Ugrás a tartalomhoz

K&H befektetési diagnózis hetek

méresd fel befektetéseid állapotát!

  • kíváncsi vagy, mennyire teljesít jól a portfóliód?
  • egy személyes találkozás alkalmával felmérjük, hogy befektetéseid hogyan illeszkednek életcéljaidhoz
  • töltsd le az élethelyzetedhez igazodó megtakarítási kiadványunkat!
K&H befektetési diagnózis hetek

most akár ajándék wellness hétvégét is kaphatsz! most akár ajándék wellness hétvégét is kaphatsz!

Ha részt veszel a K&H befektetési diagnózis felmérésben, és a kampányidőszak során első alkalommal kötsz szerződést, akár wellness hétvégét is kaphatsz ajándékba! Hetente az első 5, vagyis összesen 25, a kampányidőszak során első alkalommal leszerződött ügyfelünknek ugyanis 2 személyre szóló, 2 éjszakás belföldi wellness hétvégét adunk ajándékba, illetve minden további új ügyfelünk a készlet erejéig lépésszámláló vagy mobiltartó ajándékot kap.

igazítsd megtakarításaidat a céljaidhoz! igazítsd megtakarításaidat a céljaidhoz!

Már most is rendszeresen teszel félre céljaid megvalósítása, anyagi biztonságod megteremtése érdekében? Netán épp most tervezed, hogy elkezdesz megtakarítani? Bármelyik élethelyzetben vagy, mindkét esetben tudunk segíteni! 

most kezdek megtakarítani 

Általános tévhit, hogy csak nagy összegeket érdemes befektetni: gondos gazdálkodással, kisebb megtakarításokkal apránként is számottevő összeget gyűjthetünk össze.

  • segítünk, hogy már havi pár ezer forint félrerakásával is megalapozhasd pénzügyi biztonságod
  • megmutatjuk, hogyan gyarapítsd meglévő tőkédet hosszú távú céljaid elérése érdekében

érdekel

már van megtakarításom

Szeretnéd meglévő megtakarításaid a leghatékonyabban kezelni? Ezt legegyszerűbben egy befektetési portfólió összeállításával teheted meg.

  • megmutatjuk, mitől függ az optimális portfolió
  • milyen befektetői köröket különböztetünk meg
  • ezeknek a befektetői típusoknak milyen portfóliót ajánlunk
  • hogyan hozhatsz ki többet befektetéseidből

érdekel

A jelen tájékoztató nem minősül ajánlattételnek vagy befektetési tanácsadásnak, célja pusztán a figyelem felkeltése. A termékek, szolgáltatások részletes leírását, feltételeit a vonatkozó szerződés, a Befektetési és kiegészítő szolgáltatások Üzletszabályzata, a befektetési szolgáltatások és érték-papír műveletek díjhirdetménye, a természetes személyek bankszámláira, betéteire, pénztári tranzakcióira vonatkozó hirdetmény tartalmazza, melyek megtekinthetők a kh.hu internetes oldalon vagy a bankfiókokban. A K&H befektetési diagnózis hetek akció részletes feltételeit a részvételi feltételek tartalmazza. A Bank a termékek, szolgáltatások kondícióinak, az akció feltételei módosításának jogát fenntartja. A Bank az akció visszavonásának jogát fenntartja. Az akció pontos feltételeiről és részleteiről érdeklődjön bankfiókjainkban vagy a kh.hu/befektetesidiagnozis internetes oldalon.