nyaralás után édes a pihenés!

  • K&H ügyfélként betéti- vagy hitelkártyával történő vásárlással külföldön most 95 000 forint értékű Danubius Hotels ajándékutalványt nyerhetsz!
  • K&H hitelkártyák THM: 18,3–26,0%

mit kell ehhez tenned?

2019. július 22. - szeptember 22. között külföldi vásárlásaidat rendezd bármely betéti- vagy hitelkártya-szolgáltatásod [K&H betéti- vagy hitelkártyád] igénybe vételével

  • összesen legalább 5 alkalommal
  • összesen minimum 70 000 forint értékben (vásárlásonként minimum 1000 forint értékben)

és legyél a 100 nyertes között, aki megnyeri a két főre, két éjszakára szóló, 95 000 forint értékű, félpanziós Danubius Hotels ajándékutalványt!

Az ajándékutalványt a következő Danubius szállodákban válthatod be:

  • Danubius Health Spa Resort Margitsziget****superior - Budapest
  • Danubius Health Helia**** - Budapest
  • Danubius Health Spa Resort Hévíz****superior - Hévíz
  • Danubius Health Spa Resort - Sárvár
  • Hotel Annabella***superior - Balatonfüred

K&H hitelkártya termékek THM értéke: 18,3–26,0%

A Bank a Részvételi feltételekben foglalt feltételeket maradéktalanul teljesítő első 100 nyertes részére legkésőbb 2019. október 30-ig elektronikusan elküldi az utalványt a Banknál megadott e-mail címre.

A nyeremény azon résztvevők között kerül kiosztásra, akik az Akció teljes időtartama alatt a legtöbb, a Részvételi feltételekben foglalt vásárlási tranzakciót hajtották végre.

Amennyiben több mint 100 Résztvevő lenne jogosult nyereményre, a Bank azok között osztja ki a Nyereményeket, akik az akciós időszakban a legtöbb POS vásárlást és a legnagyobb összegben bonyolítják. További azonosság esetén azon Résztvevők részesülnek Nyereményben, akik az Akció kezdetétől számítva a leghamarabb elérik azt az összesített tranzakció darabszámot, amivel bekerültek a 100 legtöbbet és legmagasabb összeget tranzaktáló Résztvevő közé.

Játékunkkal kapcsolatos kérdéseiddel kérjük, hívd a K&H TeleCentert a +36 1/20/30/70 335 3355-ös telefonszámon.

A kondíciók módosításának jogát, valamint az Akció visszavonásának jogát a Bank fenntartja. A termék részletes leírását és feltételeit a vonatkozó ügyfélszerződés, Általános szerződési feltételek bankkártya és hitelkártya szolgáltatásokra vonatkozóan, az Üzletszabályzat, a Betéti bankkártya hirdetmény természetes személyek részére és a Hitelkártya hirdetmény természetes személyek részére hirdetmények, valamint a „Használd K&H bankkártyádat külföldön és pihenj belföldön is!” elnevezésű Részvételi feltételek tartalmazzák, amelyek megtekinthetőek a bankfiókokban és a www.kh.hu internetes oldalon. A kondíciók valamint az Akció módosításának jogát a Bank fenntartja. A hirdetésben szereplő THM érték 2019. január 24-től hatályos Hirdetmény szerint került megállapításra. Részletek a www.kh.hu honlapon és a K&H bankfiókokban.