akciós K&H lakáshitelek

a hitelt gyorsan megkaptuk, és imádjuk a nagyobb lakásunkat

 • most akár 100 000 forintot utalunk számládra
 • induló díjkedvezményekkel
 • THM: 3,2–8,1%
számold ki az igényeidnek megfelelő lakáshitel törlesztőrészletét!

aktuális akcióink és kedvezményeink aktuális akcióink és kedvezményeink

Most a jóváírási akció keretében 100 000 forintot írunk jóvá a folyósítást követően a kölcsön törlesztőszámláján, amennyiben 2018. szeptember 17. – 2018. december 15. között a Bank által befogadott hiánytalan hitelkérelem alapján legkésőbb 2019. március 31-ig megtörténik a hitel (első) folyósítása.

további feltételek:

 • a szerződött kölcsönösszeg legalább 3 000 000 forint
 • a 100 000 forint egyösszegű jóváírás kizárólag egy ügyfél, illetve egy termék esetén érvényesíthető, amennyiben a hitelcél több jelzálog hitelügylettel valósul meg
 • a 100 000 forint egyösszegű jóváírásra az az ügyfél jogosult, aki újonnan nyit vagy rendelkezik már a K&H Banknál vezetett bankszámlával és vállalja a munkabérátutalási kamatkedvezmény feltételeinek teljesítését

A jóváírási akció keretében a K&H Bank által jóváírt 100 000 forint visszatérítendő, amennyiben a munkabérátutalási kamatkedvezmény feltételei nem teljesülnek a folyósítástól számított 1 év időtartam alatt. Amennyiben a visszatérítés feltételei fennállnak, a Bank a jóváírt 100 000 forint összeggel jogosult az ügyfél törlesztőszámlájaként megjelölt számláját beszámítással azonnal megterhelni, mely beszámítási jog gyakorlásához a kölcsönszerződés aláírásával az ügyfél hozzájárul.

Aktuális akciónk keretében az induló díjjal rendelkező K&H lakáshitelek esetében elengedjük, visszatérítjük, illetve átvállaljuk a következő induló költségeket 2018. szeptember 17. – 2018. december 31. között befogadott hiteligénylések esetén:

 • visszatérítjük a közjegyzői okirat díját maximum 60 000 forint összegig
 • elengedjük a szerződéskötési díjat
 • átvállaljuk az értékbecslés díját egy ingatlanra vonatkozóan 
 • átvállaljuk a tulajdoni lap és amennyiben szükséges, a térképmásolat díját
 • a díjkedvezményekről és a feltételekről bővebben az oldal alján található információ
Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek. A jóváírási akció a 2018. szeptember 17-től 2018. december 15-ig befogadott hiteligénylésekre érvényesek. Az akciós díjkedvezmények 2018.szeptember 17-től 2018. december 31-ig befogadott hiteligénylésekre érvényesek. A Bank fenntartja az akció meghosszabbításának jogát. Az akció pontos feltételeiről és részleteiről érdeklődjön bankfiókjainkban vagy a www.kh.hu internetes oldalon. A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja. A termékek részletes leírását és feltételeit a vonatkozó szerződés, a Lakossági hitelekre vonatkozó Általános szerződési feltételek, a K&H Bank Üzletszabályzata, valamint az aktuális Hirdetmény tartalmazzák, amelyek megtekinthetőek a bankfiókokban és a www.kh.hu internetes oldalon. A fedezetül bevont ingatlanra vagyonbiztosítással kell rendelkezni. A THM értékek a 2018. október 1-től hatályos Hirdetmény szerint, az akcióban meghirdetett kedvezmények figyelembevételével, 5 millió forint hitelösszegű és 20 éves futamidejű kölcsönre kerültek meghatározásra, az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok alapján. A feltételek változása esetén mértékük módosulhat. A THM mértéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát. A kölcsön kamata a Hirdetmény szerint vagy a futamidő végéig fix, így az a kölcsön futamideje alatt nem változik, vagy referenciakamathoz kötött, mely a kamatváltoztatási mutatóval a kölcsön futamideje alatt változhat.  A kamat mértéke az akció időtartama alatt módosulhat.