az Üzletszabályzat, a Betéti bankkártya hirdetmény természetes személyek részére és a Hitelkártya hirdetmény természetes személyek részére hirdetmények, valamint a „Használd K&H bankkártyádat külföldön és pihenj belföldön is!” elnevezésű Részvételi feltételek tartalmazzák, amelyek megtekinthetőek a bankfiókokban és a www.kh.hu internetes oldalon. A kondíciók valamint az Akció módosításának jogát a Bank fenntartja.